Talking Pierre the Parrot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,312 TOPLAM İNDİRME
26 MB DOSYA BOYUTU

Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.

Talking Pierre the Parrot Türkçe adıyla Konuşan Papağan Pierre oyunu, çocuklar için hazırlanan özel oyunlar arasında ve mobil yanı sıra Windows 8.1 üzeri tablet / bilgisayarlarda da oynanabiliyor. Dijital ortamda oyun oynamayı seven küçük kardeşiniz veya çocuğunuz için indirebileceğiniz en ideal oyunlarından biri diyebilirim.

Android ve iOS platformunda milyonlarca indirmeye ulaşan Konuşan Papağan Pierre ücretsiz olmasıyla, reklam içermemesiyle ve de hem kolay hem de eğlenceli oynanış sunmasıyla çocukların rahatlıkla oynayabileceği Windows oyunları arasında. Oyunda adından da anlayacağınız üzere sevimli mi sevimli yemyeşil bir papağanla etkileşime geçiyoruz.

Outfit’in popüler oyunları arasında olan Konuşan Papağan Pierre oyununda papağınımızın yetenekleri oldukça şaşırtırıcı. Diğer papağanlar gibi konuşmanın ve sesimizi taklit etmenin yanında gitar çalabiliyor. Papağın gitar çalarken girdiği havayı anlatmam imkansız, görmeniz gerek. Bizleri eğlendirmek için elinden geleni yapan papağınımız bizimle oyunlar da oynayabiliyor. Onu dilediğimiz yerinden sevebiliyor, kızdıracak oyunlar oynayabiliyoruz.

Basit dokunma hareketleriyle oynanan oyunun animasyonları da çocukları çekecek, ekrana kilitleyecek kadar başarılı. Papağınımızın kendini sevdirirken, gitar çalarken, karşısına Tom çıkarken gösterdiği tepkiler oldukça komik.

Talking Pierre the Parrot Özellikleri:

  • Pierre, dediklerinizi anlar ve uydurduğu yeni cümlelerle karşılık verir.
  • Pierre'in gitar çalma gibi diğer papağanlarda olmayan yetenekleri vardır.
  • Pierre'yi dilediğiniz yerinden sevebilirsiniz, bu onun oldukça hoşuna gidecektir.
Erkan Calp

Talking Pierre the Parrot

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10,055 TOPLAM İNDİRME

Talking Pierre the Parrot, konuştuklarınızı tekrarlayan ve oldukça eğlenmenizi sağlayan sevimli papağan Pierre'in Android uygulamasıdır.

Talking Pierre the Parrot, Konuşan Kedi Tom'un mutfağında yaşayan konuşan papağan Pierre'in Android uygulamasıdır. Ses çıkarmayı ve söylediklerinizi tekrarlamaya çok seven Pierre ile birlikte eğlenebilirsiniz.

Sadece en son söylediklerinizi değil, daha önce söylediklerinizi de ezberleyerek zaman zaman söyleyen Pierre, ona söylediğiniz cümleleri tamamen aynı olarak tekrarlamayıp cümleleri kendine göre karıştırıp komik sonuçlar ortaya çıkarıyor. Bazende sölediğiniz cümlelerin sonuna kendi eklemelere yaparak yine sizi güldürmeyi başarıyor.

Pierre ile konuşmaya çalıştığınız her saniye ondan beklenmedik hareketler yaparak sizi şaşırtabilir. Uygulama içerisinde Pierre'in gagasıyla, göbeğiyle veya ayaklarıyla oynayarak nasıl tepki vereceğini kontrol edebilirsiniz. Pierre'i mutlu etmek için ise başını veya gövdesini gıdıklamanız yeterli.

Uygulama içerisindeki özellikleri kullanarak Pierre'in etrafa su püskürtmesini veya yere birşeyler atarak ses çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Mutfaktaki blenderı çalıştırırsanız Pierre sizin sölediklerinizi duyamaz ve bu nedenle tekrarlayamaz. Ayrıca Pierre'e domates atarak onu kızdırabilirsiniz.

Pierre ile birlikte eğlenirken aynı zamanda bu sahneleri video olarak kaydedebiliyorsunuz. Kaydedilen videoları uygulama içerisinden kolayca YouTube ve Facebook'a yükleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilir veya e-posta ve MMS aracılığı ile gönderebilirsiniz.

Android cihazlarınız ile birlikte eğlenmenizi ve keyifli vakit geçirmenizi sağlayan sevimli papağan Pierre'in uygulamasını hemen ücretsiz olarak indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Talking Pierre the Parrot

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
350 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Talking Pierre the Parrot, konuşan ve gitar çalabilen bir papağanın yer aldığı eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Talking Pierre the Parrot (Konuşan Papağan Pierre), sadece konuşmakla yetinmeyip gitar da çalabilen oldukça yetenekli bir papağanla oyunlar oynayabildiğimiz eğlenceli bir Windows Phone oyunu. Milyonların sevgisini kazanmayı başaran Pierre yaptıkları ile bizleri gülüp kırmaktan geçiriyor.

Outfit’in seri haline gelen mobil oyunlarından biri olan Talking Pierre the Parrot Türkçe adıyla Konuşan Papağan Pierre son olarak Windows Phone platformunda karşımıza çıkıyor. Telefonumuza ücretsiz indirebildiğimiz ve cihazımızda oldukça az yer kaplayan oyunda ana karakter papağınımız gerçek hayattaki papağanlardan oldukça farklı.

Dediklerimizi tekrarlayabilmenin haricinde bizi gülme krizine sokan cümleler kurabilen sevimli papağınımız keyifli vakit geçirebilmemiz için tüm hünerlerini sergiliyor. Bizimle konuşmanın haricinde gitarıyla popüler rock şarkısı Smoke on the Water’ı çalıyor. Ayrıca göbeğini okşamamıza, dürtüp huylandırmamıza, zıplatmamıza izin vererek ne kadar sevecen olduğunu gösteriyor.

Serinin tüm oyunları Türkçe dil desteğiyle gelen Talking Pierre the Parrot (Konuşan Papağan Pierre) oyununda animasyonlar da oldukça başarılı. Gitar çalarken, ona sevgimizi gösterirken, onunla kızdırıcı oyunlar oynarken gösterdiği tepkileri söylemekle anlatamam; görmeniz lazım.

Talking Pierre the Parrot, yapımcının diğer oyunları Konuşan Tom ve Angela kadar eğlenceli olmuş. Mobil cihazda oyun oynamayı seven küçük yaşta çocuğunuz veyahut kardeşiniz varsa bu oyunu gönül rahatlığıyla beğenisine sunabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Ben the Dog

    Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • Talking Santa

    Talking Santa, sevimli tonton Noel Baba ile oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulama.
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • HdTv

    HdTv, hem yerel hem de sinema, dizi, çocuk, belgesel, haber, dini kanalların yer aldığı ücretsiz bir tv uygulamasıdır.