Stupid Zombies 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,125 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Stupid Zombies 3 aksiyon ve eğlence dolu bir zombi oyunudur

Stupid Zombies 3 oyunculara oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi sunmayı başarabilen bir mobil zombi oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Stupid Zombies 3'de zombiler tarafından istila edilmiş bir dünyaya konuk oluyoruz ve bu çürüyen ölülerle dolu dünyayı temizlemeye çalışıyoruz. Bu işi yaparken kontrolsüzce zombilerin içerisine dalarak bulduğumuza saldırmak yerine aklımızı ve silahlarımızı birlikte kullanıyoruz.

Stupid Zombies 3'ün oynanışının Angry Birds'e benzeyen bir fizik tabanlı bulmaca oyunu şeklinde olduğu söylenebilir. Oyunda her bölümde belirlenen sayıda zombiyi yok etmeye çalışıyoruz. Bu iş için pompalı tüfek, fişek silahı ve roket atar gibi silahları kullanabiliyoruz. Fakat silahlar zombileri yok etmek için kullanabileceğimiz tek seçenek değil. Tek bir mermiyle onlarca zombiyi aynı anda yok etmemiz mümkün. Patlayan variller, zombilerin üzerine devrilen ağır kutular, duvarlardan sekerek daha fazla zombiye isabet eden mermiler kullanabileceğimiz zombi katliam seçenekleri arasında.

Stupid Zombies 3 oynarken parmağımızı ekranda basılı tutarak nişan alıyoruz. Mermilerimizin gidebileceği ve sekip hareket etmeye devam edeceği yönler işaretleniyor, bu sayede hamlelerimizi hesaplayabiliyoruz. Parmağımızı bıraktığımızda ise kahramanımız ateş ediyor. Bölümlerdeki performansımız değerlendirilerek bize 3 yıldız üzerinden puan veriliyor.

Stupid Zombies 3 güzel bir görünüme sahip ve keyifli bir oyun deneyimi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Stupid Zombies 3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
88.3 MB DOSYA BOYUTU

Stupid Zombies 3 bolca eğlence sunan bir mobil zombi oyunudur

Stupid Zombies 3 oldukça keyifli bir oynanışa sahip olan ve denemekten zevk alacağınız bir mobil zombi oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz bir oyun olan Stupid Zombies 3'de zombilerin her köşebaşını istila ettiği bir şehre konuk oluyoruz ve şehri bu kana susamış canavarlardan kurtarmaya çalışıyoruz. Bu iş için de farklı seçeneklere sahibiz. Oyunda silahımızı alarak zombilerin ortasına atlamak yerine aklımızı silahımızla birlikte kullanıyoruz ve ekonomik zombi katletme çözümleri üretiyoruz.

Stupid Zombies 3'de farklı bölümlerde çok sayıda zombiyi yok etmemiz gerekiyor. Bu iş için pompalı tüfek, fişek silahı ve roket atar gibi silah seçeneklerine sahibiz. Bize belli sayıda mermi verildiği için her atışımızı doğru hesaplamamız gerekiyor. Oyunda zombilere gönderdiğimiz mermiler varilleri patlatabiliyor, kutuları zombilerin üzerine devirebiliyor, duvardan sekere başka zombilere isabet edebiliyor. Yani zombileri yok etmek için direkt olarak üzerlerine nişan almaktan daha fazla seçeneğe sahibiz.

Stupid Zombies 3 eğer Angry Birds tarzı fizik tabanlı bulmaca oyunu yapısını seviyorsanız hoşunuza gidecektir. Güzel, 2 boyutlu grafikler içeren oyunda 100 bölüm yer alıyor. Her bölüm özel olarak tasarlanmış ve zorlu bulmacalar içeriyor. Bu bölümlerde gösterdiğiniz performans 3 yıldız üzerinden değerlendiriliyor. Oyunun vakit öldürmek için güzel bir seçim olabileceğini söyleyebilirim.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stupid Zombies 2

    Android Stupid Zombies 2 oyunuyla bambaşka bir fizik tabanlı oyuna hazırlanın.
  • Stupid Zombies

    Stupid Zombies, zombilere karşı verilen mücadeleyi konu alan bir mobil oyundur.
  • Stupid Ninjas

    Stupid Ninjas, Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stupid Thief Prison Break Test

    Stupid Thief Prison Break Test mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • DEAD LOOP -Zombies-

    DEAD LOOP -Zombies- FPS türünde bir mobil aksiyon oyunudur
  • Minigore 2: Zombies

    Minigore 2: Zombies yüksek kaliteye sahip bir aksiyon oyunudur
  • Exterminator: Zombies

    Exterminator: Zombies ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunudur