Talking Tom Jetski 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.5/5 ZİYARETÇİ
1,089 TOPLAM İNDİRME
76 MB DOSYA BOYUTU

Talking Tom (Konuşan Tom) ve arkadaşlarıyla jetski yarışlarına katılıyoruz.

Talking Tom Jetski 2, Konuşan Tom ve arkadaşlarıyla jetski yarışına girdiğimiz eğlenceli bir su oyunu.

Talking Tom, onun biricik aşkı Talking Angela, sevimli köpek yavrusu Talking Hank, kedi Talking Ginger ve köpek Talking Ben’in yer aldığı aksiyon yüklü eğlence dolu mobil oyun, su oyunlarını seven her yaştan hitap ediyor.

Hem çocuk hem de yetişkinlere hitap ender mobil oyun serilerinden Talking Tom Türkçe adıyla Konuşan Tom’un hayranlarına özel hazırlanmış jetski yarışı oyunu Talking Tom Jetski. Serinin ikinci oyununda ana karakterimiz Tom, sudan korkan değil, suyla eğlenen biri olarak karşımızda. Bu sefer Tom’un yanında sadece biricik Angela’sı yok. Popüler seride karşımıza çıkan birbirinden sevimli dostlarımızın hepsi buluşuyor. Angela’nın tatil yerinde, Ben’in bilim laboratuvarında, Ginger’ın kum kalesinde, Hank’in sörf kulübesinde ve Tom’un hazine adasında su yarışlara katılıyoruz. Jetskilerimizi özel parçalarla özelleştirebiliyoruz.

Erkan Calp

Talking Tom Jetski 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
137 TOPLAM İNDİRME
203.5 MB DOSYA BOYUTU

Konuşan Tom ve arkadaşları jetski yarışında!

Talking Tom Jetski 2, Konuşan Tom’un arkadaşlarıyla birlikte su eğlencesine dahil olduğumuz eğlence dozu yüksek bir mobil oyun.

Mobilde her oyunu milyonlarca indirmeye ulaşan popüler serinin jetski yarışları üzerine kurulu oyununun ikincisinde su dolu eğlenceye arkadaşlarımız da katılıyor. Angela, Hank, Ben, Ginger tüm dostlarımız bizimle!

Outfit’in iOS platformuna da ücretsiz çıkardığı yeni su yarışı oyunu Talking Tom Jetski 2’de Konuşan Tom ve Angela’nın jetski keyfine arkadaşları da dahil oluyor. Talking Tom’un aşkı Angela, köpek yavrusu Talking Hank ve onun büyük hali Talking Ben, yaramaz kedi Talking Ginger’ın yer aldığı oyunda yarıştığımız yerler de karakterlerin eğlence yerleri. Angela’nın tatil yeri, Ben’in laboratuvarı, Ginger’ın kumdan kalesi, Hank’in sörf kulübesi, Tom’un define adası… Dilediğiniz yerde jetski keyfini yaşayabilirsiniz. Bu arada tüm parçalarını özelleştirebildiğiniz 17 eşsiz jetski sizi bekliyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Talking Tom Jetski

    Talking Tom Jetski mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir sonsuz koşu oyunudur
  • Flippy Race

    Ketchapp'ın yeni oyununda jetski ile yarışlara giriyoruz.
  • Beach Buggy Racing 2 APK

    Beach Buggy Racing 2 APK Android oyunu, karting yarış sevenlere hitap ediyor. BBR 2, ücretsiz ve popüler araba yarışı oyunları arasında.
  • Race io APK

    Race io APK Türk yapımı araba yarışı oyunları arasında. 2 boyutlu yarış oyununda zorlu parkurlarda dünyanın her yerinden 3 oyuncuya karşı yarışıyorsunuz.
  • MMX Hill Dash 2

    Canavar kamyonunuzunu alın, zorlu pistlerde teke tek yarışın.
  • Bike Unchained 2

    Mobilde 1 numaralı dağ bisikleti oyunu
  • Racing Xtreme 2

    Canavar kamyon yarışı oyununda adrenalin yüklü yarışlar sizi bekliyor.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu