Supermarket Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
844 TOPLAM İNDİRME
144 MB DOSYA BOYUTU

Supermarket Mania 2, Windows Mağazası'nda öne çıkan süpermarket yönetme oyunları arasında ve de ücretsiz.

Supermarket Mania 2, zaman alan restoran, süpermarket işletme oyunlarını oynamaktan keyif alanlar için harika bir yapım ve mobilin yanında Windows 8.1 Mağazası’nda da dikkat çekenler arasında. Serinin devam oyununda Nikki ve arkadaşlarına yeni açtıkları süpermarkette işlerin yoluna girmesi için yardımcı oluyoruz.

G5 Entertainment imzasını taşıyan süpermarket yönetme oyunu Supermarket Mania’nın devam oyununda birçok yenilikle karşılaşıyoruz. Göze ilk çarpan yenilikler arasında daha detaylı ve canlı grafikler, oynanış, yeni müzikler ve süpermarketimize alabileceğimiz yeni makineler geliyor. Farklı mekanlarda geçen ancak tüm zamanımızı süpermarkette geçirdiğimizden hep aynı yerde oynuyormuş gibi hissettiren oyunda 80’den fazla bölüm yer almakta. İlk bölümler süpermarketimizi tanımaya, işlerin neler olduğuna yönelik yani oyuna ısındırma amaçlı hazırlanmış bölümler. Ancak alıştırma bölümü diyip geçmemek te fayda var. Çünkü daha ilk günlerden reyonları düzenlemekten kasaya bakmaya kadar her şeyi yapıyoruz ve oldukça yorucu geçiyor.

Detaylı üst düzey grafiklerinin yanında çok ta beğendiğimi söyleyemeyeceğim müzikler sunan oyunun zorluk düzeyi kolaydan zora doğru ayarlanmış. İlk bölümde süpermarketimizin reyonlarını düzenliyor, eksik ürün olup olmadığını kontrol ediyor, depodan yeni ürünleri getiriyor, yerleri temizliyor ve müşterileri hem alışveriş esnasında hem de kasada karşılıyoruz. Tüm bu işleri basit tek dokunma hareketi ile yapabiliyoruz ancak süpermarkette tek çalışan biz olduğumuzdan her şeyi olabildiğince hızlı şekilde yapmamız gerekiyor. Müşterilerin istediklerini alabilmeleri için reyonları sürekli kontrol etmemiz, eksik varsa depodan getirerek tamamlamamız gerekiyor. Ayrıca alışverişi biten müşteriyi kasada fazla bekletmemiz de son derece önemli.

Hızlı düşünmemiz ve davranmamız gereken oyunda süpermarketimizi geliştirebilmemiz için günlük kazıncımızı aşmamız gerekiyor. Bu da her işi en hızlı şekilde yaparak mümkün oluyor. Tempolu çalışmamız sonucu kazandığımız para ile süpermarketimize temizlik ürünleri, yeni mallar ve makineler satın alabiliyoruz. Her şeyin gerçek para yerine uğraşımız sonucu kazandıklarımızla alınabiliyor olması ise birçok oyunda görmediğimiz durum.

Supermarket Mania 2 Özellikleri:

  • En iyi puanı eldet etmek için 80 farklı düzeyde seviye
  • Yeni mağazaları açabileceğiniz 6 yeni oyun ayarı
  • Satabileceğiniz 30’dan fazla ürün
  • Memnun etmeniz gereken 11 eşsiz müşteri
  • Yüzlerce yükseltme
  • Anlık kazanılan bonuslar
Erkan Calp

Supermarket Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
384 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Simülasyon tarzında Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz pek çok oyun bulunuyor. Çiftlik yönetiminden kafe yönetimine kadar pek çok farklı kategoride olan bu oyunlar arasına Supermarket Mania da katıldı.

Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Supermarket Mania 2, bir önceki oyunun devamı niteliğinde diyebilirim. Adından da anlaşılacağı gibi bu oyunda bir süpermarketi yönetiyorsunuz.

Milyonlarca insanın oynadığı bu oyunda kendi süpermarketinizi açıyorsunuz ve stratejik hamlelerle onu büyük bir market haline getirmeye çalışıyorsunuz. Böylece iş yönetim yeteneklerinizi test edebiliyorsunuz.

Özellikler:

  • 80 level.
  • 6 oyun ayarı.
  • 34 ürün.
  • 11 farklı müşteri tipi.
  • 10 yeni oyun mekaniği.
  • 200 yükseltme.
  • Bonuslar.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız, Supermarket Mania'yı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Supermarket Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.

Supermarket Mania 2, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir strateji ve simülasyon oyunudur. Bir önceki oyunun devamı niteliğindeki oyun, bu tarzda pek çok oyunun geliştiricisi G5 Entertainment tarafından geliştirilmiş.

Adından da anlayabileceğiniz gibi bu oyunda bir süpermarketin sahibisiniz ve marketinizi stratejik  olarak yönetmeniz gerekiyor. Bu sayede hem eğleniyor hem de iş yönetim becerilerinizi test edebiliyorsunuz.

