Super Mario Bros.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.2/5 ZİYARETÇİ
91,719 TOPLAM İNDİRME

Platform oyunlarının atası Super Mario karşınızda!

Super Mario Bros., bir döneme damgasını vurmuş ve nesiller boyunca oyuncuların en sevdiği oyunlar arasına girmiş olan klasik bir platform oyunu. Super Mario Bros dünyasını bilgisayar oyuncularıan getiren başarılı yapım, eğlence yüklü yapısı ile keyifli anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

1985 yılında çıkış yapmış olan Super Mario Bros., 8 bit oyunların en başarılıları arasındaydı. Geçen yılların ardından bu klasik oyun günümüz teknolojisine ayak uyduramadı; fakat farklı emülatörler yardımıyla bilgisayarlarda ve diğer cihazlarda çalıştırılabiliyor. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu web sürümü ise internet tarayıcınız üzerinden çalışıyor ve herhangi bir şey indirip yüklemenize gerek kalmıyor.

Super Mario Bros.'un bu web sürümü tam ekran çalışabilmekte. Bunun yanında oyunu istediğiniz yerde kaydedebiliyor, oyunda takıldığınızda kayıt dosyasını geri yükleyerek oyuna baştan başlama derdinden kurtuluyorsunuz.

Mario'nun kontrolleri ok tuşlarıyla yapılmakta, z tuşuyla zıplayabiliyorsunuz. X tuşu ise aksiyon tuşu. Dilerseniz oyunun ayarlarından tuşları değiştirebilirsiniz. Eğer nostalji yapmak ve Mario oynamak isterseniz bu web sürümünü kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Mario Askerde

    Odesa Yazılımdan Super Mario Askerde oyunu.
  • Super Mario 3: Mario Forever Advance

    Super Mario sevenler için yepyeni bir platformda macera devam ediyor. Mario'yu tehlikelerden korurken en yüksek skoru yapmaya çalışmalısınız.
  • Croc's World

    Croc's World, Super Mario, Sonic benzeri platform oyunu.
  • Super Mario Crystals

    Mario Kardeşler'in yeni maceralarından Super Mario Crystals ile heyecan devam ediyor. 80'lerin sonunda çıkan Mario çılgınlığı hala devam ediyor ve daha da devam edecek gibi görünüyor. Yeni, rengarenk ve herzaman olduğu gibi 2 boyutlu bir Mar
  • Super Mario Forever

    Süper kahraman geri geldi! Hoşgeldin Süper Mario!
  • Super Mario Combat

    Kahramanımız Super Mario bu kez dövüşerek zorlu etapları geçmeye çalışıyor. Tüm Mario severler bu dövüş oyununu oynarken çok eğlenecekler.
  • Croc's World 2

    Croc's World 2, Super Mario tarzı grafikler ile dikkat çeken kolay ve eğlenceli oynanışa sahip bir platform oyunu.
  • Super Mario Ice

    Mario yine sizi ekran karşısına kilitleyecek. Başaramadığınız zaman tekrar tekrar aynı yerleri oynayacaksınız ve bu oyunu da bitirmeye çalışacaksınız. Yıllardır insanları kendisine bu kadar bağlayan böyle bir başka oyun olmamıştı.