StartUp Manager

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
319 TOPLAM İNDİRME

StartUp Manager ile bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz.

StartUp Manager bilgisayarınızın açılışı sırasında başlatılan program ve uygulamaları görüntüleyebilmeniz ve kontrol etmeniz için tasarlanmış kullanışlı bir araçtır.

Bu basit araç yardımıyla Windows başlangıcında çalıştırılan her türden program ve uygulamayı görüntüleyebilirsiniz. İsterseniz bu uygulamaların arasında başlangıç sırasında çalıştırılmasını istemediklerinizi kaldırabilir veya Windows başlangıcında çalışmasını istediğiniz programları ekleyebilirsiniz.

Bilgisayarınızın açılış hızına etki eden başlangıç uygulamalarını bu kullanışlı program yardımıyla kaldırarak performans artışı sağlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • T3 StartUp Manager

    T3 StartUp Manager, Windows başlangıcında çalışan programları ve uygulamaları yönetebileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Simnet Startup Manager

    Simnet Startup Manager ile Windows başlangıcında otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları etkisizleştirebilirsiniz.
  • Startup Control Panel

    Başlangıç programlarını isteğinize göre düzenleyin hem siz hem de bilgisayarınız rahat etsin!
  • Startup Booster

    Bilgisayarınızın açılış hızından memnun değilseniz bu başlangıç hızlandırma programını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Puran Startup Manager

    Windows'un başlangıcında açılan programları değiştirmek ve aktive-deaktive etmek için bu ücretsiz programı indirebilirsiniz.
  • Synei Startup Manager

    Bilgisayarınızın açılışında devreye giren programları ve servisleri yönetmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • EF StartUp Manager

    Windows başlarken birtakım programlar çalıştırılır. Bunların bazıları her gün kullandığımız programları içerse de bazılarını kullanmaktan kaçınırız ya da bazıları isteğimiz dışında yüklenir.
  • AnVir Task Manager Free

    AnVir Task Manager Free ile internet bağlantınızı kontrol altına alabilir, çalışan uygulamaları takip edebilir, CPU ve bellek kullanımı hakkında bilgi alabilir ve başlangıç uygulamalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.