System & Internet Washer Pro

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
604 TOPLAM İNDİRME
1.25 MB DOSYA BOYUTU

İnternette gezerken bilgisayarınıza giren herşeyi temizleyebilirsiniz. Program gecmişi, çerezleri, yazıları, adresleri ve otomotik doldurma bilgilerini temizliyor.İnternet Explorer'un az da olsa rahatlamasını saglıyor. böyleliklede Harddiskin

İnternette gezerken bilgisayarınıza giren herşeyi temizleyebilirsiniz. Program gecmişi, çerezleri, yazıları, adresleri ve otomotik doldurma bilgilerini temizliyor.İnternet Explorer'un az da olsa rahatlamasını saglıyor. böyleliklede Harddiskinizdeki gereksiz dosyalardan kurtuluyorsunuz
Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Internet Window Washer

    İnternet geçmişinizi ve bilgisayar aktivitelerinizden kalan kalıntıları temizlemek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir araç.
  • Webroot Pop-up Washer

    Pop-up engelleyici
  • Automatic Windows and Internet Washer 5.0.44

    Otomatik Windows ve İnternet yıkayıcısı olan bu program ile tertemiz bir hard disk ve performansı yüksek bir Windows'un keyfini çıkaracaksınız.
  • System Timer

    System Timer sisteminizi otomatik olarak kapatmak, yeniden başlatmak veya bekleme moduna almak için zamanlayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • Disk Washer

    Disk Washer ile gereksiz ve geçici dosyaları silerek disk üzerinde boş alan kazanabilir ve çöp dosyalardan kurtularak sistem performansınızı arttırabilirsiniz.
  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.
  • 1-abc.net Hard Drive Washer

    1-abc.net Hard Drive Washer sisteminizden ilk günkü performansını alabilmeniz ve sisteminizi hızlandırmanız için sisteminizinde bulunan gereksiz dosyalarınızı sisteminize zarar vermeden temizlemenize yardımcı olur.
  • System Nucleus

    Windows işletim sisteminin ulaşılması zor onlarca aracını pratik ve kullanışlı bir arayüzde bir araya getiren System Nucleus yönetim, optimizasyon, raporlama, onarım, yedekleme işlemleri için kullanılabilen ücretsiz bir program.