Talking Santa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
547 TOPLAM İNDİRME
37.2 MB DOSYA BOYUTU

Talking Santa, sevimli tonton Noel Baba ile oyunlar oynayabileceğiniz eğlenceli bir uygulama.

Talking Santa (Konuşan Noel Baba), adından da anlayacağınız üzere tonton sevimli bir Noel Baba ile oyunlar oynayıp onunla konuştuğumuz ücretsiz indirilebilen bir uygulama ve hem mobilde hem de Windows platformunda bulunuyor.

Talking Tom Cat'in yapımcıları tarafından hazırlanan son oyun olan Talking Santa’da Noel Baba ile eğlenceli dakikalar yaşıyoruz. Dediğimizi kendi ses tonu ile tekrar edebilen Noel Baba’ya her türlü hareketi yapabiliyoruz. Onu dürtebiliyor, gıdıklayabiliyor, tokatlayabiliyor, yüzüne kartopu atabiliyor, süt ve kurabiye ikram edebiliyoruz. Hatta torbasına dokunarak size getirdiği hediyeleri görmeniz mümkün.

Talking Santa oyununda da serinin diğer oyunları gibi Noel Baba ile geçirdiğimiz zamanı kayıt altına alabiliyor ve hazırladığımız videoyu çeşitli mecralarda paylaşabiliyoruz. Bunun yanında Noel kartları hazırlayıp onları da paylaşmamız mümkün.

Erkan Calp

Talking Santa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,220 TOPLAM İNDİRME

Talking Santa, tıpkı Talking Tom benzeri bir deneyim sunan bir uygulama ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Talking Santa özellikle çocukların hoşuna gideceğini düşündüğümüz bir uygulama. Herkesin sevdiği Talking Tom’a olan benzerliğiyle dikkat çeken uygulamada bu kez söylediklerimiz tekrar eden kedi yerine Noel Baba bulunuyor.

İşleyip yapısı ve atmosfer olarak her şey aynı bırakılmış. Yine ekranda bulunan karakter (bu oyunda Noel Baba) ne söylersek söyleyelim dikkatle dinliyor ve kendine has ses tonuyla tekrar ediyor. Uygulamanın tek özelliği bununla sınırlı değil. Noel Baba’ya dokunarak, onu dürterek tepki vermesini sağlayabiliyoruz. Hatta ona kurabiye, süt verebiliyor, kartopu üzerinde koşturabiliyoruz.

Talking Santa’nın en fazla öne çıkan yanlarından bir tanesi de kullanıcılara kutlama kartları hazırlama şansı vermesi. Bu sayede sevdiklerinize gönderebileceğiniz kartlar oluşturabilir ve onlara hoş sürprizler yapabilirsiniz. Uygulamada video kayıt özelliği de sunuluyor. Noel Baba ile yaptığınız aktiviteleri kaydedebilir ve YouTube hesabınız üzerinden paylaşabilirsiniz.

Eğlenceli ve komik yönüyle dikkatimizi çeken Talking Santa sıkıldığınız zamanlarda birlikte vakit geçirebileceğiniz sevimli bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Emircan Erdoğan

Talking Santa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
176 TOPLAM İNDİRME

Talking Santa Noel Baba'yı mobil cihazlarımıza getiren eğlenceli bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Eğlenceli ve mizahi tarafı ağır basan yönüyle dikkatimizi çeken Talking Santa, çıktığı dönemde bir hayli ses getiren Talking Tom’a benzer bir deneyim sunuyor. Özellikle çocukların hoşuna gideceğini düşündüğümüz Talking Santa’da karşımızda bu kez kedi yerine Noel Baba var.

Söylediklerimizi tekrar eden ve komik hareketler yapan bu karakter ile interaktif bir deneyim yaşama şansına sahibiz. Ona dokunabilir, dürtebilir ve hatta vurabiliriz. Elbette yaptığımız her şeye uygun bir tepki veriyor ve sanki gerçekmiş gibi davranıyor.

Bu yönüyle çocuklar tarafından çok sevileceğine eminim. Beraberinde birçok hediyeyi de beraberinde getiren Talking Santa ile sevdiklerimize hediye kartları hazırlayabilir ve bu kartları farklı sosyal medya araçları üzerinden paylaşabiliriz.

Uygulamanın en iyi yönleri arasında Ginger kediyi de beraberinde getirmesi yer alıyor. Sadece Noel baba ile değil bu sevimli kediyle de eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak Talking Santa boş zamanlarda vakit geçirmek için ideal bir uygulama. En önemlisi de ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

Talking Santa

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
331 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Talking Santa, Noel Baba ile konuştuğunuz, onunla oyunlar oynadığınız eğlenceli bir mobil uygulama.

My Talking Tom , My Talking Angela yapımcılarından yeni bir uygulama daha geldi. Talking Santa (Konuşan Noel Baba) adıyla karşımıza çıkan yepyeni uygulamada bu sefer sevimli mi sevimli toraman bir Noel Baba ile konuşuyor, onunla oyunlar oynuyoruz.

Mobil platformlarda beğeni toplayan eğlenceli uygulamaları arasında yer alan My Talking serisi Talking Santa ile devam ediyor. Noel Babayı karşımıza aldığımız yapımda ona istediğimizi söyletebiliyor, tokatlayabiliyor, dürtebiliyor, gıdıklayabiliyor, süt ve kurabiye ikram edebiliyoruz. Talking Tom ve Arkadaşları koleksiyonunda olduğu gibi sevimli karakterler yardımıyla animasyonlu kutlamalar ve Noel kartları oluşturabiliyor, dilek listemizdeki kişilerle paylaşabiliyoruz.

Talking Santa Özellikleri:

  • Mikrofona konuşun; Noel Baba dediklerinizi kendi ses tonu ile tekrarlasın.
  • Noel Baba’yı dürtün, tokatlayın, gıdıklayın, süt ve kurabiye verin; nasıl tepki verdiğini görün.
  • Torbaya dokunarak hediyeler gönderin.
  • Noel kartları hazırlayın, arkadaşlarınızla paylaşın.
  • Noel videosu oluşturun, YouTube ve Facebook’a yükleyin.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • Talking Tom 2

    Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.
  • Talking Ben the Dog

    Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Long Live Santa!

    Long Live Santa!, basit ve eğlenceli bir dövüş oyunu