Talking Ginger 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13,601 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.

Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda Ginger adında sevimli bir kedi yavrusuyla eğlenceli zamanlar geçiriyoruz. En az Tom kadar şirin bu kedi yavrusu ikinci oyunda büyümüş şekilde karşımıza çıkıyor ve bizden doğum gününü birlikte geçirmemizi istiyor.

Çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en ideal oyunlardan biri diyebileceğim Talking Ginger 2 oyununda mimikleriyle yaramazlığını örten sevimli kedi Ginger’a doğum günü pastası yediriyoruz. Katlı çikolata soslu pastasını afiyetle yiyen kedimiz, bu mutlu gününde yanında daha çok vakit geçirmemizi istiyor. Doğum günü pastası ile kedimizin karnını doyurmuyor, sadece harika bir başlangıç yapmış oluyoruz. Sonrasında meyvelerle, abur cuburla, her ne kadar sevmese de sebzeyle beslenmesini sürdürmemiz gerekiyor. Lakin Ginger’ı doyurmak çok zor. Çünkü bir yediğini bir daha yememe, faydalı yiyeceklerden kaçınma gibi kötü bir huyu var.

Beslenme aşamasında mimikleriyle, ağzını şapırdatma, geğirme, yellenme gibi iğrenç hareketlerini başarıyla gizleyebilen kedimiz Ginger’ın dediğimizi tekrarlama, konuşma yeteneği de var. Herhangi bir sözü kendi ses tonuyla tekrarlayabilen Ginger, bizimle sadece yemek yiyerek vakit geçirmiyor. Onunla sarılma, gıdıklama, okşama, dürtme gibi hoşuna gidecek oyunlar oynayabiliyoruz.

Konuşan Ginger 2 oyununda kedimizle geçirdiğimiz vakti kayıt altına alarak sonradan izleme, izlettirme şansına da sahibiz. Talking Tom, Talking Angela, Talking Ben oyunlarını oynamaktan keyif alan bir çocuğunuz varsa yepyeni Talking Ginger 2 oyunuyla kesinlikle tanıştırmalısınız.

Erkan Calp

Talking Ginger 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,306 TOPLAM İNDİRME

Talking Ginger 2, konuşan kedi Ginger'ın ilk doğum günü partisine konuk olduğumuz eğlenceli bir Android oyunu.

Talking Ginger 2, konuşan yavru kedi Ginger’ın ilk doğum günü partisine katıldığımız eğlenceli bir Android oyunu ve çocuğunuz veyahut küçük yaşta kardeşinizi için indirebileceğiniz en ideal oyunlardan biri diyebilirim.

Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda gülüşüyle bizi bizden alan yavru kedimizi Ginger büyümüş olarak karşımıza çıkıyor ve ilk doğum gününü bizimle beraber kutlamak için can atıyor. Bugün onun doğum günü olduğundan istediği her şeyi vererek onu mutlu etmeye çalışıyoruz. Enfes görünen ve çok katlı çikolatalı doğum günü pastasının mumlarını üflerken şekilden şekile giren sevimli kedi Ginger’a sebze ve meyve de sunabiliyoruz. Ancak kedimiz önüne koyduğumuz her yiyeceği yemiyor ve aynı yiyecekten üst üste verirseniz burun kıvırmaya başlıyor. Karnı doyduktan sonra geğirme veya gaz atma gibi iğrenç tepkiler veriyor ancak o kadar sevimli ki bu hareketlerini görmezden gelebiliyoruz.

Çocukların ilk görüşte sevebileceği bir arayüz ile gelen ve oldukça basit bir oynanış sunan Talking Ginger 2 oyununda sevimli kedimizle yine şakalaşabiliyoruz. Onu gıdıklayabiliyor, sarılabiliyor, dürterek sinir edebiliyoruz. Tüm bu hareketlerimize karşılık Ginger komik tepkiler gösteriyor ve biz de onun bu şirin halini bir videoya kaydedip arkadaşlarımızla paylaşabiliyoruz.

Talking Ginger 2 Özellikleri:

  • Ginger söylediğimiz her şeyi kendi komik sesiyle tekrarlayabiliyor.
  • Ginger’ın doğum günü pastasının mumlarını üflerken verdiği tepkiye çok güleceksiniz.
  • Ginger’ın tepkilerini merak ediyorsanız onu okşayın, gıdıklayın, dürtün.
  • Ginger’ın karını çeşitli sebze, meyve ve abur cuburla doyurun ve tepkisini görün.
  • Ginger ile beraber yemeğinizi yiyin.
  • Bir yandan Ginger ile oynarken diğer yandan mini oyunların kilidini açın.
  • Ginger ile geçirdiğiniz saatleri videoya kaydederek ölümsüzleştirin.
Erkan Calp

Talking Ginger 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
292 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ginger 2, sevimli kedi Ginger'ın doğum gününde hoşça vakit geçirebileceğiniz bir iPhone ve iPad oyunu.

