Super Turtle Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Super Turtle Climb keyifli bir platform oyunudur

Super Turtle Climb kolayca oynayabileceğiniz bağımlılık yapıcı bir mobil beceri oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Super Turtle Climb'da sevimli kaplumbağa dostlarımızın bitmek bilmeyen maceraları konu alınıyor. Oyunda herşey kötü kalpli pembe tavşan Dr. Karnickel'in kaos makinasını kullanmasıyla başlıyor. Bu makina yer kabuğunu manipüle ederek ilginç jeolojik şekiller ortaya çıkarıyor. Bu makinayı durdurmak ise sevimli kaplumbağalarımıza düşüyor.

Super Turtle Climb'da temel amacımız sürekli ilerlerken karşımıza çıkan dağ basamaklarını birer birer tırmanmak ve oluşan boşluklara düşmeden altınları toplamak. Biz ilerlerken yeni basamaklar anlık olarak karşımızda beliriyor; bu nedenle değişen durumlara ayak uydurmamız gerekiyor. Oyunda tek yapmamız gereken şey doğru zamanlamayı yakalayarak bir sonraki basamağa zıplamak. Zıplamak için ekrana dokunmamız yeterli.

Super Turtle Climb'da altın kazandıkça yeni kaplumbağaların kilidini açabiliyoruz. Renkli grafiklere sahip olan Super Turtle Climb yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Super Turtle Climb

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Super Turtle Climb basitçe oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur

Super Turtle Climb kolay kontrollere sahip olan fakat bitmek bilmeyen bir eğlence sunmayı başarabilen bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olan Super Turtle Climb'da sevimli kaplumbağa dostlarımıza heyecan dolu maceralarında eşlik ediyoruz. Oyunda bütün olaylar kötü kalpli pembe tavşan Dr. Karnickel'in dünyayı yok edecek bir kaos makinası geliştirmesiyle başlıyor. Dr. Karnickel'im makinası coğrafi şekilleri değiştirebilmektedir. Kötü kalpli tavşanı durdurmak ise kaplumbağa dostlarımıza düşüyor.

Super Turtle Climb'de temel amacımız karşımıza çıkan dağ basamaklarına en uzun süre tırmanmaya devam edebilmek. Bu işi tek dokunuşla yapabiliyoruz. Ekrana dokunduğumuzda kontrol ettiğimiz kaplunbağa zıplamakta. Fakat karşımıza çıkan engeller anlık olarak belli olmakta. Biz ilerlerken basamaklar rastgele bir düzenle beliriyor. Bu nedenle yolumuza nasıl devam edeceğimize gerçek zamanlı olarak karar veriyoruz. Bir sonraki basamağa atlamak için doğru zamanlamayı yakalamamız gerekiyor.

Mario tarzı 8 bit grafiklerle süslenmiş Super Turtle Climb'da altınları topladıkça yeni kaplumbağa dostlarımızı kurtarabiliyoruz. Oyun her yaştan oyun sever için eğlence sunuyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Super Toss The Turtle

    Suрer Toss The Turtle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir aksiyon oyunu.
  • Bird Climb

    Bird Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Up Hill Racing: Hill Climb

    Up Hill Racing: Hill Climb engebeli arazilerde uzağa gitmeye çalıştığımız eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Hill Climb Race 3D 4x4

    Hill Climb Race 3D 4x4, ortalama özelliklere sahip olan bir arazi aracı simülasyonu.
  • Turtle Run

    Turtle Run oldukça eğlenceli bir Android oyunudur
  • turtle tumble

    turtle tumble, golf oyunu dinamiklerini ilginç bir oyun yapısıyla birleştiriyor.
  • Turtle Run 2

    Turtle Run 2, ilk serisinden sonra geliştirilen ve farklı bir çevrede oynayacağınız eğlenceli ve ücretsiz koşu oyunlarından bir tanesidir.
  • Turtle Run 3

    Turtle Run 3, altışar bölümlük seriler halinde geliştirilen oyunun 3. versiyonu olarka karşımıza çıkan eğlenceli bir Android koşu oyunudur.