Super Crate Box

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10,790 TOPLAM İNDİRME
20.5 MB DOSYA BOYUTU

Super Crate Box ile arcade oyunların altın çağını yaşadığı dönemlere geri döneceksiniz. Retro oyun severlerin çok seveceği oyunun 8 bit karakterleriyle mücadeleye hazır olun.

Atari salonlarının unutulmaz 8 bit karakterleri Super Crate Box ile geri dönüyor. Müzikleri ve arayüzüyle oynayanları geçmişe döndüren oyunda amacınız bitmek tükenmek bilmeyen düşmanlarla mücadele ederken toplayabildiğiniz kadar fazla silah toplamak.

Bölüm atlayarak tanışacağınız yeni karakterleri görmek için can atacağınız oyun yüksek temposu ve nostaljik havasıyla bağımlılık yaratabilir.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Arcade Football

    Super Arcade Football retro oyunlara benzeyen yeni bir futbol oyunu
  • Super Mario Forever

    Süper kahraman geri geldi! Hoşgeldin Süper Mario!
  • Super Woden GP 2

    Eşsiz bir yarış deneyimi sunan Super Woden GP 2'de, arcade tarzı izometrik bir deneyim yaşayabilirsiniz. Birçok modu deneyimleyin ve arkadaşlarınızla eğlenceli bir şekilde yarışın.
  • Blip & Blop: Balls of Steel 1.0

    Blip & Blop; Super Nintendo ve Sega Mega Drive gibi konsol sistemlerindeki platform oyunlarını andıran, oynanış olarak Super Mario'ya yakın fakat ondan çok daha çılgın bir oyun.
  • Super Mario Crystals

    Mario Kardeşler'in yeni maceralarından Super Mario Crystals ile heyecan devam ediyor. 80'lerin sonunda çıkan Mario çılgınlığı hala devam ediyor ve daha da devam edecek gibi görünüyor. Yeni, rengarenk ve herzaman olduğu gibi 2 boyutlu bir Mar
  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Super Mario Ice

    Mario yine sizi ekran karşısına kilitleyecek. Başaramadığınız zaman tekrar tekrar aynı yerleri oynayacaksınız ve bu oyunu da bitirmeye çalışacaksınız. Yıllardır insanları kendisine bu kadar bağlayan böyle bir başka oyun olmamıştı.
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.