Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,104 TOPLAM İNDİRME

Story ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir video düzenleme uygulamasıdır

Story kullanıcılara fotoğraflardan video yapma konusunda yardımcı olan bir slayt gösterisi hazırlama aracı olarak tanımlanabilir.

Windows 10 işletim sistemini kullanan bilgisayarlarınıza tamamen ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir slideshow hazırlama aracı olan olabildiğince sade bir şekilde hazırlanmış. Böyle bir yol izlenmesinin sebebi ise kullanıcıların kolayca ve hızlı bir şekilde video hazırlayabilmelerini mümkün kılmak.

Story ile bir slayt gösterisi hazırlarken öncelikle bu slayt gösterisinde kullanacağınız fotoğrafları seçiyorsunuz. Videoları da slayt gösterinizin içine yerleştirebilmeniz mümkün. Slayt gösterinize bir kapak sayfası da oluşturabilmektesiniz. Bu sayfade seçeceğiniz yazı tipiyle başlığınızı oluşturuyorsunuz. Dilerseniz slayt gösterinize seçeceğiniz şarkıları da arka planda oynayacak şekilde yerleştirebiliyorsunuz. 

Story kullanıcı dostu bir yapıda tasarlanmış bir uygulama, program basit bir şekilde videolar hazırlamanıza imkan vermekte.

Can Erdil Şentürk

Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
772 TOPLAM İNDİRME

Story uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad'lerinizle kolayca sunumlar ve videolar hazırlayarak kendi hikayenizi anlatabilirsiniz.

Story uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak fotoğraf ve videolarınızın size özel, kişiselleştirilmiş hikayelere dönüştürülmesini sağlıyor ve aynı zamanda kolayca bu hikayeleri kaydedebiliyor ve dostlarınızla paylaşabiliyorsunuz. Hem ücretsiz olması hem de çok kolay kullanılması sayesinde tüm kullanıcılar en hızlı şekilde kendi hikayelerini oluşturabiliyorlar.

Video ve fotoğraflarınızı bir yandan birleştirirken, bir yandan da yazılar ekleyebilir, temalar kullanabilir ve müziklerle hikayenizi renklendirebilirsiniz. Oldukça geniş seçenekler ve düzenleme imkanları sunan uygulamada hazırladığınız sunumunuz kesinlikle size özel olacaktır.

Hazırladığınız çalışmalarınızı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilmek için gerekli olan sosyal paylaşım butonları da uygulama içerisinde bulunuyor. Ayrıca düzenlemeniz sırasında hazırladığınız videonuz Disney sunucularında barındırılıyor ve böylece paylaşmak istediğinizde neredeyse anında tüm bir videoyu paylaşabiliyorsunuz. Eğer özel olarak tutmak isterseniz videolar Disney sunucularından en geç yedi gün içerisinde kalıcı olarak siliniyor.

Tabii ki uygulamanın kendi üyelik sistemini kullanarak tanıdıklarınızı ekleyebiliyor ve direkt olarak Story üzerinden onların hazırladıkları herkese açık videoları da görebiliyorsunuz. Uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak varolan ücretsiz temaların yanında yeni temalara da ulaşabilir ve böylece hikayelerinizi daha da renkli hale getirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Easy Video Cutter

    Easy Video Cutter, video dosyalarınız kesebileceğiniz ve kestiğiniz bölümleri farklı video formatlarına dönüştürebileceğiniz bir video editörüdür.
  • Polarr Photo Editor

    Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor.
  • WeVideo

    Kameranızdan videoyu çekin, WeVideo servisine yükleyin ve üzerinden dilediğiniz düzenelemeyi yaptıktan sonra sosyal ağlarda ve Youtube üzerinden paylaşın.
  • MP4Tools

    MP4Tools, videolarınızı birleştirmenize ve bölmenize yardımcı olan ücretsiz video düzenleme programıdır.
  • Wondershare Video Editor

    Wondershare Video Editor, Windows Movie Maker ve iMovie'ye alternatif en iyi video düzenleme programıdır.
  • NX Studio

    NX Studio, Nikon'un Windows ve Mac bilgisayarlar için ücretsiz fotoğraf ve video düzenleme programıdır.
  • DaVinci Resolve

    DaVinci Resolve 16, video kurgu işiyle uğraşanlar için profesyonel ve ücretsiz video düzenleme (editleme) programı.