Sunrise Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,807 TOPLAM İNDİRME

Sunrise Calendar Google Chrome uzantısı ile etkinliklerinizi hiç zorlanmadan takip edebilirsiniz.

Sunrise Calendar Google Chrome uzantısı sayesinde pek çok farklı takvim hesabını tek bir uygulamada kullanmak mümkün hale geliyor ve aynı zamanda uzantının diğer platformlarda da uygulamaları olması sayesinde tüm cihazlarınızda Sunrise Calendar takviminizi kullanabilir hale geliyorsunuz. Uzantı ücretsiz olarak sunuluyor ve kolaylıkla kullanılabilen, sade bir arayüze sahip.

iCloud ve Google Takvim sistemlerine erişebilen ve böylece eski takvimlerinizden kolayca devam edebilmenizi sağlayan uzantı, bu sayede iş arkadaşlarınızın Sunrise Calendar kullanmasalar bile yine sizinle birlikte çalışabilmelerine de imkan tanıyor.

İnternet bağlantınız olmadığı zamanlarda yine uzantıyı kullanmaya devam edebilir, böylece bağlantı gelir gelmez otomatik senkronizasyon sayesinde diğer cihazlarınızda gerçekleştirdiğiniz düzenlemeleri de görebilirsiniz.

Eğer takviminize bir etkinlik eklerseniz bu etkinliğe Foursquare üzerinden konum belirlemesi de yapabiliyor ve böylece toplantılarınızın hangi konumlarda gerçekleştirileceğini hemen diğerlerine gönderebiliyorsunuz.

Uygulamanın Facebook etkinliklerle eşleşebilmesi ise orada bulunan etkinlik ve doğum günlerini kaçırmamanızı sağlayacaktır. Bu konuda hangi platformda hangi tip etkinliklerin daha sık takip edildiğini iyi bir şekilde tespit edebildikleri için geliştiricilere de teşekkür etmek gerek.

Eğer yeni ve kullanışlı bir takvim ajanda uygulaması arıyorsanız Chrome tabanlı diğer web tarayıcılarında da çalışan Sunrise Calendar uzantısını denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Sunrise Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
663 TOPLAM İNDİRME

Sunrise Calendar uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizden tüm takvim programınıza erişebilirsiniz.

Sunrise Calendar uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarında kullanabilecekleri kaliteli ve ücretsiz takvim uygulamaları arasında yer alıyor. Zira uygulamanın tasarımı çok kolay anlaşılır ve işlevsel bir şekilde hazırlanmış durumda. İhtiyaç duyabileceğiniz tüm araçları bu arayüzde görebilir ve Google Takvim, Facebook Takvim ve Android'in kendi takvimi ile uyumlu bir şekilde çalışabilmesi ise tüm buluşma, toplantı ve etkinliklerinizi hatırlamanıza yardımcı oluyor.

Her gün için belirlenen programınızı görüntüleyebileceğiniz uygulama, haftalık ve aylık takvim görüntülenmesine de olanak tanıyor ve aynı zamanda tüm takvimlerinizle devamlı olarak senkronizasyonda kalıyor. Tabii ki senkronizasyonun düzgün çalışması için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Tüm takviminizi uygulamanın içerisinde görebileceğiniz gibi ana ekranınıza koyacağınız widgettan faydalanarak devamlı olarak göz atmanız da mümkün. Böylece hangi saatlerde ne işleriniz olduğunu bir an bile unutmayacaksınız.

Eğer etkinliklerin nerede olduğu belli ve takvime giriliyse bunu direkt olarak Google Haritalar üzerinden gösterebilmesi de uygulamanın en büyük avantajları arasında yer alıyor. Dolayısıyla hiç zorlanmadan nereye gitmeniz gerektiğini anlık olarak görebiliyorsunuz.

Web arayüzüne de sahip olan uygulama sayesinde bilgisayarınızın başındayken de Sunrise Calendar'da bulunan tüm etkinliklerinize ulaşabilir, onları düzenleyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Sunrise Calendar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME

Sunrise Calendar, özellikle Google Takvim kullanıcıları için geliştirilen başarılı bir iOS takvim uygulamasıdır.

