Stellar Phoenix Windows Data Recovery Professional

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
4,674 TOPLAM İNDİRME
4.7 MB DOSYA BOYUTU

Stellar Phoenix Windows Data Recovery silinmiş dosyalarınızı kurtarmanıza yardımcı olan bir programdır.

Stellar Phoenix Windows Data Recovery kullanıcılara silinen dosyaları geri getirme ve silinen fotoğrafları geri getirme gibi konularda yardımcı olan bir dosya kurtarma programı.

Stellar Phoenix Windows Data Recovery ücretsiz gibi görünse de aslında deneme sürümü olarak hazırlanmış bir program. Stellar Phoenix Windows Data Recovery ile 1 GB'a kadar dosya kurtarabilirsiniz. Eğer fotoğraflar gibi küçük dosya boyutuna sahip dosyaları kurtarmaya çalışıyorsanız Stellar Phoenix Windows Data Recovery ihtiyacınızı karşılayabilir.

Stellar Phoenix Windows Data Recovery farklı kurtarma seçeneklerine sahip. Programın Drive Recovery seçeneklerini kullanarak hızlı bir şekilde sabit disklerinizi veya harici disklerinizi tarayarak silinmiş dosyaları listeleyebilir, sadece klasörlerden silinmiş dosyaları tarayabilir ya da formatlanmış bölümlerden dosya kurtarmak için derin tarama yapabilirsiniz.

Stellar Phoenix Windows Data Recovery dosya kurtarma özelliğinin yanısıra kayıp veya silinmiş sabit disk bölümlerini de arayıp geri getirebiliyor. Programın sunduğu diğer kullanışlı araçlar ise disk klonlama ve disk imajı yaratma. Bu özellikler sayesinde sabit diskinizin mevcut halini kopyalayabilir ve işletim sisteminiz arızalandığında bilgisayarınızı eski haline geri döndürebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stellar Phoenix Windows Data Recovery Home

    Stellar Phoenix Windows Data Recovery ile yanlışlıkla sildiğiniz dosyalar ve resimlerinizi kolayca geri getirebilirsiniz
  • Stellar Data Recovery for Android

    Android cihazlarda silinen, kaybolan tüm dosya türlerinin kurtarılması ve geri getirilmesini sağlayan dosya kurtarma programı: Stellar Data Recovery for Android.
  • Stellar Phoenix Recovery Suite

    Formatlama hataları, virüs kaynaklı sorunlar, yanlışlıkla silinen dosya/klasörler ve hatta sabotaj karşısında bile önemli dosyalarınızın büyük bir kısmını kurtarabiliyor
  • EaseUS Data Recovery Wizard Professional

    EaseUS Data Recovery Wizard Professional, bilgisayarınızda kaybolan veya silinen verilerinizi geri getirmenizde yardımcı olacak olan etkileyici ve yararlı bir programdır.
  • Boomerang Data Recovery

    Boomerang Data Recovery İndir Windows: Silinen, kaybolan dosyaları geri getirmek için veri kurtarma programı
  • Gihosoft Android Data Recovery Free

    Gihosoft Android Data Recovery Free, Windows üzerinde kullanılabilen ve Android işletim sistemi kullanan cihazlarda dosya kurtarma işlemi yapan bir programdır.
  • iBeesoft Data Recovery

    iBeesoft Data Recovery, kaybolan/silinen dosyaları kurtarmanıza yardımcı olan veri kurtarma programıdır.
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition

    Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı