Star Wars: Tiny Death Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
430 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Tiny Death Star, retro grafikleri ile dikkat çeken eğlenceli bir Yıldız Savaşları oyunu.

Star Wars: Tiny Death Star, kendi Galaksi İmparatorluğunuzu kurabileceğiniz Yıldız Savaşları temalı bir simülasyon oyunu. Windows 8 üzeri tablet ve bilgisayarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz oyunda tek bir amacınız var o da en büyük Ölüm Yıldızı’nı inşa etmek.

LucasArts imzasını taşıyan Star Wars: Tiny Death Star, özellikle Yıldız Savaşları tutkunlarının kesinlikle oynamasını istediğim bir yapım. Retro tarzı grafikleri ile sizi eskileri götürecek yapımda Yıldız Savaşları gezegeninin karanlık tarafında bulunan İmparator Palpatine ve Dart Vader’a yardım ederek en büyük Ölüm Yıldızı’nı inşa etmeye çalışacak ve gezegenler arassı işleri yöneteceksiniz.

Çok uzaklarda bir gezegende Ölüm Yıldızı inşa etmek için karanlık güçlerde bir yaşam sürdüreceğiniz ve birçok görevde bulunacağınız oyunda karanlık güçlerle birlikte yapabilecekler arasında size para kazandıracak ve halkın yaşamını sürdürecekleri 80 türde Star Wars temalı yapı inşa etmek, aralarında Wookiees ve Ewoks’larında da bulunduğu 30 farklı türde Star Wars Galaksileri vatandaşlarına iş vermek, asileri durdurmakla görevli İmparatorluk birliklerine yardımcı olmak, binbir zorlukla inşa ettiğiniz Ölüm Yıldızı’na sızmaya çalışan casusları ele geçirmek yer alıyor.

Kısa bir öğretici ile başlayan oyun Windows platformunda da ücretsiz olarak oynanabiliyor. Ancak 50 dolara kadar satın alım içerdiğinden dikkat etmenizi öneririm.

Erkan Calp

Star Wars: Tiny Death Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
238 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Tiny Death Star, oynaması oldukça eğlenceki ve Tiny Tower'a benzer olarak farklı bir tema ile hazırlanan Android oyunudur.

Star Wars: Tiny Death Star, akıllara Tiny Tower oyununu getiren ve oynaması oldukça eğlenceli olan bir Android oyunudur. Oyunda Star Wars'daki Darth Vader karakteri oluyorsunuz ve en büyük amacınız ay büyüklüğündeki Ölüm Yıldızı'nı inşa edebilmek.

Hem Tiny Tower hemde Star Wars: Tiny Death Star aynı yapıda olsalarda farklı temalara sahip 2 ayrı oyundur ve Star Wars'taki yegane amacınız Ölüm Yıldızı yapabilmek.

Sınırsız oyunda blokları dikkatlice yerleştirmelisiniz. Blokları yerleştirme dışında buralarda yaşayacak kişilerin özelliklerine uygun olarak yerleştirilmeleri gerekiyor. Bloklarda yaşayacak olan karakter kendi özelliklerine daha uygun blok türlerine yerleştirildiğinde daha verimli ve etkili çalışmaktadırlar. Tiny Tower'ın aksine bu oyunda inşa ettiğiniz kulede yaşayanları meşgul edebiliyorsunuz. İlk bakışta kolay gözüken bir oyun olmasına rağmen oynamaya başlandığında farkedeğiniz zorluklar sayesinde oynama hırsınız artacaktır. Ayrıca oyun içerisinde bazı ufak görevler bulunmakta. Örneğin belirli bir kişiyi inşa ettiğiniz kulede bulma görevi.

Genel olarak oynaması keyifli ve eğlenceli bir oyun olan Star Wars: Tiny Death Star'ı, daha önce Tiny Tower'ı oynayarak beğendiyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Star Wars: Tiny Death Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
94 TOPLAM İNDİRME

Star Wars: Tiny Death Star adlı iOS oyununda Star Wars'un karanlık tarafına geçin ve Death Star'ı yeniden inşa etmeye çalışın.

iOS işletim sistemine sahip cihazlar üzerinde oynayabileceğiniz farklı bir simülasyon oyunu olan Star Wars: Tiny Death Star üzerinde Star Wars evreninin karanlık tarafında yer alarak Death Star'ı tekrar inşa etmeye çalışacaksınız.

Disney, LucasArts ve Nimblebit işbirliğiyle hazırlanan Star Wars: Tiny Death Star, her ne kadar bir simülasyon oyunu olsa da aynı zamanda birçok kullanıcı için aksiyon unsurlarını içerisinde barındıracağını da söyleyebilirim. Özellikle Star Wars hayranlarının akıllı telefonları üzerinde yer vermek isteyecekleri oyunda Star Wars'un karanlık karakterleri arasında yerinizi alarak Death Star'ı (Ölüm Yıldızı) tekrar inşa etmeye çalışacaksınız.

