Stickman Basketball 2017

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Stickman Basketball 2017 oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil basketbol oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Basketball 2017, mobil cihazlarda sıkça karşımıza çıkan basit şut atma oyunlarından farklı olarak bize takımlar halinde maçlar yapabilme imkanı veriyor. Bu maçlarda 3 sayılık şutlarla farkı açabiliyor, çılgın smaçlarla tribünleri coşturabiliyoruz.

Stickman Basketball 2017'de çöp adam kahramanlarla maç yapmaktayız. Oyunun kendine has görsel stili oyuna farklı bir hava kazandırıyor. Oyuncu animasyonları da oldukça başarılı. Oyun mobil cihazınızı yormadan akıcı bir şekilde çalışabiliyor.

Stickman Basketball 2017 içinde 100'ün üstünde takım, farklı turnuvalar ve kupalar yer alıyor. Ayrıca oyunun multiplayer modu sayesinde oyunu diğer oyunculara karşı oynayabiliyor, daha heyecanlı maçlar yapabiliyoruz. Oyun içinde basketbol salonlarının haricinde dış mekanlarda da sokak basketbolu maçları yapabilmekteyiz. Karışık olmayan kontrollere sahip olan oyun 4 farklı zorluk seviyesiyle birlikte gelmekte.

Can Erdil Şentürk

Stickman Basketball 2017

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Stickman Basketball 2017 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur

Stickman Basketball 2017 akıcı ve hızlı basketbol maçları yapmamıza imkan tanıyan bir mobil basketbol oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Stickman Basketball 2017'da 115 farklı takımdan birini seçerek turnuvalara ve şampiyonalara katılabiliyoruz ve kupa için maçlara çıkıyoruz. Maçlara çıkan oyuncularımız ise çöp adam şeklinde. Oyuncuların farklı görünümü oyuna da farklı bir hava kazandırıyor. Oyuncu animasyonlarının oldukça ilginç olduğunu söyleyebiliriz.

Stickman Basketball 2017 içinde farklı oyun modları yer alıyor. Dilerseniz tek bir maç yapıp çıkabilir, dilerseniz turnuvalara ve liglere katılabilirsiniz. Oyunun güzel yönü oyunu online olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabilmeniz. Bu sayede diğer oyunculara karşı maçlar yaparak daha heyecanlı bir oyun tecrübesi yaşayabiliyoruz.

Stickman Basketball 2017 içinde kapalı basketbol salonlarının yanısıra açık alanlarda basketbol maçları yapabilmekteyiz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stickman Basketball

    Farklı ve orijinal bir yapıya sahip olan Stickman Basketball ücretsiz olarak indirebileceğiniz basketbol oyunlarından bir tanesi.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Stickman Skater

    Stickman Skater eğlenceli bir kaykay oyunudur
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Jam City Basketball

    Jam City Basketball yüksek eğlence sunan bir mobil basketbol oyunudur