StereoPhoto Maker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,034 TOPLAM İNDİRME
1.26 MB DOSYA BOYUTU

StereoPhoto Maker sayesinde resimlerinizi çift panel üzerinde düzenleyebilir ve kolayca karşılaştırabilirsiniz.

StereoPhoto Maker programı, resim ve fotoğraflarınızı stereo modunda düzenlemenizi ve böylece görünümlerini değiştirirken her iki imaj dosyasına da farklı işlemler uygulayabilmenizi, aynı anda da karşılaştırma yapabilmenizi sağlıyor. Özellikle web tasarım işleriyle uğraşan tasarımcıların resim dosyaları için en optimal koşulları bulabilmelerinde oldukça işe yarayacaktır.

Basit bir kullanıma sahip olan program aynı zamanda ücretsiz ancak pek de göz alıcı bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün değil. Genel olarak fonksiyonalite üzerine odaklandığından dolayı tasarımsal eksiklerine rağmen her özelliğinin hızlı bir şekilde ulaşılabilir olduğunu da belirtmek gerek.

Her iki resmi de tamamen aynı boyutlara getirebilen program, düzenleme işlemleri resmin boyutunu değiştirse de aynı görünümde tutulabilmesini sağlıyor ve böylece detayları kaçırma ihtimaliniz kalmıyor. Resimleri döndürme, renk ve parlaklık detayları ile oynama gibi tüm gerekli seçenekler mevcut ve aynı zamanda stereoskopik 3D resim özelliği sayesinde resimleri 3D olarak da incelemek mümkün.

Ayrıca resimlerin bir küre üzerine yerleştirilebilmesi sayesinde farklı boyutlardan onları görüntüleme ve düzenleme şansı da doğuyor. Oldukça ilginç ve denenmeden anlaşılması zor olan programı web tasarım işleriyle uğraşıyorsanız veya deneysel çalışmalar yapmak istiyorsanız indirmeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Photo Collage Maker

    Free Photo Collage Maker ile kolayca kendi kolajlarınızı hazırlayabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
  • Funny Photo Maker

    Funny Photo Maker ile sadece bir kaç tıklamayla eğlenceli ve komik fotoğraflar hazırlayabilirsiniz.
  • Free Collage Maker

    Free Collage Maker, bilgisayarınız üzerinde yer alan resimlerle kolayca kendi kolaj çalışmalarınızı hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Free Jigsaw Puzzle Maker

    Free Jigsaw Puzzle Maker, fotoğraflarınız üzerine yapboz efekti ekleyen ücretsiz bir resim düzenleme programıdır.
  • Free Face Off Maker

    Free Face Off Maker, dijital fotoğraflarınız üzerinden yüzleri keserek farklı resimler üzerine yapıştırabileceğiniz eğlenceli bir yazılımdır.
  • ImageCool Free Watermark Maker

    ImageCool Free Watermark Maker programı ile fotoğraf ve resimlerinize en kolay yoldan watermarklar ekleyebilirsiniz.
  • Screen Maker 3D

    3D screensaver maker ile birbirinden güzel, hem de 3 boyutlu ekran koruyucuları ve logolar oluşturabilirsiniz.
  • 3D Box Shot Maker

    3D Box Shot Maker programı yazılım firmaları için hazırlanmış ücretsiz bir programdır.Program ile yazılım firmaları programlarının yazılım kutularını tasarlayabilirler.