T3Desk

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20,615 TOPLAM İNDİRME
0.77 MB DOSYA BOYUTU

T3Desk ile bilgisayarınızdaki pencerelere 3 boyutlu bir görünüm kazandıracaksınız. Böylece işlem pencerelerini dilediğiniz gibi çevirebilir, yön ve açılarını değiştirebilir hatta yakınlaştırabilirsiniz.

T3Desk masaüstünüze 3 boyutlu bir görünüm kazandırarak işlemlerinizi daha kolay yapmanızı sağlar. Masaüstünüzde işlem yaptığınız sayfalar 2 ve 3 boyutlu transparan şekilde görüntülenir. Bu boyutlanmış pencereleri döndürebilir, çevirebilir, hareket ettirilebilir veya yakınlaştırabilirsiniz.

T3Desk benzerlerine göre daha küçük bir programdır. Ücretsiz programla gösterim ayarları, zoom ayarları, sesler, 3 boyutlu görüntü açıları veya transparanlık ayarları kişiselleştirilebilir. Windows 7'de T3 butonlarını gruplayarak kullanabilirsiniz. Programı kısayol tuşları atayarak kullanmanız da mümkün. T3 Desk Aero Peek ile çalıştırıldığında 3 boyutlu pencerelerinizi thumbnail olarak da görebilirsiniz.

ÖNEMLİ!Programın çalışması için Microsoft'un DirectX, GDI+ and Visual C++ 2008 bileşenleri işletim sisteminizde yüklü olmalıdır.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tablacus Explorer

    Bilgisayarınızda yer alan dosya ve klasörleri kolayca yönetebilmek için bu dosya yönetimi programını kullanabilirsiniz.
  • WindowManager

    WindowManager, masaüstü bilgisayarınızın pencerelerini boyutlandırmanızı sağlayan bir araçtır.
  • Concord

    Concord programlarınız ve klasörleriniz için kısayollar oluşturabileceğiniz yardımcı bir masaüstü uygulamasıdır.
  • Cool Desk

    Sanal Masaüstü
  • Aston

    Kullanmakta olduğunuz Windows işletim sisteminin, görünümünden sıkılanlar için üretilmiş, masaüstünüzü tamamen değiştirmenize olanak sağlayan ve birçok temayı indirip kurmanızı imkan veren güçlü bir kabuk programıdır.
  • Dexpot

    Dexpot ile 20 taneye kadar sanal masaüstü yaratabilir ve her birinde farklı işlemler yapabilirsiniz.
  • ScreenRes

    ScreenRes programı sayesinde bilgisayarınızın ekran çözünürlüğünü ve masaüstü ikon dizilimini eski haline döndürebilirsiniz.
  • StartBar8

    StartBar8 ile kendinize özel bir araç çubuğuna sahip olabilirsiniz