Swing Copters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Swing Copters 2, Flappy Bird'ü uygulama mağazasından kaldıran geliştirici yoluna Swing Copters 2 ile devam etmeye çalışıyor.

Swing Copters 2, geçtiğimiz yıl Flappy Bird ile tüm Dünyayı kasıp kavurmayı başaran Android geliştiricisinin Flappy Bird'ü mağazadan çektikten sonra piyasaya sürdüğü 2. yeni oyun. Yine aynı yapı ve oynanışa sahip olan oyun ilk serisinden pek farkı yok fakat bu oyunun kendine özgü minik bir hikayesi var.

İlkokuldan bu yana arkadaş olan Fabi ile Spinki adlı iki karakterle tanıştığımız bu oyunda yapmamız gereken şey yine en yüksek puanı elde etmek. Özellikle evde, okulda ve iş yerlerinde arkadaşlarınız ile rekabete girmenize neden olan oyun türü yüzünden zaman zaman sinirlenip telefonunuzu parçalamak bile isteyebilirsiniz fakat yapmayın. Bir oyun için değmez. Sinirlendiğinizde oyundan çıkarak hem gözlerinizi dinlendirin hem de rahatlamış olursunuz.

Çılgınca sallanan balyozların arasından süzülerek geçtiğiniz her bir balyoz için bir puan kazanacağınız oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Swing Copters 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Swing Copters 2, Flappy Bird'ün yapımcısı tarafından geliştirilen yeni ve eğlenceli bir iOS beceri oyunu.

Swing Copters 2, geçtiğimiz yıl mobil oyun camiasını kasıp kavuran fakat hem yarattığı bağımlılık hem de oynarken yaşanan sinirlenmeler nedeniyle kısa sürede mağazadan kaldırılan Flappy Bird'ün geliştirici tarafından hazırlanan yeni ve oldukça eğlenceli bir oyun.

Swing Copters'in ikinci versiyonu olarak karşımıza çıkan bu oyunda aslında pek çok şey tamamen aynı fakat oyundaki karakterimiz bu sefer değişiyor. Fabi ve Spinki ile çıkacağınız bu eğlenceli serüvende yapmanız gereken tek şey engellere takılmadan olabildiğince çok uçup yükselmek. Engellere çarptığınız anda oyun sona eriyor ve baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz.

Oynadıkça kendinize hakim olamadan yeniden oynamak isteyeceğiniz oyunda engel olarak Swing Copters'de olduğu gibi balyozlar kullanılıyor. Minik bir hikaye ile zenginleştirilen oyunu iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum.Yüksek puan yapabilirseniz arkadaşlarınız arasında hava da atabiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Swing Copters

    Swing Copters, 2014'ün başlarında uygulama mağazalarında yerini aldıktan hemen sonra büyük bir patlama ile bir anda popüler olmayı başaran Flappy Bird'ün yapımcısı tarafından hazırlanan yeni beceri oyunudur.
  • Brutal Swing

    Brutal Swing, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • Swing Shot

    Android Swing Shot, özellikle fizik tabanlı oyun severler için alternatif seçenekler sunmayı başarıyor. Onlara ormanın efendisi olduğunuzu ispat edin.
  • Whip Swing

    Whip Swing, yerlerin tamamen dikenlerle kaplı olduğu bir evrende belirli noktalara atış yapacağınız kırbaç yardımıyla sallanarak rekora koştuğunuz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Swift Swing

    Swift Swing, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz yerli yapım refleks oyunu.
  • Swing

    Swing, ip sallayarak platformlar arasında gezdiğiniz bir Ketchapp oyunu.
  • Swing Farter

    Swing Farter'da gaz çıakrtarak ilerleyen bir karakteri kontrol ediyor ve engeller arasından geçerek en uzağa gitmeye çalışıyoruz.
  • Swing..!

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu