Startup Cop

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
177 TOPLAM İNDİRME
1.52 MB DOSYA BOYUTU

Startup Cop ile Windows açılışınızı denetleyebir ve hızlandırabilirsiniz

Startup Cop kullanıcılara Windows açılışını düzenleme ve Windows açılışı hızlandırma konularında yardımcı olan bir Windows açılışı kontrol programıdır.

Bilgisayarlarımıza yeni programlar yükledikçe bilgisayarımızın açılışı ilk günkü haliyle kıyaslandığında düşebilmektedir. Bunun nedeni ise bazı programların Windows açılışı ile birlikte otomatik olarak aktifleşmesidir. Eğer bilgisayarınızın konfigürasyonu yüksek değilse, düşük bellek miktarına sahipseniz ve bir SSD kullanmıyorsanız açılışta otomatik olarak aktifleşen birkaç program bir araya gelince bilgisayarınızın açılışı ciddi anlamda yavaşlar ve dizi çileden çıkartabilir.

Startup Cop ile bilgisayarınızın açılışı ile aktifleşen programları ve servisleri listeleyebilir ve gereksiz olanların otomatik olarak aktifleşmesini kolayca engelleyebilirsiniz. Böylece bilgisayarınıza açılışta yüksek yük binmesini önleyebilirsiniz ve daha hızlı açılış süreleri elde edebilirsiniz.

Startup Cop bilgisayarınızın açılışı için farklı profiller yaratabiliyor ve bu profilleri kullanarak farklı başlangıç ayarları arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Startup Sentinel

    Startup Sentinel, Windows sistem açılışında otomatik olarak çalışan yazılımları görüntülemenize ve düzenlemenize olanak sağlar.
  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Startup Delayer

    Startup Delayer, sistemin başlangıcından çalışan program ve uygulamarların düzenlenmesi sağlar.
  • SterJo Startup Patrol

    SterJo Startup Patrol ile Windows açılışını denetleyebilir ve hızlandırabilirsiniz
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.
  • StartUp Manager

    StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.
  • Anvi Startup Booster

    Anvi Startup Booster bilgisayarınızın açılış hızını arttırmanıza yardımcı olacak yararlı bir uygulamadır.
  • Startup Guard

    Windows için Startup Guard programı, bilgisayarınızı açtığınızda çalışan programlardan gereksiz olanları durdurarak, sadece ihtiyacınız olanların çalışmasını sağlar.