Stok Takip / Fiyat Teklifi Hazırlama / Cari Kontrol Sistemi

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,122 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

Stok Takip / Fiyat Teklifi Hazırlama / Cari Kontrol Sistemi, isminin belirttiği işlevleri bir araya toplayan bir yazılımdır

rar dosyası şifresi : 1
Program Kullanıcı Adı :
ADMIN
Program Kullanıcı Şifresi :
ADMIN

Stok Takip / Fiyat Teklifi Hazırlama / Cari Kontrol Sistemi adlı paket programı adından da anlaşılacağı üzere bu işlemlerin üçünü bir arada takip etmenizi sağlamakta. 

Stok Takibi : Stoğunuzdaki malzemeleri sisteme girebilir ve onları kime çıkış yaptıysanız çıkış yapabilirsiniz. Bu sayede fiili stoklarınızı takip etmiş olursunuz. Stok girişi esnasında alış fiyatı ve satış fiyatını girebilirsiniz. Bu sayede daha önce o malı kaç liraya aldığınızı görmüş olursunuz. Stok çıkışında müşteriye yapacağınız çıkışların toplam tutarı Cari Kontrol ekranında müşteriye borç olarak kaydedilmekte ve sizleri ikinci bir iş yapmaktan kurtarmaktadır.

Fiyat Teklifi Hazırlama : Müşterilerinize fiyat teklifi oluşturup hangilerinin beklemede, hangilerinin ret edilmiş, hangilerinin onaylanmış olduğunu kolaylıkla takip edebilir ve fiyat tekliflerinin çıktılarını sistem üzerinden alabilirsiniz. Fiyat teklifi verilecek ürünlerin satış fiyatları stok girişinde belirlenen satış fiyatı olarak otomatik gelmekte olup dilenirse bu tutar değiştirilebilmektedir.

Cari Hesap Takibi : Cari hesaplarınız için hazırlanmıştır. Kime ne vereceğiniz, kimden ne alacağınız varsa hepsinin takibini yapabilirsiniz. Yaptığınız ödemeleri ve yaptığınız tahsilatları da yazıp hangi müşterinizin ne kadar bakiyesi kaldığını kolayca öğrenebilirsiniz. (Çok yakında Nakit Kasa ve Banka Hesabı kontrolü de eklenecektir.)

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı

    Bilsoft Cari Takip Ön Muhasebe Programı, müşteri, stok ve satış işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ve raporlandırabileceğiniz ücretsiz bir cari takip yazılımıdır.
  • Firma takip sistemi

    İçerdiği paketler : Stok, Cari, Irsaliye, Fatura, Banka, Kasa, Tahsilat
  • Ticari takip sistemi

    İçerdiği paketler : Stok, Cari, Döviz, Sipariş, Irsaliye, Fatura, Banka, Kasa, Tahsilat
  • MaviTurk Stok Cari

    Stok Cari programı tamamen yenilendi. Stok Takip programı küçük ölçekli işletmelerin oldukça işini görebilecek özelliklere sahip güzel bir Türkçe programdır.
  • Perakende - Toptan Satış ve Stok Takip

    Perakende – Toptan Satış ve Stok Takip programını kullanarak kolayca cari işlemlerinizi, kasanızı, stoklarınızı ve satışlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Şenkom Stok Cari

    Şenkom stok programı toptan ve parakende satış yapan firmaların stok cari ve fatura bilgilerini tutmak için geliştirilmiş bir ön muhasebe programıdır.
  • Sav Stok Cari Fatura Programı

    Sav Stok Cari Fatura Programı, stok takibi, müşteri yönetimi, fatura kesme ve kasa takibi gibi işlemleri kolayca yapabileceğiniz başarılı bir uygulamadır.
  • Katip 2005

    Katip 2005 Stok, Cari, İrsaliye, Fatura, Kasa, Çek, Döviz ve Sms modüllerinden oluşan, bir işletmenin her türlü mal giriş-çıkışını, gelir ve giderini, borç ve alacağını takip edebileceği kolay kullanımlı ve veri güvenliği çok gü