Star Wars The Force Unleashed 2 Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,121 TOPLAM İNDİRME
147.02 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars The Force Unleashed 2 Türkçe yaması ile oyunun menüleri ve hikayesini Türkçe olarak görebilirsiniz.

Star Wars The Force Unleashed 2, Yıldız Savaşları evreninin karanlık ve aydınlık taraf arasındaki mücadelesini ve bitmek bilmeyen düşmanlığını çok iyi bir şekilde yansıtabilen ve heyecanın bir an olsun dur durak bilmediği oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun her zamanki Yıldız Savaşları kurgusuna yakışır bir hikayeye sahip olması ise elbette bağlayıcılığını bir kat daha arttırıyor. Dolayısıyla Star Wars hayranlarının kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşünüyorum.

Oyunun grafikleri, sesleri ve oynanışı da hikayesini destekleyebilecek düzeyde, kaliteli bir şekilde hazırlanmış. Bu nedenle oynarken akıcılığı hiç bir zaman kaybetmiyor ve görevlerden görevlere soluksuz olarak geçiyorsunuz.

Elbette oyunun orijinali İngilizce olduğu için bazı oyuncular hikaye takibinde zorlanabilir, kontrollerde de sıkıntılar yaşayabilirler. OyunÇeviri ekibinin hazırladığı Star Wars The Force Unleashed 2 Türkçe yama dosyası ise bu soruna çare olabilen kaliteli bir çözüm. Zira yamayı yüklediğinizde oyunun tüm menüleri ve diyalog altyazıları Türkçe haline geliyor. Bu sayede tüm yaptıklarınızın beraberinde neler getirdiğini kolayca anlayabiliyorsunuz.

Yama dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra tek yapmanız gereken çalıştırmak ve ardından oyunun kurulum klasörüne kurulmasını sağlamak.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • The Sims 2 Türkçe Yama

    The Sims 2 oyunun işinize yarayabilecek türkçe yaması.
  • The Walking Dead 2. Bölüm Starved For Help Türkçe Yama

    The Walking Dead 2. Bölüm Starved For Help Türkçe Yama ile oyununuzu Türkçe olarak oynayabilirsiniz
  • Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama

    Dreamfall: the Longest Journey Türkçe Yama, Dreamfall oyunu için OyunÇeviri ekibi tarafından hazırlanan Türkçe dil paketidir.
  • The Witcher 2 Assassins Of Kings Enhanced Edition Türkçe Yama

    The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition için hazırlanan OyunÇeviri Türkçe yaması ile oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
  • Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama

    Prince of Persia The Two Thrones Türkçe Yama, dünyaca popüler oyunlardan biri olan Prince of Persia'nın 3. versiyonu The Two Thrones'u Türkçe dil desteği ile oynayabilmeniz için hazırlanan yamadır.
  • The Witcher 3 Türkçe Yama

    The Witcher 3 Türkçe Yama açık dünya tabanlı bir rol yapma oyunu olan The Witcher 3 için geliştirilmiş bir Türkçe dil paketi.
  • The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama

    The Walking Dead 5. Bölüm No Time Left Türkçe Yama ücretsiz bir Türkçe dil paketidir