Task ManagerX

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
163 TOPLAM İNDİRME
3.89 MB DOSYA BOYUTU

Task ManagerX alternatif bir görev yöneticisidir

Task ManagerX kullanıcılara alternatif bir program sonlandırma ve program kapatma yolu sunan ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir görev yöneticisidir.

Windows işletim sisteminin kendi görev yöneticisi çoğu durumda yeterli olsa da bu dahili özellik çoğu kötü amaçlı yazılım tarafından devre dışı bırakılabilmektedir. Bu durumlarda bilgisayarımızı kontrol altına alan virüsleri ve uygulamaları kapatmak mümkün olmamaktadır. Bu da bilgisayarımızdan hassas bilgilerin çalınmasına veya bilgisayarımızın işleyişinin tamir edilemez derecede durdurulmasına neden olmaktadır.

İşte bu gibi durumlarda alternatif bir görev yöneticisine ihtiyaç duymaktayız. Task ManagerX bize bu konuda yardımcı oluyor ve çalışan programları ve hizmetleri listeleyerek sonlandırmamıza imkan tanıyor. Ayrıca Task ManagerX kullanarak Windows Gezgini'nin çalışmadığı durumlarda programların konumunu tespit ederek program da çalıştırabiliyoruz.

Task ManagerX sistemimizle ilgili değişik istatistikleri listeleyebilmektedir. Fakat programın en kullanışlı özelliklerinden biri otomatik program sonlandırma aracıdır. Bu araç yanıt vermeyen programların tespit edildiklerinde otomnatik olarak kapatılmasını sağlıyor ve bu gibi durumlarda sizi bilgisayarı yeniden başlatma derdinden kurtarıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SterJo Task Manager

    SterJo Task Manager ile Windows'ta çalışan uygulamaları yönetebilir ve aktivitelerini denetleyebilirsiniz
  • Task ForceQuit Pro

    Task ForceQuit Pro ile tüm çalışan uygulamalarınızı listeleyebilir ve gerekirse tek bir tıkla sonlandırabilirsiniz.
  • Task Manager DeLuxe

    Task Manager DeLuxe, Windows Görev Yöneticisi yerine kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir görev yöneticisidir.
  • Advanced Task Manager

    Advanced Task Manager, sisteminiz üzerinde çalışmakta olan tüm uygulamaları gösteren kullanışlı bir programdır.
  • AnVir Task Manager Free

    AnVir Task Manager Free ile internet bağlantınızı kontrol altına alabilir, çalışan uygulamaları takip edebilir, CPU ve bellek kullanımı hakkında bilgi alabilir ve başlangıç uygulamalarını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
  • Auslogics Task Manager

    Windows görev yöneticisinin göstermediği ancak işlemcinizde o anda çalışan tüm uygulama ve servisleri göstererek bu uygulama ve servisleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir görev yöneticisi.
  • Task Manager

    İşlerinizin, projelerinizin veya görevlerinizin takibini yapamıyormusunuz? Task Manager ile artık herşey yoluna giricek.
  • Top Task List

    Top Task List Windows kullanıcılarına görev takip etme fırsatı sunuyor.