StarBreak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

StarBreak bilgisayarlarınızda ücretsiz olarka oynayabileceğiniz MMO türünde bir aksiyon oyunu

StarBreak içerisinde farklı oyun türlerini birleştiren ve bolca aksiyon sunmayı başarabilen bir aksiyon oyunu.

Bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan StarBreak'de bilim kurgu tabanlı bir hikaye konu alınıyor. Oyunda insanoğlunun teknolojide büyük ilerlemeler katettiği bir çağa konuk oluyoruz. Azimli bir şekilde çalışarak evrenin ve uzayda yaşamın sırrını keşfeden insanoğlu Watcher adlı bir gücün dikkatini çekiyor ve Watcher StarBreak adlı kıyamete sebep olarak insanoğlunu evrenden siliyor. Fakat geride küçük bir grup kalıyor ve bu grup kendi kolonisini kuraraak insan neslini kurtarmaya çalışıyor. İşte biz de bu mücadeleye katılıyoruz ve çeşitli düşmanlarla savaşıyoruz.

StarBreak oynanış olarak bir platform oyunu ile bir aksiyon oyununun karışımı şeklinde hazırlanmış. 2 boyutlu olan oyunda bir yandan kahramanımızla platformlar arasında zıplayarak ilerliyoruz, diğer yandan da silahlarımızı kullanarak düşmanlarımızla savaşıyoruz. Online altyapıya sahip olan oyun aynı zamanda bir MMO. Oyuncular StarBreak'datakımlar kurarak birlikte savaşabiliyorlar ve kuvvetli bölüm sonu canavarlarını ortak olarak yok ederek özel ödüller kazanabiliyorlar. Ayrıca kahramanlarımızı geliştirebilmemiz de mümkün.

StarBreak düşük sistem gereksinimleri sayesinde eski bilgisayarlarınızda rahatça oynayabileceğiniz bir oyun. StarBreak'in minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Windows Vista işletim sistemi

- 800 MHz işlemci

- 512 MB RAM

- Intel HD Graphics 4000 ekran kartı

- 512 MB boş depolama alanı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDECEMBER

    UNDECEMBER ile geleneksel Hack & Slash ve ARPG oyunlarına elveda. Türünün en farklı yapımlarından biri olan UNDECEMBER ile sürekli karakterinizi geliştirin.
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • Kingmakers

    Kingmakers ile daha önce hiç görmediğiniz bir Orta Çağ oyununa hazırlanın. Gelecekten gelen karakteriniz ile kimin kral olacağına siz karar verin.
  • Valfaris

    Heavy Metal ile bezenmiş, bilim kurgu soslu bir aksiyon oyunu mu arıyorsunuz? Valfaris tam aradığınız o oyun olmaya aday.
  • Dungeons & Dragons: Dark Alliance

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance, üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu.
  • UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu

    UNCHARTED Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ile PlayStation markasının en hit oyunu artık Steam’de. 
  • Yakuza Kiwami

    Yakuza Kiwami ile eski oyun geri dönüyor. Bir yeniden yapım projesi olan bu oyun ile ilk Yakuza oyununu modern sistemlerde tekrar deneyimleyin.
  • Yakuza Kiwami 2

    Hikaye devam ediyor. Elden geçirilen Yakuza Kiwami 2 ile modern sistemlerde Yakuza oynamak artık çok daha keyifli.