Talking Ginger 2, Outfit7’inin çocuklara özel hazırladığı iPhone ve iPad oyunları arasında. Bu sefer arkadaşlık kurmaya çalıştığımız sevimli kedinin ismi Ginger. Devam niteliğinde hazırlanan oyunda Ginger büyümüş olarak karşımıza geliyor ve ilk doğum günü partisini kutluyoruz.

My Talking Tom, Angela oyunlarını daha önce oynadıysanız Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununa bayılacağınızın garantisini verebilirim. Hem iPhone hem de iPad’inize ücretsiz indirebildiğimiz oyunda tüm amacınız Ginger’ın bu mutlu gününde onun tüm dileklerini yerine getirmek. Onun için özel yapılmış çikolatalı pastayı üfleterek başlıyoruz ve ufak bir kutlamanın ardından sebze, meyve ve abur cuburla karnını doyurmamız gerekiyor. Ancak Ginger’ın karnını doyurmak hiç kolay değil. Çünkü sevimli kedimiz yemek ayırıyor ve bir yediğini bir daha yemiyor. Sürekli yiyebilen kedimizin yemek esnasında ve sonrasında verdiği tepkiler de oldukça komik. Ağzını şapırdatarak yemesi, gaz çıkarması, geğirmesi çok sevimli olduğundan gözümüze batmıyor.

Dediklerimizi kendi ses tonu ile tekrarlayabilen Ginger’ın karnını doyurmanın haricinde onunla çeşitli oyunlar da oynayabiliyoruz. Ona sarılabiliyor, patisini gıdıklayabiliyor, gıdışını okşayabiliyor, dürtürek huylandırabiliyoruz. Oyunlar karşısında Ginger’ın verdiği tepkileri ölümsüzleştirmek adına onu gizliden videoya çekebiliyoruz. Onunla geçirdiğimiz eğlenceli dakikaları içeren videomuzu arkadaşlarımızla paylabiliyoruz.

Talking Ginger 2 Özellikleri:

  • Ginger’la konuşun, onunla oyunlar oynayın.
  • Doğum günü pastasının mumlarını üflemesi için ona yardım edin.
  • Ginger’ın karnını atıştırmalıklarla doyurun.
  • Ginger’la oynadığınız oyunları bir videoya çekin, paylaşın.
  • Ginger’ın sevimli pozlarından oluşan 50’den fazla farklı yapboz resmini açın.
Erkan Calp

Talking Ginger 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
989 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Talking Ginger 2 oyununda konuşan kedi Ginger'ın en mutlu gününde yanında bulunuyorsunuz.

Talking Ginger 2, konuşan kedi Ginger’a doğum gününde eşlik ettiğimiz, onunla eğlenceli oyunlar oynadığımız bir Windows Phone oyunu.

Çocukların oynarken eğleneceği, uzun süre sıkılmadan oynayabilecekleri tarzda bir mobil oyun olan Konuşan Ginger 2 oyununda sevimli kedimizi doğum gününde yakalıyoruz. En mutlu gününde yanımızda olmamızı isteyen Ginger, tüm şirinliğiyle karşımıza çıkıyor. Oyuna çift katlı çikolatalı doğum günü pastasını yedirerek başlıyoruz. Pastasını afiyetle bitiren Ginger’ın mutluluğunu devam ettirebilmek adına onu türlü meyvelerle, sebzelerle beslemeye devam ediyor ve oyunlara geçiyoruz. Lakin Ginger’ı mutlu edebilmek dünyanın en zor işlerinden. Her yemeği yememekle birlikte oyun oynamayı bıraktığımızda sıkılmaya başlıyor, yüzünü asıyor.

Konuşan Ginger 2 oyununda mini oyunlar da yer almakta. Kısa sürede olabildiğince fazla doğum günü mumu söndürme, parti düdüğünü öttürme, yapbozlar gibi Ginger’ı mimiklerini ön plana çıkaran eğlenceli oyunlar bulunmakta. Ginger’ı çoşturan bu oyunları kaydedip sonradan izleme veya paylaşma şansına da sahibiz.

Talking Ginger 2 Özellikleri:

  • Ginger, dediğinizi anlar ve kendi sevimli ses tonuyla tekrarlar.
  • Ginger’ı kızdıracak, güldürecek oyunlar oynayabilirsiniz.
  • Ginger’ı parti düdüğünü üflerken veya mumu üflerken kesinlikle görmelisiniz.
  • 50’den fazla farklı mini bulmacayla Ginger’ın dünyasına girebilirsiniz.
  • Ginger, doymak bilmiyor ve tüm yemekleri yemiyor. Onu beslemek oldukça zor.
  • Ginger’ı geçirdiğin vakti kayıt altına alabilir ve paylaşabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Talking Ben the Dog

    Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.
  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Santa

    Talking Santa, sevimli tonton Noel Baba ile oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulama.
  • Keep Talking Nobody Explodes

    Keep Talking and Nobodt Explodes, Steam üzerinden arkadaşlarınızla birlikte oynayabildiğiniz bir aksiyon oyunudur.