StartMenu9

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME
2.08 MB DOSYA BOYUTU

StartMenu9, önemli belgelerinize ve sosyal medya web sitelerine kolayca ulaşmanızı sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.

StartMenu9, bilgisayarınız üzerinde yer alan dökümanlarınıza ve sık sık kullanmakta olduğunuz sosyal medya web sitelerini kolayca ulaşabilmeniz için tasarlanmış kullanışlı bir yazılımdır.

Farklı dökümanlara ve belgelere hızlı bir şekilde göz atabileceğiniz gibi isterseniz kişi listelerinizi de yönetebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Ayrıca StartMenu9 sayesinde sisteminizi doğrudan yeniden başlatabilir veya tamamen kapatabilirsiniz. İsterseniz varsayılan internet tarayıcınızı da kolayca değiştimenize olanak sağlayan bu ücretsiz yazılımı çok seveceğinize eminim.

Masaüstünüzde bir ikon şeklinde yer alan ve üzerine sağ klik tıklayarak bilgisayarınız üzerinde bulunan önemli dosyalarınıza ve ayarlarınıza kolayca ulaşabileceğiniz StartMenu9'un kullanımı oldukça kolaydır.

Bilgisayarınız üzerinde yapmak istediğiniz her türlü işlem için size pratiklik ve hız kazandıracak bir yardımcı yazılım olan StartMenu9'u mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?