Pek çok ürünün bulunduğu süpermarketinizi yönetirken çok dikkatli olmalısınız ve bütün müşterilerinizi memnun etmeye çalışmalısınız.

Özellikler:

  • 80 level.
  • 6 oyun ayarı.
  • 34 ürün.
  • 11 farklı müşteri tipi.
  • 10 yeni oyun mekaniği.
  • 200 yükseltme.
  • Bonuslar.

Eğer siz de bu tarz simülasyon oyunlarını seviyorsanız, bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Supermarket Mania 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
118 MB DOSYA BOYUTU

Supermarket Mania 2, Windows Phone cihazınızda oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız simülasyon oyunlarından biri.

Supermarket Mania 2, Windows Phone platformunda ücretsiz indirilebilir olan en iyi süpermarket işletme oyunu olarak öne çıkıyor. G5 Entertainment imzasını taşıyan yapımda Tinseltown adında bir yerde süpermarket açan Nikki ve arkadaşlarına başarılı olmaları için yardım ediyoruz.

G5 Entertainment’ın seri haline gelmiş popüler simülasyon oyunlarından biri olan Supermarket Mania’nın devamı niteliğinde hazırlanan Supermarket Mania 2 oyununda daha detaylı hazırlanmış yüksek kalitede grafikler, yeni müşteriler, yeni müzikler, yeni reyonlar, yeni oyun dinamiği ilk göze çarpan yenilikler arasında. Her açıdan geliştirilen oyunda farklı yerlerde geçen 80’e yakın bölüm bizleri karşılıyor. İlk bölümler tahmin edeceğiniz üzere süpermarketi tanımaya, işleri öğrenmeye yönelik ve günlük kazanmamız gereken miktar oldukça düşük. Zaten her bölümün başında neyin nasıl yapılacağı konusunda bilgilendiriliyoruz. Bu açıdan oyuna kolaylıkla alışacağınızı, ilk bölümde bile panik olmayacağınızı söyleyebilirim.

Süpermarket işletme becerimizi test eden oyunun oynanışı ise biraz alışma gerektirecek kadar zor. Çünkü süpermarkette herhangi bir yardımcımız bulunmuyor ve her işi kendimiz yapmak zorundayız. Malları depodan alıp reyonlara yerleştirme, reyonları kontrol etme, yerleri temizleme, kasaya bakma dahil her iş bizden soruluyor. Oyunun zorluğu daha ilk bölümlerden kendisini gösteriyor. Gelen müşterilerin dilediklerini alabilmeleri içi reyonları sürekli kontrol etmemiz gerekiyor. Öte yandan alışverilerini tamamladıklarında da fazla bekletmemiz gerekiyor. İkisinden de birini eksik yaptığımızda müşteri sinirlenip süpermarketi terk ediyor.

Oldukça tempolu geçen oyunda gün sonunda kazanmamız ve maksimum kazanacağımız miktar belli. Diğer güne merhaba diyebilmek için kazanmamız gereken miktar yeterli oluyor. Ancak süpermarketimize yeni makineler alabilmek, reyonların kapasitelerini artırabilmek için ek paraya ihtiyacımız oluyor. Bu noktada oyunu oynarken fazla rahat davranmamanızı, kazanabildiğiniz kadar kazanmanızı öneririm.

Supermarket Mania 2, restoran, süpermarket gibi işletme yönetimi oyunlarından keyif alanların deneyebilecekleri bir Windows Phone oyunu olmuş. Mobilde oyun oynamaya fazla zaman ayırabilliyorsanız indirip deneyin derim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Supermarket Simulator

    Kendi süpermarketinizi oluşturabildiğiniz Supermarket Simulator oyununda, işletmenizi tasarlayın, ürünler tedarik edin ve mafya çetelerine karşı mücadele verin!
  • Dragon Mania

    Dragon Mania, sevimli yavru ejderhaları besleyip büyütüp eğiterek birer savaşçı ejderha haline getirebileceğiniz bir simülasyon oyunu.
  • Drift Mania Championship 2 Lite

    Drift Mania Championship 2, yeni nesil grafiklere sahip popüler drift yarışı oyunudur.
  • Sonic Mania

    Sonic Mania, 2 boyutlu bir platform oyunudur.
  • Cake Mania

    Cake Maniada pasta isteyen müşterilere istedikleri gibi bir pasta yapıp satıyorsunuz. Müşterilerin sağ üstlerindeki kalpler müşterilerin sabrını gösterir. sabırları taşmadan pastalarını verin. ve ne kadar hızlı pasta yapıp verirseniz
  • Drift Mania: Street Outlaws Lite

    Drift Mania: Street Outlaws Lite oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Drift Mania Championship Lite

    Drift Mania Championship Lite, düşük donanımlı Windows 8.1 tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz en iyi drift yarışı oyunu.
  • Surgeon Simulator 2

    Surgeon Simulator 2 İndir: PC'deki en iyi ameliyat simülasyon oyunu