Takdir Teşekkür Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,923 TOPLAM İNDİRME
0.21 MB DOSYA BOYUTU

Derslerinizi ve notlarınızı girerek takdir mi teşekkür belgesi mi aldığınızı kontrol etmenizi sağlar.

Okullar bitiyor ve ne kadar başarılısınız görmek ister misiniz? Ders notlarınızı girerek ne kadar başarılı olduğunuzu tek ekranda görmenizi sağlıyoruz. Bu sayede takdir mi teşekkür belgesi mi kazandığınızı öğrenebilirsiniz. 20 adet derse kadar ders notu ve ders saati girebilir ve anında sonucu görebilirsiniz.

Tuna Aras

Takdir Teşekkür Hesaplama

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,253 TOPLAM İNDİRME

Takdir Teşekkür Hesaplama, öğrencilerin karnelerini almadan önce notlarını girerek takdir ve teşekkür belgesi hesabı yapabilmesini sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Takdir Teşekkür Hesaplama, sade ve basit bir arayüze sahip olan, öğrencilerin rahatlıkla kullanabileceği Android takdir ve teşekkür belgesi hesaplama uygulamasıdır.

Uygulamayı kullanarak ilköğretim ve lise not ortalamalarınızı hızlıca hesaplayabilirsiniz. Hesap yapmak için ise tek yapmanız gereken gerekli bilgileri girmek. Bilgileri girdikten sonra uygulama otomatik olarak ortalamanızı hesaplayacaktır.

Karne dönemi gelmeden önce notlarınız kesinleştiğinde, notlarınızı uygulama üzerine girerek hemen takdir ve teşekkür belgesi alıp almadığınızı öğrenmek için uygulamayı ücretsiz olarak indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Etüt ve Özel Ders Takip Programı

    Etüt ve Özel Ders Takip Programı, dershane, etüt merkezi ve özel ders bürolarının ders trafiğini düzenlemek için tasarlanmış oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • 1. Sınıf Matematik

    lköğretim 1.sınıf programına göre hazırlanmış eğitici bir ders içerik yazılımıdır.Konu anlatımları multimedya öğeleri ile bezenmiştir.
  • Boyama Kitabı 9: Küçük Canavarlar

    Coloring Book 9: Little Monsters çocuklar için eğitim amaçlı bir resim boyama yazılımı.
  • TestMaker 8.0

    Testmaker, eğitimcilere ve eğitim kurumlarına yönelik hazırlanmış bir soru programıdır. Testmaker ile sorularınızı kategorileyerek kaydedebilir ve kolay bir şekilde kayıtlı sorulara ulaşabilirsiniz.
  • AKINSOFT Periyodik Cetvel

    Elementler hakkında detaylı bilgi.
  • Sınav Yap

    Sınav Yap ile ilköğretim için sınavlar hazırlayabilirsiniz
  • Osmanlı Tarihi

    Osmanlı Tarihi'ni kolayca öğrenmek için hazırlanmış bir program.
  • Dönem Sonu v1.0

    Dönem sonu programıdır.