SZT Türküler

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
92,163 TOPLAM İNDİRME
12.5 MB DOSYA BOYUTU

Yaklaşık 1700 adet türkü ve şarkıdan oluşan bir arşivin bilgisayar programı haline getirilmiş hali.

Yaklaşık 1700 adet türkü ve şarkıdan oluşan bir arşivin bilgisayar programı haline getirilmiş şeklidir. Bu program ile veritabanındaki türküler üzerinde gelişmiş bir arama/sorgulama işlemi yapılabileceği gibi veritabanına yeni türküler ekleme işlemi de yapılabilir.

Bu çalışma; beğenilen bazı türkülerin sözlerinin el altında bulunması amacıyla, 1993 yılında daktiloda yazma ile başlayan, süreç içerisinde bilgisayarda Word belgesi haline getirilen, broşür şeklinde basımı ve dağıtımı da yapılmış olan "toparlama"nın geldiği son aşamadır.

Uygulama son derece pratiktir ve daha sonra da türkü sözleri eklenebilmesi, yöresel türkülerin bulunması programın işlevsel özelliklerinden yalnızca birkaçı.

ümit kaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kara Tahta

    Eğlence amaçlı, paint programına rakip resim ve çizim aracı.::Kara Tahta.::...
  • 12-Ants

    12-Ants, masaüstünüz üzerinde karıncaların gezmesini sağlayan bir masaüstü eğlence programıdır.
  • Dilediğin Yerde

    Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması ile Digiturk'ün eğlence dolu dünyasını yanınızda taşıyın.
  • AnimeTube

    AnimeTube, binlerce animeyi ücretsiz olarak izlemenize izin veren ve her gün yeni animelerin eklendiği bir eğlence uygulaması.
  • Tag: The Power of Paint

    Popüler bir eğlence aktivitesi olan Paintball'un ücretsiz bilgisayar oyunu Tag: The Power of Paint ile eğlence bilgisayarınıza taşınacak.
  • The Jackbox Party Pack 5

    The Jackbox Party Pack 5, içerisinde birçok parti oyunu barındıran ve arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlence temalı bir yapımdır.
  • My Brother Rabbit

    My Brother Rabbit, bilgisayar üzerinden oynanabilen ve basit eğlence olarak tanımlanabilecek türde kendisine yer bulmayı başaran, bir tür macera oyunu olarak Steam’deki yerini almaya hazırlanmaktadır.
  • Trash Killer 2.0.3

    Trash Killer 2.0.3