Sudokur v2.2

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16,473 TOPLAM İNDİRME
0.32 MB DOSYA BOYUTU

Sudoku severler için hazırlanmış ve kolay, orta ve zor seviyelere göre ayarlanmış bu sudoku oyunu sayesinde, çok sevdiğiniz ve gazete köşelerinde oynadığınız sudoku' nu bilgisayarınızdan oynayabilecek ve üstelik zorluk seviyesini de siz

Üretici Açıklaması:

Bugünler de adı çok geçmeye başlayan bir mantık oyunu. Sudoku japoncadan gelen bir kelime ve türkiyede diamond adıylada kullanılıyor. oyunun kuralları çok basit. Rakamlarla oynanıyor ama matematikle ilgisi yok,sadece mantık yürüterek oynanıyor. Soldan sağa ve yukarıdan aşağıya dokuz kareden oluşan grafik, kendi içinde de dokuzar karelik bölümlere ayrılmış durumda. Bu karelere 1'den 9'a kadar rakamlar yerleştiriyorsunuz. Amaç tüm kareleri doldurmak. Bulmaca zorluk derecesine görede ayrılıyor. Her sırada ve kendi içinde bölünmüş her dokuz karelik bölümde aynı rakamdan bir tane olması gerekiyor.

Oynun bu kadar ilgi görmesinin asıl nedeni de beyni sağlıklı tutması (bunamaya karşı etkili olduğu da söyleniyor)ve 14 yaşa kadar gençleştirdiği ile ilgili bir şey de okumuştum. Okul yıllarında bizi düşünmeye zorlayan matematiksel teknikler, problemler çalışmaya başladıktan sonra kullanılmamaya başlıyor ve beynin kullanılmayan bölümleride zamanal köreliyor. Bence bu oyun harika.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Visual Watermark v2.2

    Resimlerinizi filigran aracılığıyla koruma altına alan ve resimlerinizin üzerine isim vs. çeşitli yazılar yazabilmenize olanak sağlayan bir program.
  • Lugat2000 Sözlük V2.2

    4 dilde çeviri ve 65 bin kelime kapasitesi ile alanında lider olmaya aday bir sözlük programı.
  • Helltaker

    Tek oturuşta bitirebileceğiniz kısa ama akılda kalıcı bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? İşte karşınızda Helltaker!
  • A Little to the Left

    Rahatlatıcı ve sakin bir bulmaca oyunu mu arıyorsunuz? A Little to the Left indirin ve sakince bulmca çözmenin keyfine varın.
  • The Talos Principle 2

    The Talos Principle 2 ile zihninizin sınırlarını zorlayın. Benzersiz bir hikayeyi zihin açan bulmacalar ile birlikte keşfedin.
  • It Takes Two

    It Takes Two fantastik bir bulmaca dünyasına ev sahipliği yapıyor.
  • Human: Fall Flat

    Human: Fall Flat, PC için indirilebilir online bulmaca platform oyunu.
  • Turca Bulmaca Hazırlama

    Turca Bulmaca Hazırlama yazılımı sayesinde sizler de kendi bulmacalarınızı kolayca hazırlayabilirsiniz.