System Nucleus

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,925 TOPLAM İNDİRME
3.56 MB DOSYA BOYUTU

Windows işletim sisteminin ulaşılması zor onlarca aracını pratik ve kullanışlı bir arayüzde bir araya getiren System Nucleus yönetim, optimizasyon, raporlama, onarım, yedekleme işlemleri için kullanılabilen ücretsiz bir program.

System Nucleus Windows işletim sistemi araçlarını tek alandan monitörlemeniz, analiz etmeniz, yönetmeniz ve optimize etmeniz için kullanılabilecek çok detaylı ve ücretsiz bir program. Windows'un bulunması zor hatta bazen karmaşık araçlarına sizin için ulaşan araç donanımsal ve yazılımsal her tür düzenlemeyi yapmanız için oldukça kullanışlı. Başlangıç menüsü, kurulu programlar, konfigürasyon raporları, sistem araçları, disk ve sürücü analizleri dışında yedekleme - geri yükleme ve kişiselleştirilebilir arayüz programın ekstra özellikleri olarak karşımıza çıkıyor.

İşletim sisteminizle ilgili çok detaylı raporlamalar yapan program bu açıdan alt düzey kullanıcılara karmaşık gelebilir. Ancak programın sekmelerle çalışan arayüzünde pek çok optimizasyon işlemi çok kısa sürede yapılabilir. Windows'un başlangıç menüsünden ulaşılamayan onlarca uygulaması olduğunu düşünürsek System Nucleus'un 5 ana kategoride (Güvenlik, Sistem, Network, Yönetici Araçları ve Diyagnostik & Onarma) topladığı araçların yönetimi bir hayli kolaylaşıyor. Böylece aynı anda birden çok uygulamayı kapatabilir veya birden çok programı sistemden kaldırabilirsiniz.

Önemli! Programın çalışması için sisteminizde .NET Framework 3.5 kurulu olmalıdır.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nucleus Kernel Access 4.04.05

    Necleus Kernel muhteşem bir mdb (access) dosya kurtarıcı programdır.
  • System Timer

    System Timer sisteminizi otomatik olarak kapatmak, yeniden başlatmak veya bekleme moduna almak için zamanlayabileceğiniz bir yazılımdır.
  • Auslogics System Information

    Auslogics System Information ile işlemci, bellek kullanımı, sabit disk durumu, ekran kartı özellikleri gibi birçok bilgiye ulaşabilisiniz.
  • Active System Locker

    başkalarının bilgisayarını kullanmasını engelleyin
  • System Information

    SIW bilgisayarınıza ince ayarlar yapmak için yararlanabileceğiniz bir sistem bilgisi detaylandırma programı.
  • System Safety Monitor v.2.4.0 Beta 615

    Ekran özelliklerini sistemsel olarak görebileceğiniz bir program.
  • System & Internet Washer Pro

    İnternette gezerken bilgisayarınıza giren herşeyi temizleyebilirsiniz. Program gecmişi, çerezleri, yazıları, adresleri ve otomotik doldurma bilgilerini temizliyor.İnternet Explorer'un az da olsa rahatlamasını saglıyor. böyleliklede Harddiskin
  • System Shock

    Cyberpunk oyunlar içerisinde en bilinen yapımlardan biri olan System Shock’ın remake versiyonu artık oynayabilir durumda.