SuperTintin Skype Recorder

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14,967 TOPLAM İNDİRME
3.57 MB DOSYA BOYUTU

SuperTintin Skype Recorder ile Skype görüşmelerinizi görüntülü ve sesli olarak kaydedebilirsiniz

SuperTintin Skype Recorder popüler anlık mesajlaşma, görüntülü ve sesli görüşme aracı olan Skype üzerinden yaptığınız sesli veya görüntülü görüşmeleri kaydetmenize yardımcı olan bir Skype video kaydetme ve Skype ses kaydetme programıdır.

Program video kayıt işlemi için farklı modlar ve seçenekler içermektedir. Dilerseniz sadece karşınızdaki görüşmecinin webcam görüntüsünü kaydedebilir, dilerseniz sadece kendi görüntünüzü kaydedebilir ya da iki görüntüyü yanyana kaydedebilirsiniz. Bunların haricinde kendinizin ve karşınızdaki görüşmecinin görüntü kayıtlarını ayrı ayrı farklı dosyalar halinde saklayabilir veya resim içinde resim görüntüsü şeklinde 2 tarafı da aynı video içerisinde kaydedebilirsiniz. SuperTintin Skype Recorder sunduğu kalite ayarlama seçenekleriyle kaydedeceğiniz videolarda görüntü kalitesi veya dosya boyutu arasında tercih yapmanıza imkan tanır. Program 720p HD kayıt yapabilmektedir.

Skype görüşmelerini kaydetme konusunda SuperTintin Skype Recorder size sadece ses kaydı yapabilme imkanı da sunmaktadır. Eğer görüntülü kayıt yapmak istemezseniz farklı modlara sahip ses kayıt özelliğini kullanabilirsiniz. Sadece mikrofonunuzdan aktarılan sesi kaydedebilir ya da sadece hoparlörünüzden çıkan sesi kaydedebilir veya her ikini birden kaydedebilirsiniz.

SuperTintin Skype Recorder Windows açılışı ile birlikte başlayabilme ve Skype görüşmeleri başladığında otomatik kayıt yapma gibi kullanışlı özelliklere de sahiptir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MP3 Skype Recorder

    Skype görüşmelerini MP3 olarak kaydeden MP3 Skype Recorder, görüşmeleri daha sonra dinlemek veya yayınlamak için yararlanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Amolto Call Recorder for Skype

    Amolto Call Recorder for Skype ile Skype görüşmelerinizin ses kaydını alabilirsiniz
  • AthTek Skype Recorder

    AthTek Skype Recorder, Skype kullanıcılarının yaptıkları sesli ve videolu görüşmeleri yüksek kaliteli olarak kaydetmesini sağlayan yararlı ve başarılı bir programdır
  • Free Video Call Recorder for Skype

    Free Video Call Recorder for Skype, Skype'ta gerçekleştirdiğiniz görüntülü aramaları herhangi bir kısıtlama olmadan kaydedebileceğiniz ücretsiz bir video kayıt programıdır.
  • G-Recorder Basic

    G-Recorder Basic, Skype aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz sesli görüşmeleri kaydetmenize olanak tanıyan bir ses kayıt aracıdır.
  • Amolto Call Recorder Premium

    Amolto Call Recorder Premium ile Skype görüşmelerinizi sesli ve görüntülü olarak kaydedebilirsiniz
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Super Audio Recorder

    Super Audio Recorder ile bilgisayarınızdaki herhangi bir sesi kaydedebilirsiniz