Popüler yönetim oyunu Tiny Tower ile benzerliğiyle dikkat çeken Star Wars: Tiny Death Star, Star Wars evreninde geçmesi nedeniyle çok daha keyifli bir hale gelmiş diyebilirim.

İmparator Palpatine ve Darth Vader'ın Death Star'ı tekrar inşa etmelerine yardım etmek için onların tarafına geçeceğiniz oyunda amacınız oldukça net ve açık. Death Star'ın yükselmesine yardımcı olmak.

Bu amacı gerçekleştirmek için çeşitli türlerden galaktik vatandaşların yer aldığı şehirde bir düzen kurmanız gerekiyor. Ayrıca vatandaşlara iş bulmalı, konut ve ticari zemin oluşturmalısınız.

Tüm bunların dışında isyancıları durdurmak için özel tesisler inşa ederek imparatorluk askerlerine yardım etmeli ve isyanları bastırmalısınız.

Can Çevrim

Star Wars: Tiny Death Star

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Star Wars: Tiny Death Star, ücretsiz oynanabilen Yıldız Savaşları temalı bir simülasyon oyunu.

Star Wars: Tiny Death Star, Windows Phone telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Yıldız Savaşları temalı simülasyon oyunlarından biri. Yıldız Savaşları’ndaki Darth Vader karakterinin yerini geçtiğimiz ve Death Star’ı yaratmak ve genişletmek için mücadele ettiğimiz oyun Disney ve NimbleBit tarafından geliştirilmiş, LucasArts imzasını taşıyan başarılı bir yapım.

Her Star Wars Türkçe adıyla Yıldız Savaşları hayranının oynaması gerektiğini düşündüğüm retro tarzı grafikleri ile dikkat çekenn Star Wars: Tiny Death Star oyununda Yıldız Savaşları evreninin karanlık tarafta bulunan İmparator Palpatine ve Darth Vader’ın yanında yer alarak tamamen yeni bir Ölüm Yıldızı (Death Star) inşa etmeye çalışıyoruz. Kazandığımız paraları İmparatorluğun kötü işlerinde kullanmak üzere harcıyoruz.

Karanlık Güçlerle ortak olarak tüm galaksiyi ele geçirme mücadelesi verdiğimiz Star Wars: Tiny Death Star’da en büyük Death Star’ı inşa etmemiz için tüm olanaklar sunuluyor. İnsanların yaşamını sürdürebilecekleri ve para kazanabileceğimiz 80 çeşit Star Wars temalı yapılar inşa edebiliyoruz. Yer altında da özel tesisler yaparak İmparatorluk birliklerine yardımcı olmamız mümkün.

Kendi Galaksi İmparatorluğunuzu kurmanıza izin veren Star Wars: Tiny Death Star, üstün grafikler sunmayan ancak kısa sürede bağımlılık yapan yapımlar arasında.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Star Wars Tie Fighter

    Nostaljiye hazır mısınız? Star Wars Tie Fighter’ı hemen oynayın ve bir uzay simülasyonu nasıl yapılır görün.
  • Star Wars: The Force Unleashed

    Hemen Star Wars: The Force Unleashed indirin ve Darth Vader'ın gizli bir öğrencisi olan Starkiller'ı kontrol ederek karanlık güçleri yaymaya çalışın.
  • LEGO Star Wars The Skywalker Saga

    Hemen LEGO Star Wars: The Skywalker Saga indirin ve 9 Star Wars oyununun LEGO versiyonu ile benzersiz bir oyun tecrübesi yaşayın.
  • Star Wars Jedi: Survivor

    2019 yılında çıkan Star Wars Jedi: Fallen Order’ın devamı niteliğinde olan Star Wars Jedi: Survivor, 4 yıl sonra oyun severlerin karşısında.
  • Star Wars Jedi: Fallen Order

    Star Wars Jedi: Fallen Order (PC İndir): Jedi olun!
  • STAR WARS: Squadrons

    STAR WARS: Squadrons Steam'de! Starfighter savaş alanında ustalaşın.
  • STAR WARS Dark Forces

    Sıkı bir Star Wars hayranı mısınız? Retro FPS’lerden hoşlanır mısınız? Hemen Star Wars Dark Forces indirin ve nostaljinin keyfini çıkarın.
  • Star Wars Episode I: Racer

    Star Wars oyunlarından biri. Star Wars Episode I: Racer süper bir yarış oyunudur.