Talking Tom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
42,951 TOPLAM İNDİRME
77.83 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom 2 oyununda konuşan sevimli kedi Tom, büyümüş olarak karşımıza çıkıyor.

Talking Tom 2 diğer adıyla Konuşan Tom 2 oyunu, evde evcil hayvan beslemek için başınızın etini yiyen çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için tablet ve bilgisayarınıza indirip beğenisine sunabileceğiniz en iyi oyun diyebilirim. Küçük yaştaki çocuklar için hazırlandığından reklam içermeyen rengarenk - ilgi çekici arayüz ile gelen oyunda büyümüş olarak karşımıza çıkan Tom ile oyunlar oynamaya devam ediyoruz.

Talking Tom 2 İndir

Tüm platformlarda en çok ilgi gören çocuk oyunlarından Talking Tom (Konuşan Kedi Tom) oyununda sahiplendiğimiz sevimli yavru kedi Tom, yeni oyunda büyümüş olarak karşımıza çıkıyor. Her zamankinden daha hareketli bir şekilde karşımıza çıkan Tom ile yine birbirinden eğlenceli oyunlar oynuyoruz.

Başını okşama, gıdıklama, dürtme, elinden oyuncağını alma, kızdırma, hatta kese kağıdı patlatarak korkutma gibi Tom’un gülüp kıldıran mimiklerini görebildiğimiz ve reflekslerini test edebildiğimiz oyunlar oynayabiliyoruz. Tom ile doğrudan etkileşime geçmenin yanında muzur arkadaşını da devreye sokarak torba patlatma, yastık savaşı yapma, osutturma gibi sadece sevimli bir kedide gülünç duran oyunlara katılabiliyoruz.

Dediklerimizi harfiyen anlayabilen ve kendi ses tonuyla tekrarlayarak bizi bizden alan kedi Tom’u kişiselleştirme şansına da sahibiz. Ona yeni aksesuarlar satın alabiliyor, yeni kıyafetlerle bambaşka biri olmasını sağlayabiliyoruz.

Oyundaki Facebook ve YouTube seçenekleri ise Tom ile geçirdiğimiz eğlenceli vakti ölümsüzleştirmemize izin veriyor. Tom’un videosunu çekip YouTube atabiliyor veya Facebook’ta paylaşabiliyoruz.

Tom’un en sevimli halini gösteren mini oyunlar da içeren Talking Tom Cat 2 (Konuşan Kedi Tom 2) oyunu Windows platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor.

Erkan Calp

Talking Tom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
408,587 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor

Android işletim sistemine sahip mobil cihazların en tanınan ve en popüler uygulamaları arasında yer alan Talking Tom Cat 2 toplamda 400 milyona yakın bir indirme sayısına sahip olan bir mobil konuşan kedi uygulamasıdır.

Ülkemizde Konuşan Kedi Tom 2 adıyla bilinen Talking Tom Cat 2 ilk versiyonunun yakaladığı başarının ardından gelişmiş özelliklerle birlikte yenilendi ve aynı başarıyı büyütmeyi başardı.

Talking Tom Cat 2 Android işletim mobil cihazınızı çok daha eğlenceli hale getiren bir uygulama. Uygulamada başrolde sevimli ve bir o kadar da sempatik bir kedi yer almakta. Tom adlı kedimiz gerçekleştirdiği çeşitli hareketlerle komik görüntüler oluşturmakta ve bizimle etkileşime geçmekte.

Talking Tom Cat 2'de Android mobil cihazımızın mikrofonunu kullanarak Tom ile konuşabiliyoruz. Tom ile konuştuktan sonra Tom bizim sesimizin tonunu değiştiriyor ve söylediklerimizi komik bir şekilde tekrar ediyor. Bolca kahkaha atmamıza neden olacak bu özelliği arkadaşlarınız üzerinde de deneyebilirsiniz ve birlikte eğlenebilirsiniz.

Talking Tom Cat 2'de Tom ile etkileşime geçebiliyoruz. Ekrana dokunarak Tom'u sevebiliyor, okşayabiliyoruz. Bunun yanında Tom'u dürtmemiz ve Tom'a meydan okumamız da mümkün. Talking Tom Cat 2 içerisinde yer alan küçük oyun ile altın akçeler toplayabiliyoruz.

Talking Tom Cat 2 birçok farklı kişiselleştirme seçeneği ile birlikte gelmekte. Uygulamada Tom'a çeşitli şapkalar, kemerler ve benzeri kıyafetler ile aksesuarlar giydirebiliyoruz ve daha komik görünmesini sağlayabiliyoruz. Kovboy kıyafetleri ve korsan kıyafetleri uygulamada yer alan kıyafetlerden bazıları.

Talking Tom Cat 2'de dikkati çeken bir diğer yenilik Tom'un artık sokaklardan kurtulmuş olması. Tom artık kendisine ait bir dairede yaşamakta ve biz de Talking Tom Cat 2'de Tom'un yeni evine konuk olmaktayız.

Talking Tom Cat 2'de sürpriz yenilikler de mevcut. Torba patlatma, yastık savaşı yapma ve osuruk sesleri Talking Tom Cat 2'de yer alan eğlenceli aktivitelerden bazıları. Talking Tom Cat 2'de gerçekleştirdiğiniz aktiviteleri ve yaptığınız eğlenceli hareketleri video olarak kaydedebilmektesiniz ve bu videoları Facebook ve YouTube gibi sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilmektesiniz.

Eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde geçirmek isterseniz Talking Tom Cat 2'yi kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

Talking Tom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
22,221 TOPLAM İNDİRME
49.5 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Cat, kullanıcının her söylediğini kendi tonunda tekrarlayabilen kedinin ikinci mobil uygulamasıdır.

Tom adlı meşhur kedinin ikinci uygulaması ile kedimiz bazı yeni özellikler kazanarak yeniden karşımıza çıkıyor.

Bir kedi düşünün, sizin her söylediğinizi can kulağıyla dinliyor ve kendi ses tonunda tekrarlıyor. Hangi tonda, hangi ses eşiğinde söylerseniz aynı yönde terkarlayabilen bir kedi gerçekte var olmayabilir ancak Talking Tom Cat bünyesinde mevcut.

Talking Tom Cat isimli bu eğlenceli uygulama ile hangi yaşta olursanız olun keyifli vakit geçirebilirsiniz. Gerçekleşen tekrarlamaları kaydedebilir ve çeşitli sosyal medya araçları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Talking Tom Cat uygulamasında yer alan Tom isimli kediyi okşayabilir ve hırlamasını dinleyebilirsiniz. Bununla birlikte kendisine hafif tokatlar atıp, onu kızdırmaya çalışmak da mümkün. Ancak tüm bunların ardından bırakın kızmayı daha sevimli bir halde karşınıza çıkabilir.

Oldukça basit ve çocuksu görünse de Talking Tom Cat şu sıralar mobil dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında yer alıyor.

Onur Şendere

Talking Tom Cat 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,652 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom Cat 2, konuşan kedi Tom ile oyunlar oynadığınız eğlenceli bir Windows Phone uygulaması.

Talking Tom Cat 2 (Konuşan Kedi Tom 2), mobilde tüm platformlarda milyonlarca indirmeye ulaşmayı başaran nadir çocuk uygulamalarından biri. Windows Phone’da da ücretsiz olarak sunulan oyunu çocuğu ve küçük kardeşi olan herkesin indirmesini tavsiye ederim. İçerisinde küçük yaşta çocuklara uygun olmayan hiçbir içerik, reklam yok ve oldukça eğlenceli, sıkmayan bir oynanış sunuyor.

Talking Tom Cat 2 oyununda konuşan kedimiz Tom büyümüş ve çok daha eğlenceli, enerjik olarak karşımıza çıkıyor. Yine onunla oyunlar oynuyor ve geçirdiğimiz eğlence dolu dakikaları kayıt altına alabiliyor ve sosyal ağlarda paylaşabiliyoruz.

Windows Phone 8 ve üzeri tüm cihazlarda çalışan Konuşan Kedi Tom 2 oyununda Tom’un her zamanki gibi başını okşayabiliyor, dürterek huylandırabiliyor, elinden oyuncağını alabiliyor, kese kağıdı patlatarak korkutabiliyor, kızdırabiliyoruz. Tom’u şekilden şekile sokan mini oyunların haricinde ona dediğimizi tekrar ettirebiliyoruz. Akıllı ve sevimli kedimiz dediğimiz her şeyi anlıyor ve kendi ses tonu ile tekrar edebiliyor.

Torba patlatma, yastık savaşı, osuruk gibi Tom’u sinir eden yeni aksiyonların dahil edildiği oyunda Tom’a çok sayıda aksesuar ve elbise satın alma şansına da sahibiz. Aynı zamanda Tom’un yaşadığı yeri de yenileyebiliyoruz. Mağazada satılan tüm ürünleri altınlarımızı kullanarak satın alabiliyoruz. Çocukların mağazaya girip para harcamasını önlemek amacıyla da parola girme gerektiren bir güvenlik sistemi kullanılmış.

Talking Tom Cat 2 Özellikleri:

  • Tom’la konuşun, onu sevin, gıdıklayın.
  • Tom’a aksesuarlar, giyecekler satın alın.
  • Tom’la daha fazla vakit geçirerek özel başarılar kazanın.
  • Tom’la geçirdiğiniz eğlenceli dakikaları videoya çekin, paylaşın.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Gold Run

    Talking Tom Gold Run, Konuşan Tom ve Angela'nın çalınan altınlarının peşine düştüğü sonsuz koşu oyunu.
  • Talking Tom Cat

    Talking Tom Cat, milyonların beğenisini kazanan popüler konuşan kedi Tom ile oyunlar oynayacağınız eğlenceli bir uygulama.
  • Talking Tom Bubble Shooter

    Talking Tom Bubble Shooter, Konuşan Tom ve sevgilisi Angela'nın da yer aldığı baloncuk vurmaca oyunu.
  • Tom's Jetski

    Tom's Jetski (Konuşan Tom Jetski) oyununda Tom ve Angela ile birlikte jet ski kullanmanın keyfini sürüyoruz.
  • Talking Ginger 2

    Talking Ginger 2 (Konuşan Ginger 2) oyununda doğum gününü bizimle kutlamak isteyen bir kediyle eğlenceli vakitler geçiriyoruz.
  • My Talking Angela

    My Talking Angela (Konuşan Kedi Angela) oyunu, kız çocuğunuz ve kardeşinizin oynayabileceği en iyi Windows 8.1 oyunu.
  • Talking Ginger

    Talking Ginger diğer adıyla Konuşan Kedi Ginger oyunu, çocukların oynayabilecekleri en iyi Windows 8.1 oyunlarından biri.
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint

    Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (PC İndir): Ubisoft'tan askeri nişancı (shooter) oyunu.