Star Wars: Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
598 TOPLAM İNDİRME
27.1 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Commander, Disney tarafından ücretsiz sunulan strateji oyunudur.

Star Wars: Commander, dokunmatik ve klasik kontrol sistemini destekleyen aksiyon – strateji oyunudur. Disney tarafından sunulan oyun ücretsiz olmasına karşın hem grafikleri, hem ses efektleri, hem de oynanışı ile sizi büyüleyecek.

Üs kurma, ordu yönetme ve diğer oyunculara meydan okumayı gerektiren oyunda isyancılar ve imparatorluk adını taşıyan iki taraf bulunmakta. Kısa bir öğreticinin ardından tarafınızı seçiyor ve oyuna başlıyorsunuz. Birimleri nasıl kuracağınız, kendinizi nasıl savunacağınız, üniteleri nasıl yükselteceğiniz, saldırıları nasıl bertaraf edebileceğiniz oyunun başlangıcında farklı karakterler tarafından size anlatıyor. Tabii ki oyun ilerledikçe sol tarafta görüntülenen karakterler daha az yardım etmeye başlıyor, oyunu siz devralıyorsunuz.

Yüksek kalitede grafik ve seslerle beslenen oyunda üssünüzü oluşturup koruyabileceğiniz çok sayıda ünite yer almakta. Eğiteceğiniz özel askerler, stratejik noktalara yerleştireceğiniz hedefi saptıran kalkanlar, kuleler, ağır topçular savunma sisteminizi oluşturan ünitelerden sadece birkaçı.

Strateji türünden hoşlanıyorsanız, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda hiçbir ücret ödemeden büyük keyif alarak oynayabileceğiniz yepyeni bir oyun arıyorsanız Star Wars: Commander’ı kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

Star Wars: Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.

Star Wars: Commander, Android akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon dolu strateji oyunudur. Bir yandan üssünüzü şekillendirdiğiniz, diğer yandan üssünüze gelen saldırıları önlemek için ordularınızı eğittiğiniz bu oyun Yıldız Savaşları hayranı olmasanız dahi sizi etkileyecektir.

Disney tarafından geliştirilen Star Wars: Commander oyununda iki taraf bulunuyor. Adalet ve özgürlük adına gösteriler yapan İsyancılar veya Galaksiyi kontrol altına almaya çalışan İmparatorluk, seçebileceğiniz taraflar arasında yer alıyor. Güçlü ve acıma duygusundan yoksun İmparatorluk mu? Kahramanlık peşinde olan İsyancılar mı? Kararınızı verdikten sonra farklı gezegenlerde kendinizi buluyor, zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz.

Hikaye modu da içeren oyunda üssünüze yapılan saldırıları koruyabilmeniz için üreteceğiniz çok sayıda ünite var. Saptırıcı kalkanlar, kuleler, ağır topçular ve diğer savunma araçları emrinizde. Her birim için yükseltme uygulayarak gücünüze güç katabiliyorsunuz.

Star Wars: Commander, ücretsiz oynanabilse de fiyatı 1.99 dolardan 99.99 dolara kadar yükselen çok sayıda satın alım içermekte. Desteklenen 9 dil arasında Türkçe’nin olmaması da oyunun diğer büyük eksisi.

Erkan Calp

Star Wars: Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
639 TOPLAM İNDİRME
56.9 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Commander tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kaliteli bir strateji oyunudur.

Star Wars: Commander, özellikle Yıldız Savaşları hayranları tarafından oldukça sevileceğinden emin olduğum bir oyun. LucasArts mutfağından çıkan bu muhteşem oyun hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde ücretsiz olarak oynanabiliyor.

Öncelikle Star Wars: Commander ilk bakışta Clash of Clans benzeri bir oyun gibi görünüyor. Elbette dinamikler benzer olsa da tema tamamen Star Wars evreni üzerine kurulmuş. Oyuna ilk başladığımızda tanıtım niyetinde yapılan birkaç yönlendirmeyle karşılaşıyoruz. Bunlar bizi oyuna ısınrırıyor ve temel özellikleri anlamamıza yardımcı oluyor.

Oyunda tarafımızı seçme şansına sahibiz. Tercihimizi imparatorluk veya asilerden yana kullanabiliyoruz. Bu aşamadan sonra üssümüzü kurmaya başlıyoruz. Sık sık düşman saldırılarına maruz kalacağımız için özellike savunma birimlerine fazladan özen göstermemiz gerekiyor. Elbette kaynakları toplamaya yarayan birimleri de kullanmalıyız. Elde ettiğimiz kaynakları kullanarak ordumuzu kuruyor ve düşmanlara karşı mücadeleye başlıyoruz. Bölümler ilerledikçe ve seciyemiz yükseldikçe çeşitli upgrade seçenekleri açılıyor. Bunları kullanarak daha da güçlenebiliyoruz.

Kısacası Star Wars: Commander strateji ve savaş oyunu unsurlarını başarıyla bir araya getiriyo ve bunları Yıldız Savaşları temasında veriyor.

Emircan Erdoğan

Star Wars: Commander

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Commander, Disney'in yeni aksiyon dolu strateji oyunudur.

Star Wars: Commander, Disney tarafından geliştirilmiş yeni strateji oyunudur. İsyancılar ve İmparatorluk olmak üzere 2 tarafın olduğu oyun adını Yıldız Savaşlarından aldığından evrenin en uzak galaksilerinde kendimizi buluyor; kendi üssümüzü kurabiliyor ve geliştirebiliyoruz.

Disney’in yepyeni mobil oyunu Star Wars: Commander, Yıldız Savaşları takipçi olan – olmayan herkesin oynarken büyük keyif alacağı harika bir strateji oyunu. Farklı gezegenlere seyahat ettiğimiz ve bize verilen görevleri tamamlamaya çalıştığımız oyunda iki taraf bulunuyor; Galaksiyi kontrol etmek isteyen İmparatorluk ve kahramanlık peşinde koşan İsyancılar. Tarafımızı seçtikten sonra oyuna dalış yapıyoruz. Üssünüzü koruyabileceğiniz ve savaşmak için kullanabileceğiniz çok sayıda birim elinizin altında. Düşmanı alt üst eden ve gelişmenizi sağlayan bu birimlerin hepsi yükseltilebiliyor. Tabii ki emrinizde olan ordunuzu da güçlendirebiliyorsunuz.

Star Wars: Commander, ücretsiz olarak oynanabilen ancak çeşitli satın alımlar sunan mobil oyunlardan biri. Oyunun 512MB RAM’li cihazlarda çalışmadığını da belirtelim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga

    Hemen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga indirin ve 9 Star Wars oyununun LEGO versiyonu ile benzersiz bir oyun tecrübesi yaşayın.
  • Star Wars Jedi: Survivor

    2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor, 4 yıl sonra oyun severlerin karşısında.
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • Star Wars Tie Fighter

    Nostaljiye hazır mısınız? Star Wars Tie Fighter’ı hemen oynayın ve bir uzay simülasyonu nasıl yapılır görün.
  • STAR WARS Dark Forces

    Sıkı bir Star Wars hayranı mısınız? Retro FPS’lerden hoşlanır mısınız? Hemen Star Wars Dark Forces indirin ve nostaljinin keyfini çıkarın.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • STAR WARS: Squadrons

    STAR WARS: Squadrons Steam'de! Starfighter savaş alanında ustalaşın.
  • Star Wars Episode I: Racer

    Star Wars oyunlarından biri. Star Wars Episode I: Racer süper bir yarış oyunudur.