Stack the Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Stack the Balls, bilardo toplarıyla oynanan bulmaca oyunu ve ücretsiz.

Stack the Balls, mobilin yanı sıra Windows platformunda da karşımıza çıkan ufak boyutlu olmasına ve görsel anlamda bir şey sunmamasına karşın zaman geçirten bir bulmaca oyunu. Bilardo oynamayı seven biri olarak yine bilardo toplarının bulunacağı ancak farklı oynanış sunacak bir oyun arıyorsanız deneyebilirsiniz.

Oyunda amacınız farklı renk ve numaralı bilardo toplarından aynı olanları bir araya toplayıp masadan silmek ve buna bağlı olarak olabildiğince yüksek puan yapmak. Masanın dört bir yanına gelişigüzel dizilmiş parçalı bilardo toplarını bir araya getirmek için topu seçtikten sonra parmağınızı kaydırmanız kafi oluyor. Aynı renkte en az 4 bilardo topunu yan yana getirerek ilerliyorsunuz. Her hamlenizde masaya yeni bir top ekleniyor ve düşünmeden fazla hızlı hareket ederek oynarsanız masa kısa sürede farklı renkte toplarla dolmaya başlıyor; bir noktadan sonra da kilitleniyor. Kısacası her yaştan kişinin oynayabileceği basitlikte görünen ancak zorlayıcı bir bulmaca oyunu diyebilirim.

Erkan Calp

Stack the Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Stack the Balls, bilardo toplarını dizmeye çalıştığınız bulmaca oyunu.

Stack the Balls, son olarak Board Defenders oyunuyla karşımıza çıkan Ludus Studio’nun imzasını taşıyan bulmaca oyunu. Android cihazlarımıza ücretsiz indirip oynayabildiğimiz oyunda bilardo toplarını akıllıca dizerek tablodan kaldırmaya çalışıyoruz.

Boş zamanlarda kafa yormadan oynanabilecek, misafirliğe gidildiğinde, yolda veya birilerini beklerken zaman geçirmek adına tercih edilebilecek bir oyun diyebilirim. Fazla oynandığında kesinlikle sıkıcı olduğunu söyleyebilirim. Oyunda amacımız tablonun dört bir yanına gelişigüzel yerleştirilmiş renkli bilardo toplarını dikey veya yatay olarak dizerek 8x8 tablodan silmeye çalışmak. Aynı numaralı en az 4 bilardo topu yan yana geldiğinde puan almış, bu sayıyı arttırdığımızda da ekstra puan kazanmış oluyoruz. Çok zor yapıda tasarlanmamış oyun süre bazlı olsaydı veya hamle sınırı konulsaydı biraz daha eğlenceli olabilirdi.

Erkan Calp

Stack the Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Stack the Balls, bilardo toplarını dizmeye çalıştığınız gittikçe zorlaşan bir bulmaca oyunu.

Stack the Balls, satrancı eğlenceli yoldan öğreten Oyun Tahtası Savunucuları oyunuyla tanıdığımız Ludus Studio’nun iOS platformuna çıkan yeni oyunu. Oyunun adından beceri oyunu olduğunu düşünebilirsiniz ancak az da olsa kafa yormanız gereken bir bulmaca oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak iPhone ve iPad’imize indirip oynayabildiğimiz oyunda farklı renk ve numaralı bilardo topları karışık dizilmiş olarak bir tablonun içerisinde karşımıza çıkarılıyor. Aynı numaralı bilardo toplarını dikey ve yatay olarak bir yere getirmeye çalışıyoruz. Bilardo toplarını dizmek için basit kaydırma hareketini kullanıyoruz. Lakin bunu her yapışımızda yeni bir bilardo topu tabloya ekleniyor ve çok daha karmaşık bir hal almaya başlıyor.

Bilardo toplarını tablodan silmek için en az dört adet aynı renk veya numarada topu yan yana getiriyoruz. Tahmin edeceğiniz üzere bu sayı ne kadar artarsa puanımız o kadar yüksek oluyor. Oyunun bitmemesi, süre veya hamle sınırı olmamasının kötü olmuş. Bir noktadan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Bir arkadaşınızı beklerken, toplu taşımada işinize/okula giderken tek elle oynayabileceğiniz dozunda eğlenceli gelen bir oyun.

Erkan Calp

Stack the Balls

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

Stack the Balls, parçalı bilardo toplarını bir araya toplamaya çalıştığınız bulmaca oyunu.

Stack the Balls, bilardo toplarını dizmeye çalıştığınız bulmaca oyunu. Windows Phone telefonunuza ücretsiz indirip oynayabildiğiniz oyunda masaya gelişigüzel yerleştirilmiş parçalı bilardo toplarını bir araya getirmek için uğraş veriyorsunuz.

İşe veya okula giderken toplu taşıma araçlarında tek elle oynayabileceğiniz veya misafirliğe gittiğinizde zamanı daha hızlı geçirmek için oynayabileceğiniz türde bir bulmaca oyunu. Oyun amacınız farklı renk ve numaralı bilardo toplarını dikey veya yatay olarak bir araya toplamak. İlk başladığınızda çok basit bir oyun olduğunu düşünebilirsiniz ancak ilerledikçe yanıldığınızı fark edeceksiniz. Aynı renkte en az 4 bilardo topunu yan yana getirmek için sadece parmağınızı sürüklüyorsunuz lakin bunu her yapışınızda yeni bir top masaya ekleniyor. Bu noktada oyunun sonsuz oynanışa sahip olduğunu belirtmek gerek. Süreye karşı veya belli bir puana ulaştığınızda oyun sonlanmıyor, masada hareket edemeyecek konuma geldiğinizde veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Magic Balls 1.0

    3 boyutlu baseball oynamaktan hoşlananlar
  • 3D Balls Menu v1.5.1

    Web site sahipleri için tasarlanmış güzel bir menü.
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • The Spectrum Retreat

    The Spectrum Retreat, Steam üzerinden satılan ve Portal'ı andıran yapısıyla dikkatleri çeken bir bulmaca oyunudur.
  • MonteCrypto: The Bitcoin Enigma

    MonteCrypto: The Bitcoin Enigma, Steam üzerinden oynanabilen Bitcoin hediyesi veren bir bulmaca oyunudur.
  • Let the Cat in

    Let the Cat in ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • The Lost Vikings

    The Lost Vikings klasik bir bulmaca oyunudur