Static Outlook Express Backup Free

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,705 TOPLAM İNDİRME
0.68 MB DOSYA BOYUTU

E-postalarınız Outlook Express Backup Free ile güvende kalacak.Bir çok yedekleme aracı belgeler konusunda çok gelişmiş olsa da aynı işi e-postalarınız üzerinde yapabilen program sayısı nispeten azdır.

Kaliteli e-posta yedekleme yazılımları genellikle yüksek fiyatlara satılmaktadır.Outlook Express Backup Free ise ücretsiz bir yazılım ve oldukçada başarılı.Outlook Express Backup Free ile e-postalarınızın yedekleme işlemleri bir sihirbaz aracılığıyla yapılıyor ve kısa bir sürede yedekleme işlemleri bitmiş oluyor.

Program Outlook'unuzda yarattığınız dosyaları otomatik olarak tanıyabilmesi ve bu dosyalardan hangilerinin yedekleneceğini seçmenize imkan vermesiyle artıları arasında.Arayüzünün karışık olmaması ve sizi bir çok seçenek arasından seçim yapmaya zorlamamasıyla yazılımı basit bir program arayanlar için en iyi seçeneklerden birisi haline getiriyor.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ABF Outlook Express Backup 1.79

    ABF Outlook Express Backup programı ile Outlook Express programının yedeğini alabilirsiniz.
  • KLS Mail Backup

    KLS Mail Backup Windows Mail, Outlook Express, Mozilla Thunderbird ve Firefox profillerinizdeki e-postaları yedekleyerek güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayacak.
  • Free Driver Backup

    Free Driver Backup ücretsiz bir sürücü yedekleme yazılımıdır.
  • SafeMail 1.05

    SafeMail programi Outlook Express iݯ¿½in yedekleme yazilimidir
  • Tips and Tricks (for Outlook Express) 2.1

    Tips and Tricks (for Outlook Express) 2.1
  • TSR Backup Software FREE

    TSR Backup Software FREE programını kullanarak değerli dosyalarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.
  • Ocster Backup Free

    Ücretsiz ve kolay kullanıma sahip Ocster Backup Free siz bilgisayar başında olmasanız bile belirlenen saatlerde veya otomatik olarak bilgisayarınızı yedeklemenizi sağlar.
  • EASEUS Todo Backup

    EaseUS Todo Backup Free sayesinde bilgisayarınız üzerinde bulunan her türlü veriyi güvenle ve hızlı bir şekilde yedekleyebilirsiniz.