SysExporter

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
0.05 MB DOSYA BOYUTU

SysExporter ile klasörlerin içlerinde bulunan dosyalara göz atabilir ve dizin bilgilerini pratik bir şekilde kaydedebilirsiniz.

Windows'un varsayılan dosya gezgini her ne kadar pratik bir kullanım özelliğine sahip olsa da ne yazık ki birçok kısıtlamayı da beraberinde getiriyor.

Zaman zaman belirli bir klasörü ve içerisinde yer alan tüm dosyaları liste halinde çıktı almamız veya bir belgeye aktarmamız gerekiyor. Bu tarz bir durumla karşılaşan kullanıcıların, varsayılan dosya gezgininin yetersiz kalması sebebiyle tüm detayları elle yazmaları gerekiyor. Bu da tahmin ettiğiniz gibi büyük miktarda iş gücü ve zamanın boşa gitmesiyle eşdeğer.

SysExporter kullanıcılara bu konularda yardım etmek üzere tasarlanmış pratik bir program olarak öne çıkıyor. SysExporter sayesinde sistem üzerinde yer alan tüm listelere göz atabilir ve şayet gerekirse bu listeleri çıktı olarak alabilirsiniz. Elbette bu bilgileri herhangi bir dokümana aktarmak da mümkün kılınmış. Aktarılan bilgiler TXT, HTML, CSV veya XML dosyası olarak kaydedilebiliyor.

Kolay kullanılır arayüzü ile dikkat çeken yazılımda tüm işlemler basit birkaç tıklama ile tamamlanabiliyor. Teknik konulara çok fazla girmeden, tüm dosyaları bulundukları dizinle birlikte listeleyebilirsiniz. Araç çubuğuna yerleşen yazılımın ikonuna dosyaları sürükle bırak yöntemiyle atarak dizinlerine göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.