Talking Ben the Dog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
9,189 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.

Talking Ben the Dog Türkçe adıyla Konuşan Köpek Ben oyunu, çocuğunuz veyahut küçük kardeşinizin beğenisine rahatlıkla sunabileceğiniz Windows 8.1 oyunlarından biri. Çocuklara özel hazırlandığından hem oynanış basit ve eğlenceli, hem de reklamlarla dolup taşmayan oyunda vakti zamanında kimya ile uğraşmış şimdi de bunalımda ne yaptığını bilmeyen bir köpekle dostluk kurmaya çalışıyoruz. Amacımız Ben ile oyunlar oynayarak onun dünyasına giriş yapmak ve mutlu olmasını sağlamak.

Konuşan Kedi Tom, Ginger, Angela oyunlarından sonra karşımıza çıkan Köpek Ben oyunu da hem tablet hem de bilgisayarda oynanabiliyor ve ücretsiz olarak geliyor.

Çocuklar için yaratılmış oyunda mevcut yaşamını yeme, içme, okuma üzerine kurmuş emekli bir kimya profesörü olan köpeğin yanına yaklaşmaya çalışıyoruz. Halinden sonra derece memnun olan köpeğimizle farklı yollarla iletişim kurmaya çalışıyoruz. Ancak öncelikle gazetesinden başını kaldırtmamız gerekiyor. Bu tabii ki kolay değil. Oyunlarımıza karşılık vermesini sağlamak için oldukça rahatsız etmemiz gerekiyor. Patilerini gıdıklama, dürtme, telefonda rahatsız etme ve daha nice hareketler yapmamız dikkatini çekiyor olsa da Ben’in asıl ilgisini laboratuvar çekiyor. Ben’i çalıştığı laboratuvara götürerek orada eski günleri hatırlatabiliyoruz. Hatta deney küplerini karıştırarak ona ufak oyunlar oynamamız bile mümkün.

Ben’le oyunlar oynamanın haricinde karnını doyurma şansına da sahibiz. Sevimli köpeğimizin yiyip içebileceği çok sayıda besin var. Ben’in yemek yerken veya birşeyler içerken verdiği tepkiler bir harika ve bu anları videoya çekip arkadaşlarımızla da paylaşabiliyoruz.

Konuşan Kedi Tom, Ginger, Angela, Papağan Pierre oyunları gibi çocuklar için eğlenceli oynanış sunan Köpek Ben oyununu teknolojiye meraklı çocuğu ve kardeşi olan herkese öneririm.

Erkan Calp

Talking Ben the Dog

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
426 TOPLAM İNDİRME
55.5 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ben the Dog emekli kimya profesörü bir köpekle ilgilendiğimiz, mizahi yönü ağır basan keyifli bir oyun.

Talking Ben the Dog iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir uyuglamadır. Talking Tom uygulamasını muhtemelen herkes biliyordur; işte Talking Ben the Dog da temelde Talking Tom’a benziyor.

Köpek olmasına rağmen Ben emekli kimya profesörüdür ve rahatına çok düşkündür. Yemekten, içmekten, dinlenmekten ve gazete okumaktan keyif alıyor. Biraz tuhaf değil mi? Bu eğlenceli uygulamada Ben’i dürtebilir, onunla muhabbet edebilir ve el şakaları yapabilirsiniz. Merak etmeyin Ben el şakalarını çok seviyor; abartıya kaçmamak şartıyla!

Nasıl Oynanır;

  • Ben’e gazetelerini katlaması için uyarıda bulunun,
  • Konuşun ve Ben söylediklerinizi tekrarlasın
  • Ben’i gıdıklayarak güldürün
  • Ben’e yemek yedirin, içecekler içirin ve kanepede dinlendirin
  • Laboratuarda deneyler yapın

Başta da belirtildiği gibi Ben emekli kimya profesörü. Bu sebeple kendisine ait bir laboratuarı var. Burada ufak kimya deneyleri yapabilir ve Ben ile birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir uygulama arıyorsanız Talking Ben the Dog’ı mutlaka indirmelisiniz.

Emircan Erdoğan

Talking Ben the Dog

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,472 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ben the Dog (Konuşan Köpek Ben) oyunu, çocuğunuz için Windows Phone cihazınıza indirebileceğiniz en iyi oyunlardan.

Talking Ben the Dog (Konuşan Köpek Ben), tüm hayatını kimyaya adamış emekli bir köpekle oyunlar oynadığımız sıradışı bir Windows Phone oyunu. Emekli olduktan sonra yemek, içmek ve gazete okumak dışında hiçbir şey yapmayan sevimli köpek Ben’I içerisinde bulunduğu karanlık dünyadan çekip çıkarmaya çalıştığımız oyun tamamen ücretsiz olarak geliyor.

Outfit’in tüm platformlarda ilgi gören Konuşan Tom, Angela oyunundan sonra karşımıza çıkan Konuşan Köpek Ben oyunu yapımcının diğer oyunları gibi çocuklara özel içerikler sunuyor ve çocukların rahatlıkla oynayabilecekleri tarzda bir oyun. Oyunun ana karakteri bu sefer bir köpek.

Oyunda iletişime geçmeye çalıştığımız evcil hayvanımız Ben, emekli bir kimya profesörü. Emeklilik hayatını yiyerek, içerek, gazete okuyarak kısacası keyif yaparak geçiren köpeğimizle oyunlar oynayarak dostluk kurmaya çalışıyoruz. Onunla doğrudan ve telefonla konuşma, sevme, huylandırma, yedirme ve içirme gibi klasikler dışında laboratuvara götürerek eski günleri yad etmesini sağlayabiliyoruz. Labaratuvarda deney tüplerini karıştırarak Ben’e zor anlar yaşatabiliyoruz. Tüm bunları yaparken Ben de durağan bir şekilde karşımızda durmuyor, bazen yüzünü asarak, bazen sinirlenerek, bazen de aldırış etmeyerek karşılık veriyor.

Oyunda Ben’le geçirdiğimiz eğlenceli dakikaları telefon konuşmalarımız dahi kayıt edebiliyor ve sosyal ağ hesaplarımızda paylaşabiliyoruz.

Konuşan Tom, Ginger, Angela oyunlarını oynadı ve de keyif aldıysanız Köpek Ben oyununu kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • Talking Santa

    Talking Santa, sevimli tonton Noel Baba ile oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulama.
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • HdTv

    HdTv, hem yerel hem de sinema, dizi, çocuk, belgesel, haber, dini kanalların yer aldığı ücretsiz bir tv uygulamasıdır.