Synergy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,162 TOPLAM İNDİRME
8.09 MB DOSYA BOYUTU

Synergy programını kullanarak uzaktaki tüm bilgisayarlarınızı kendi bilgisayarınız gibi kullanabilirsiniz.

Synergy programı, birden fazla bilgisayar kullanan ve bu bilgisayarları tek bir noktadan yönetmek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış bir uzak masaüstü yönetimi programı ancak onu diğer benzer programlardan ayıran bir kaç farklı özelliği var. Ücretsiz olması ve oldukça anlaşılır, basit bir arayüze sahip olması sayesinde kullanırken zorlanacağınızı da sanmıyorum.

Pek çok uzak masaüstü programında diğer bilgisayarlara aynı anda bağlanmak mümkün olmayabiliyor ve bağlanılsa bile maalesef bu çok kolay bir şekilde gerçekleşmiyor. Synergy uygulamasını kullandığınızda, birden fazla monitörünüz varsa diğer bilgisayarlar bu monitörlerde yer alıyorlar ve farenizi sanki kendi bilgisayarınızın ekranları arasında geçiş yapar gibi kullanabiliyorsunuz.

Böylelikle tek bir bilgisayar kullanır gibi birden fazla bilgisayarın işlem gücünden faydalanmanız mümkün hale geliyor. Dosya kopyalama, kesme, transfer etme gibi tüm dosya açma ve diğer alakalı işlemleri gerçekleştirebildiğiniz için oldukça rahat bir kullanım elde etmeniz mümkün hale geliyor. Tabii ki tüm bilgisayarların internete bağlı olması ve Synergy uygulamasının açık bulunması gerektiğini unutmamalısınız.

Cihazlar arasında ekran koruyucunun transferi gibi bazı ince işlemler de gerçekleştirilebildiği için kullanırken tek bir bilgisayar kullanma hissinin oldukça iyi bir şekilde yansıtıldığını da eklemek gerek.

Eğer bilgisayarlarınız arasında ortak çalışmalar yapmak ve bunu en hızlı yoldan gerçekleştirmek istiyorsanız göz atmadan geçmeyin derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • AutoSizer 1.61

    Pencerenin Kapladığı aLanı Ayarlamanıza yarar !