Tapatalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
206 TOPLAM İNDİRME
5.9 MB DOSYA BOYUTU

Tapatalk ile forumları internet tarayıcınızı açmadan takip edebiliyor, forumlara katkı sağlayabiliyorsunuz.

Tapatalk, merak ettiğiniz konuların yanıtını bulmak için sıklıkla forumları takip eden biriyseniz oldukça işinize yarayacak bir uygulama diyebilirim. Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızdan internet tarayıcınızı açmadan favori forumlarınız arasında gezinme kolaylığı sunan yegane uygulama olan Tapatalk’un evrensel uygulamalardan olduğunu yani hem telefon hem de tablette aynı deneyimi sunduğunu da belirteyim.

50.000’den fazla forumu tek bir yerde toplayan ödüllü forum uygulaması Tapatalk son olarak Windows platformunda karşımıza çıkıyor. Hem dikey hem de yatay konumda rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmış özel arayüzle gelen forum uygulaması ile makalelere ulaşmanın yanında tartışmalara katılabiliyor, mesajınıza resim ekleyebiliyor, forum yöneticileriyle iletişime geçebiliyor, forumdaki diğer kullanıcılarla sohbet edebiliyorsunuz. Kısacası Taptalk, forum takip uygulamasından çok ötesi diyebilirim.

Tapatalk Windows uygulamasının en güzel yanı cihazlar arası senkronize çalışması olmuş. Yani Windows bilgisayar veya tabletinizde bir forumu eklediğiniz vakit, mobil cihazlarınıza da eklenmiş oluyor. Forumlarınızı görmek için tek yapmanız gereken Tapatalk hesabınızla giriş yapmak. Oturum açma işlemi de oldukça pratik. Şifrenizi hatırlamıyorsanız sıfırlamakla uğraşmak yerine sosyal ağ hesaplarınızla giriş yapıp kullanabiliyorsunuz.

Merak ettiğiniz bir konuyu sormak için sosyal ağlar yerine hala forumları kullanıyorsanız Taptalk tüm forumlarınızı takip etmek için en ideal uygulama.

Erkan Calp

Tapatalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
493 TOPLAM İNDİRME

Tapatalk Android uygulaması ile internette yer alan tartışma forumlarını gezebilirsiniz.

Tapatalk çevrimiçi yani online olarak ziyaretçileri için yayın yapan tüm tartışma forumlarına ulaşabileceğiniz bir Android uygulaması. Uygulama ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Herhangi bir tartışma forumunu bu uygulama yardımı ile bulup rahatlıkla o forumda dolaşabilirsiniz. Ayrıca Tapatalk ile daha hızlı ve daha göze hoş gelen grafikler görecekseniz.

Tapatalk aracılığıyla bağlandığınız tartışma forumunda istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Size gönderilen özel mesajları okuyabilir, tartışma forumunda açılan konulara cevap yazabilir, bildirimlerinizi görebilirsiniz. Forumun desteklediği tüm bu özellikleri sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Bunun dışında görmediğiniz yeni forumları keşfedebilir orada yeni kişiler ile tanışabilirsiniz.

Tapatalk'ın yenilenen özelliği ile ziyaret ettiğiniz tartışma forumunu Full HD şekilde görebileceksiniz. Akıllı televizyonunuza bağlayıp oradan da ziyarete devam edebiliyorsunuz. Yaklaşık 50.000'den fazla internet sitesine rahatlıkla ulaşmanızı sağlayan bu uygulama güzel bir de ödül almış. Aldığı bu ödül ile de ne kadar sevildiğini belli ediyor gibi.

Android tablet ve telefonunuzdan Tapatlk'ın bu uygulamasınıı indirebilir, sizde internette tartışma forumları arasında kendinizi geliştirmeye başlayabililirsiniz.

Uğur Sağlam

Tapatalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
41.1 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad için hazırlanan Tapatalk uygulaması ile kolayca forumları takip edebilirsiniz.

Son yıllarda internetteki forum kullanımları sosyal ağlar sebebiyle biraz düşmüş görünse de spesifik konular üzerinde konuşmak isteyenler için hala en tercih edilir platformlar olarak forumların yer aldığını söyleyebiliriz. Zira diğer ağlardaki konular neredeyse hiç bir zaman forumlar kadar derli toplu olmuyorlar ve bu sorunun üstesinden gelebilmek için forumların gelişmiş konu yapılarının kullanılması gerekebiliyor.

