Sweepi 5

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,979 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

Sweepi ile sabit diskinize birkaç adımda derinlemesine ücretsiz bir temizlik yapabilirsiniz.

Sweepi, zamanla bilgisyarınızda biriken geçici dosyaları ve internet kalıntılarını temizleyen, kullanımı kolay ve ücretisz bir program. Çalıştırdığınızda sizi bir temizlik sihirbazıyla karşılayan uygulama, dilerseniz bu sihirbazı kullanmadan temizlenecek alanları işaretlemenize de olanak tanıyor.

Sweepi'nin fazla deneyimli olmayan kullanıcılar için bir hızlı temizleme fonksiyonu da mevcut. Windows'un başlangıcında yüklenen uygulamaları görmenize ve istemediklerinizi devre dışı bırakmanıza izin veren " Boot Manager " fonsiyonuyla türündeki diğer uygulamalar arasından sıyrılan Sweepi'nin bozuk kısayol bulma ve güvenli silme özelliklerini de kullanabilirsiniz.

Sweepi 5'in Yenilikleri ?

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DriverMax

    Bilgisayarınızdaki sürücüleri baştan yüklemek zorunda kaldığınızda bu işlemi sadece 5 dakika içinde DriverMax ile gerçekleştirebilirsiniz.
  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.