Google Takvim, Google Ajanda veya Facebook Takvim uygulamalarını kullanıyorsanız ve bunların tamamını tek bir yerden yöneterek hayatınızı kolaylaştırmak istiyorsanız, Sunrise Calendar ihtiyacınız olan uygulama olabilir.

iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir takvim uygulaması olan Sunrise Calendar, kullanmakta olduğunuz tüm takvim ve etkinlik hesaplarınızı tek bir yerde toplayarak yönetmenizi sağlar.

Sade ve şık tasarımı, kolay kullanımı ve istediğiniz her türlü bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlayan Sunrise Calendar, mutlaka iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde yer alması gereken bir uygulama.

Sunrise Calendar Özellikleri:

  • Muhteşem bir tasarıma sahip ve tamamen ücretsiz
  • Google Takvim ile uyumlu
  • iPhone için yeniden tasarlanmış arayüz
  • İşleriniz için gerçek zamanlı senkronizasyon
  • Kolayca görev atayabilme ve zamanlayabilme
  • Hatırlatıcılar
  • Farklı saat dilimleri için destek
  • Facebook etkinlik ve doğum günleri desteği
  • LinkedIn aracılığıyla tanıştığınız insanların profillerini ve resimlerini görüntüleyebilme
  • Bulunduğunuz konuma ait hava durumu bilgileri
  • Akıllı ikonlar
  • Etkinlikler için konum belirleme
  • Google Maps üzerinde konum belirtme
  • Birden fazla Google Takvim ile bağlayabilme
Can Çevrim

Sunrise Calendar

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
303 TOPLAM İNDİRME

Sunrise Calendar uygulaması ile Mac işletim sisteminizde cross-platform bir takvim uygulamasına erişebilirsiniz.

Her ne kadar Mac işletim sistemi kendi takvim uygulamasına sahip olsa da bu takvim uygulamasının tüm kullanıcılar için yeterli olmadığı ortada. Bilhassa pek çok farklı platformda aktif olan bir takvim uygulaması kullanmak istiyorsanız diğer uygulamalara göz atmanız gerekiyor ve bu uygulamalardan bir tanesi de Sunrise Calendar uygulaması.

Sunrise Calendar hem Mac işletim sisteminde hem de iOS, Android, Web gibi diğer platformlarda yer alan kaliteli ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir takvim uygulaması olarak karşımıza çıktı ve sahip olduğu senkronizasyon özelliğini kaliteli arayüzü ve işlevselliği ile bir araya getirince en tercih edilir takvim ve ajanda uygulamalarından birisi haline geldiğini söylemek mümkün.

Uygulama Google Takvim'in sistemi üzerinden çalıştığı için bir yandan Google Takvim uygulamalarını da kullanmaya devam edebilir, böylece iş arkadaşlarınızla aynı platform üzerinde bulunabilirsiniz.

Uygulamayı kullanırken her güne işlerinizi, toplantılarınızı veya diğer istediklerinizi atamak mümkün hale geliyor ve birden fazla Google hesabını da kolayca bağlayabilirsiniz. Mobil işletim sistemlerinde bulunan Sunrise Calendar biraz daha gelişmiş olsa da Mac sürümünün de pek çok kullanıcının ihtiyaçlarını karşılayacağını söyleyebilirim.

Sade arayüzü ve ücretsiz kullanım olanağı nedeniyle Sunrise Calendar'a göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • Interactive Calendar

    Interactive Calendar masaüstünüzde kullanabileceğiniz çok fonksiyonlu bir takvim uygulamasıdır.
  • Calendar Generator

    Calendar Generator, herhangi bir ay ve yıl için haftanın günlerini görmenize olanak sağlayan kullanışlı bir yazılımdır.
  • Calendar Magic

    Calendar Magic, takvim üzerinde yapabileceğiniz bir çok özellik taşıyan ücretsiz bir uygulamadır.
  • Pink Calendar and Day Planner (Windows NT) 4.3

    Pink Calendar and Day Planner, bir takvim ve ajanda programıdır. Programa gireceğiniz özel gün ve randevularınızı daha sonra size hatırlatır.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • CS2Notes

    CS2Notes, önemli notlarınızı almak için kullanabileceğiniz bulut destekli bir yapışkan not uygulamasıdır.