Siz de sık sık merak ettiğiniz konularda forumları kullanmak zorunda kalıyorsanız ve bunu iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınızla gerçekleştiriyorsanız küçücük ekranda forum kullanmanın ne kadar zor olabildiğini fark etmişsinizdir. Bu sorunun üstesinden gelebilmek için hazırlanmış en gelişmiş uygulamalardan birisi Tapatalk ve her an her yerden forumlardaki gezintilerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilmenize imkan tanıyor.

Uygulama ücretsiz olarak sunuluyor ve çok rahat kullanılır bir arayüze sahip. Hem forumda genel olarak hangi konularda ne mesajlar atıldığını görebiliyor, hem de kendi katkıda bulunduğunuz konu başlıklarını ayrı olarak takip edebiliyorsunuz. Bunun yanında istediğiniz konuları yıldızla işaretleyebilir, böylece aktif olarak takip edebilirsiniz.

Tabii ki Tapatalk sadece forumları takip etmek için değil. Dilerseniz bilgi sahibi olduğunuz başlıklarda paylaşımlar yapabiliyor ya da kendi konularınızı açabiliyor, açıklamalar için resimler de ekleyebiliyorsunuz. Neredeyse tüm forumlar ile uyumlu olması sayesinde kullanırken bir sorun yaşayacağınızı da sanmıyorum.

Eğer sıkı bir forum takipçisiyseniz göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Tapatalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

Tapatalk, favori forumlarınızı Windows Phone telefonunuzdan takip etme kolaylığı sunan ücretsiz bir uygulama.

Tapatalk, spordan teknolojiye, modadan politikaya her türlü konunun konuşulduğu platform olan forumları mobil cihazımıza taşıyan bir uygulama. Favori forumlarımızı Windows Phone telefonumuzdan daha rahat ve istediğimiz zaman takip etmemize imkan tanıyan harika bir uygulama olduğunu söleyebilirim.

Günümüzde her ne kadar Facebook, Twitter gibi sosyal ağlar üzerinden tartışma moda olsa da forumlar da hala milyonlarca kişi tarafından kullanılmakta. Hemen her konuda merak ettiğimize anında ulaşma ve diğer kullanıcılarla tartışma ortamı sunan forumları tek bir çatı altında toplayan özel bir uygulama dahi var: Tapatalk. Windows Phone için küllerinden doğan Tapatalk uygulaması, her gün veya hafta sonları takip ettiğiniz favori forumlarınızı tek bir yerde topluyor ve forumlar arasında adres yazmadan gezinme kolaylığı sunuyor.

50.000’den fazla farklı konuların tartışıldığı forumlara erişme imkanı tanıyan Tapatalk uygulamasında forumları takip etmenin haricinde forumlara katkı sağlama şansına da sahipsiniz. Mesaj gönderme, fotoğraf paylaşma, hatta forum yöneticileriyle özel mesajlaşma imkanınız bile var. Uygulamanın en güzel yanı tüm bunları sol panelden rahatlıkla yapabiliyor olmanız. Örneğin; forumdaki arkadaşınızdan bir mesaj geldi. Hemen bildirimler menüsünü açıyor ve mesajınızı okuyorsunuz. Veya forumlara dokunarak tek dokunuşla takip ettiğiniz tüm forumlara ulaşabiliyor ve web tarayıcıda adres yazmakla uğraşmadan forumlar arasında gezinebiliyorsunuz.

Özellikle yeni bir ürün satın alırken karar verme aşamasında büyük yardımcı olan forumları takip edenler arasındaysanız Windows Phone için daha kullanışlı hale getirilen yeni Tapatalk uygulamasını indirmenizi öneririm.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DeviantArt

    DeviantArt, 7/24 sanatsal çalışmalarınızı paylaşabildiğiniz bir sosyal ağ uygulaması.
  • Tumblast

    Tumblast, sosyal paylaşım sitesi Tumblr'ı Windows platformuna taşıyan evrensel uygulama.
  • VK

    Dünyanın ikinci büyük sosyal ağ platformu VKontakte'ın Windows 8 uygulamasıdır.
  • Twitter

    Windows 10 için resmi Twitter uygulaması ile dünyada olan biteni takip edin.
  • phriz.be

    phriz.be, Windows cihazınızdan dosya ve belge paylaşmanın en kolay yoludur.
  • Foursquare

    Foursquare’in Windows 8 sürümüdür.
  • Tweetium

    Tweetium, Windows platformundaki en iyi Twitter istemcisi.
  • Nearby Live

    Nearby Live ile yakınınızdaki kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşabilirsiniz.