Stone of Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.

Diablo gibi bir hack and slash eğlencesini mobil cihazlarına taşımak isteyenler belki oyunun kendisine ulaşamıyorlar, ama bu boşluğun yerini dolduran güzel oyunlar var. Bu oyunlardan birisi de sizin için "Ne İndirsem? 4 Temmuz - 10 Temmuz" için seçtiğimiz Stone of Life. Anime'den fırlamış tatlı görseller JRPG severlerin aksiyon özlemine de kulak vermişçesine heyecanlı. Silahınızla ve kılıcınızla etrafın tozunu attırdığınız bir oyun düşünün. Seviyeler atladıkça seçmiş olduğunuz 4 farklı sınıfa göre de kendinize has yetenekler edinebiliyorsunuz.

4 tane sınıf var demiştik. Bunlar sırasıyla Dual Blade, Knight, Berserker ve Arch Mage. Bu sınıflardan anladığımız kadarıyla büyücünün bir istisna olması koşuluyla oyun içinde silah kullanmak son derece önemli ve sınıflara göre farklı zırhların aradaki farkı belirlemesi söz konusu. Bu durumu göre belki düşmanın dibinde duvar olmayı yeğleyen veya vur-kaç taktikleriyle saldıran bir oynayış tarzı takınmanız gerekiyor. Görünüşte son derece basit olan oyun oldukça akıcı bir oynanabilirlik sunuyor.

İlk günden oynayıp sıkılacağınız bir oyun denemektense sizi uzun süre bağlayacak aksiyon dolu bir oyunun peşindeyseniz Stone of Life oldukça başarılı bir seçenek olarak sizlere göz kırpıyor.

Alper Çetiner

Stone of Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
44.8 MB DOSYA BOYUTU

Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.

Diablo oynamak isteyip mobil cihazında bu oyunu bulamayanlar çok üzülmesin. Mobil oyun sektörü çoktan hack and slash oyunlarının potansyelini keşfetti. Bunların arasında ön plana çıkan oyunlardan bir tanesi de Stone of Life. Sizin için "Ne İndirsem? 4 Temmuz - 10 Temmuz" programında haftanın oyunları arasına koyduğumuz Stone of Life, yerini sonuna kadar hakkediyor. Anime seven herkesin hoşuna gidecek olan oyunun görselleri müthiş olmakla kalmıyor, aksiyon dolu bir JRPG arayan oyunseverlerin de aradıkları doğru kombinasyonu da bulmalarını sağlıyor.

Stone of Life size oynamanız için 4 farklı sınıf sunuluyor. Dual Blade, Knight, Berserker ve Arch Mage olarak ayrılan bu sınıflara bakılacak olursa büyücü hariç ağırlıklı olarak silahın önem taşıdığı bir oyun ile karşı karşıyayız. Savaşçıların arasındaki farkları belirleyen şey ise seviye atladıkça kazanılan özel hareketler ve giyilebilen zırhlar. Bu sınıfların kimisi daha yakından savaşmak için elverişliyken kimisiyle vur-kaç tekniklerini kullanmanız gerekiyor. Dolayısıyla sizin oynayış tarzınız hangisine yatkınsa, ona uygun bir karakteri seçme şansınız var.

İlk 10 saniyesinde bir oyunun nasıl olduğunu anlamak istemiyorsanız ve tek bir günde sıkılacağınız bir oyun oynamak istemiyorsanız Stone of Life size tavsiyemdir. Hack and slash namına aradığınız en güzel şeyler bu oyunda var.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dog Life Simulator APK

    Dog Life Simulator APK ile bir köpeğin hayatına tanıklık edeceksiniz.
  • Rogue Life

    Rogue Life, canavarlar, boss'larla savaştığınız aksiyon rpg oyunu.
  • Age Of Stone: Survival

    Hayatta kalma mücadelesi vereceğiz.
  • Stone Age Begins

    Stone Age Begins, dinozorları yakalayıp eğittiğiniz Türkçe dil destekli Android oyunu.
  • Guardian Stone

    Guardian Stone mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Choice of Life: Middle Ages APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Choice of Life: Middle Ages APK'da, seçimlerinizi yaparak krallığınızda söz sahibi olmaya çalışın.
  • The World 3: Rise of Demon

    İblisler, yaratıklarla dolu dünyaya girmeye hazırlanın.
  • Game of Gods

    Bu oyunda iyilik de kötülük de sizsiniz!