StarStaX

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,526 TOPLAM İNDİRME
21.6 MB DOSYA BOYUTU

Yıldız ve gökyüzü fotoğrafçılığı yapmak isteyenler bu program sayesinde bütün gece çektikleri fotoğrafları birleştirebilirler.

StarStaX programı bilgisayarınızda bulunan iki veya daha fazla sayıdaki fotoğrafı birleştirmenizi ve tek fotoğraf haline getirmeniz için kullanabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir uygulama. Programın içerisinde bulunan boşluk doldurma özelliği sayesinde her iki fotoğraf arasında geçiş noktaları da yaratılabiliyor ve daha sonra bu ara fotoğraflar da eklenerek bir video elde edilebiliyor.

Yumuşak zoom, karanlık sahnelerin çıkarılması ve pek çok diğer farklı birleştirme seçeneği sayesinde uygulama resimlerini daha da ilginç hale getirmek isteyenler için uygun hale geliyor. Program özellikle yıldız ve gökyüzü fotoğrafçılığı yapanlar arasında çok popüler. Zira sahip olduğu fotoğraf birleştirme özelliği sayesinde bütün gece çektiğiniz gökyüzü fotoğraflarını daha sonra birleştirebiliyor ve gökyüzünde akan, hareket eden yıldız çizgilerini oluşturabiliyorsunuz.

Programın sahip olduğu kolay kullanılır arayüz sayesinde çözmekte pek zorlanmanız mümkün değil. Aynı zamanda sürükle bırak desteği ve internette aktif bir kullanıcı kitlesi olması sayesinde istediğiniz desteği kolayca bulabiliyor ve sorularınıza cevap alabiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

StarStaX

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
785 TOPLAM İNDİRME
24.65 MB DOSYA BOYUTU

Yıldız ve ay fotoğraflarınızı çekerken hareketleri de tek bir resimde birleştirmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Özellikle gökyüzü ve yıldız fotoğrafçılığı ile ilgilenenlerin yıldızları, ayı ve güneşi hareket halinde gösterebilen fotoğraflar çekmeyi sevdikleri kesin. Konumu değişen ve uzayan yıldızlar ile diğer gök cisimlerini oluşturabilmek için ya çok uzun pozlamalar kullanmalısınız ya da farklı vakitlerde çektiğiniz fotoğrafları bilgisayar desteği ile bir araya getirmelisiniz.

StarStaX programı ikinci seçeneğiniz olan bilgisayar gücünü ortaya koyan bir uygulama ve Mac bilgisayarlar için hazırlanmış. Programın kolay kullanılır olan arayüzü vasıtasıyla elinizdeki birden fazla gökyüzü fotoğrafını bir araya tek bir resime doldurabilir, aralarda kalan boşlukları programa doldurtarak istediğiniz sonucu elde etmeye çalışabilirsiniz. Bu konuda en yetkin ve basit programlardan birisi olan StarStaX'ın amatörler için en iyi araçlardan birisi olduğuna inanıyorum.

Sürükle bırak desteği, yaygın kullanıcı kitlesi ve fotoğraflarınızı birleştirirken pek çok faydalı aracı hizmetinize sunan programı ücretsiz olarak kullanabilir ve en güzel gökyüzü fotoğraflarını oluşturabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FireAlpaca

    Resim dosyalarınızla kolayca oynayabileceğiniz kullanışlı ve ücretsiz bir resim editörü.
  • PaintSupreme

    PaintSupreme hızlı ve eğlenceli bir resim düzenleme programıdır.
  • ImageJ

    Resim ve fotoğraflarınızı düzenlemek ve editlemek için ücretsiz bir resim editörü arıyorsanız ImageJ programını kullanabilirsiniz.
  • GIMP

    GIMP hem zengin özellikleri hem de kullanışlılığıyla Photoshop'a rakip olan ücretsiz bir resim editörüdür
  • nomacs

    Nomacs programını kullanarak fotoğraf ve resim dosyalarınıza kolaylıkla çeşitli efektler uygulayabilir ve kaydedebilirsiniz.
  • Snapshotor

    Snapshotor ücretsiz bir ekran görüntüsü alma programıdır
  • Shape Collage

    Kolaj tekniği ile çok sayıda resim ve fotoğraftan bambaşka bir şekil veya resim yaratabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • ExifTool

    Fotoğraf, ses ve video dosyalarınızın EXIF bilgilerini düzenlemek ve kategorilere ayırmak için bu programı kullanabilirsiniz.