TavlaM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
25,422 TOPLAM İNDİRME
3.4 MB DOSYA BOYUTU

TavlaM ücretsiz bir Tavla oyunudur

TavlaM Windows 8 ve üst versiyonlarına sahip cihazlarda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir tavla oyunudur.

İnsanlık tarihinin en eski oyunlarından biri olan tavla dostalr arasında birçok eğleceli rekabetin ve karşılaşmanın gerçekleşmesine neden olmuş bir oyundur. Oyunda kendi pullarımızı rakibimizin bölgesinden kurtararak kendi bölgemize taşımaya ve sonrasında toplamaya çalışıyoruz. Bu iş çok da kolay olmayabiliyor, çünkü rakibimiz tek başına kalmış pullarımızı tekrar kendi bölgesinde hapsedebiliyor. Aynı şekilde biz de rakibimizin tek kalmış pullarını kendi bölgemize gönderebiliyoruz.

TavlaM bize Windows 8 işletim sistemine sahip tablet ve bilgisayarlarda tavla oynama keyfi sunmakta. Oyunda dilersek bilgisayara karşı oynayabileceğimiz gibi 2 kişilik oyun modunda aynı bilgisayar veya tablette arkadaşlarımızla karşılıklı tavla oynayabiliyoruz.

Eğer tavla oynamayı seviyorsanız ve bu keyfi Windows 8 cihazlarınızda yaşamak istiyorsanız TavlaM'ı ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?