Subway Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
256 TOPLAM İNDİRME

Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.

Yer altından tüneller aracılığıyla yolcu taşıyan metrolar günlük hayatı kolaylaştırır. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz Subway Simulator 3D, size bir vatman olma fırsatı veriyor.

Metro gibi toplu ulaşım aracını sürenlere vatman denir. Vatmanlık elbette göründüğü kadar kolay bir meslek değildir. Her ne kadar boş bir yolda gidiyor gibi gözükse de, vatmanlarında dikkat ettiği bazı noktalar var. Subway Simulator 3D oyununda bir vatman olarak oldukça fazla göreviniz var.

Subway Simulator 3D oyununda öncelikle kullanmak istediğiniz metroyu seçiyorsunuz. Daha sonra metronun park alanından çıkmasını ve yolcu taşımaya hazır hale gelmesinde bazı çalışmalar yapıyorsunuz. Tüm bu işlemlerden sonra kıyafetinizi giyip vatmanlığa başlayabilirsiniz. Hadi durmayın, yolcularınız sizi bekliyor.

Vatman olarak metroyu sürmeli ve gerekli duraklarda yolcu almalısınız. Her metronun belirli bir yolcu alma kapasitesi var. Bu kapasiteyi bir vatman olarak sadece siz görüyorsunuz. Bu yüzden yolcuları rahatsız etmemek için fazla yolcu almaktan kaçının. Gerektiği zamanlarda korna çalmaktan ve yolculara anons yapmaktan da korkmayın. Subway Simulator 3D oyununda vatman kontrol bölümünden istediğiniz kameraya geçiş yapabilmeniz mümkün. Bu sayede yolcuların nasıl bir yolculuk yaptığı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli gözüken vatmanlığa Subway Simulator 3D iğle ilk adımı atabilirsiniz. Hemen şimdi Subway Simulator 3D indirin ve metro simülasyon oyunu oynamanın keyfini yaşayın.

Uğur Sağlam

Subway Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
220 MB DOSYA BOYUTU

Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi ve yolcularınızı gidecekleri yere götürmenizi amaçlayan bir mobil oyundur.

Her gün binlerce adet yolcu taşıyan metrolar şehrin kurtarıcı araçlarıdır. iPhone ve iPad cihazlarınızın için ücretsiz olarak indirebileceğiniz Subway Simulator 3D, size bir metro sürücüsü olma fırsatı tanıyor.

Subway Simulator 3D, oyununda kıyafetinizi giymeli ve sürmek istediğiniz metroyu seçmelisiniz. Daha sonra bu aracı yolcu taşıyacağınız sefere uygun raylara yerleştirmeli ve yolcu kabulüne başlamalısınız. Her gün sizin metronuzu binlerce farklı yolcu kullanacak. Bu yüzden kurallara uyan ve hız yapmayan bir vatman olmak zorundasınız.

Oyunda oldukça güzel grafikler mevcut. Bu yüzden Subway Simulator 3D oynarken gerçekten de metroyu sürüyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz. Bir vatman olarak Subway Simulator 3D oyununda bazı özel yetkileriniz var. Bu yetkileriniz sayesinde yolculara anons yapabilir veya tüm kameraları izleyebilirsiniz. Kameralar sayesinde bulunduğunuz durakta veya metronun içerisinde olan biten her şeyi anlık olarak görebilmeniz de mümkün.

Hemen şimdi havalı kıyafetinizi giyin ve mesleğinizi yapmaya başlayın. Metro ile her gün bir yerlere yolcu taşımak ve onları mutlu etmek oldukça güzel bir meslek. İşte bu yüzden Subway Simulator 3D oyununu siz de çok fazla seveceksiniz.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AG Subway Simulator Pro

    Metro süreceğiz.
  • Gorilla Simulator 3D

    Gorilla Simulator 3D ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Police Dog Simulator 3D

    Police Dog Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil simülasyon oyunu
  • Tractor Simulator 3D: Manure

    Tractor Simulator 3D: Manure simülasyon oyunları oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken bir seçenek.
  • Farm Tractor Simulator 3D

    Farm Tractor Simulator 3D, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Russian Taxi Simulator 3D

    Russian Taxi Simulator 3D, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.