TBMM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
215 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin resmi Windows 8 uygulamasıdır.

TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi Bilgi İşlem Başkanlığı ve Microsoft Türkiye iş birliği geliştirilmiş resmi bir uygulamadır. Windows 8.1’li tablet ve masaüstü bilgisayarlarla uyumlu olan uygulama üzerinden TBMM gündemine, basın toplantılarına, meclisten haberlere ulaşabilir, TBMM’de yaşananları anlık olarak takip edebilirsiniz.

TBMM tarihçesi, yeri, yapısı hakkında da bilgiler sunan uygulama yeni nesil cihazlarla uyumlu modern, sade ve hızlı arayüz ile geliyor. Yasama faaliyetleri, Haberler, Denetim olmak üzere 3 bölümden oluşan uygulamada hızlı erişim bölümü de bulunuyor. Hızlı erişim menüsünden TBMM’de konuşulanlara hızlıca ulaşabiliyor, Meclis TV’yi açarak TBMM canlı yayınını izleyebiliyor, TBMM hakkında detaylı bilgilere erişebiliyorsunuz. Sosyal medya bölümü ise TBMM’nin çeşitli mecralardaki resmi hesaplarını gösteriyor.

TBMM’nin resmi uygulaması ile milletvekillerinin biyografilerine de ulaşabiliyorsunuz. Tüm milletvekilleri alfabetik sırayla listeleniyor, dilerseniz arama yaparak ta hakkında bilgi almak istediğiniz milletvekiline daha kolay ulaşabiliyorsunuz. (Milletvekillerinin bulunduğu menüye erişmek için farenizin sağ tuşuna tıklayarak üst menüyü görüntülemeniz gerekiyor.)

TBMM uygulaması siyasetle yakından ilgilenen herkesin cihazında kesinlikle olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

TBMM

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
259 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Android cihazlar için hazırlanmış resmi uygulamasıdır.

TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki gelişmeleri Android telefon ve tabletinizden takip edebileceğiniz bir uygulamadır. TBMM Bilgi İşlem Başkanlığı ve Avea iş birliği ile hazırlanan uygulamada milletvekillerinin biyografilerinden basın toplantılarına, TBMM tarihçesinden TBMM gündemine kadar pek çok içeriği bulabilirsiniz.

TBMM Android uygulaması Yasama Faaliyetleri, Denetim Faaliyetleri, Meclis Gündemi, Basın Medya, Kütüphane ve TBMM Hakkında olmak üzere toplam 6 bölümden oluşan oldukça geniş içerikli bir uygulama. Siyasetle ilgilenen herkesin mobil cihazında olması gereken bu uygulama ile TBMM hakkında bilgi alabilir, milletvekillerinin özgeçmişlerine ulaşabilir, TBMM’nin gündeminde olan konuları öğrenebilir, TBMM’yi canlı olarak izleyebilirsiniz.

TBMM, politikayı yakından ve resmi kanal üzerinden takip etmek isteyen herkesin cihazında olması gereken bir uygulama.

Erkan Calp

TBMM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
22.8 MB DOSYA BOYUTU

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin resmi uygulaması ile mecliste alınan kararlara, yasama faaliyetlerine ve diğer bilgilere hızlıca ulaşabiliyorsunuz.

TBMM ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin resmi uygulaması olma niteliğini taşımaktadır.

Uygulamayı kullanarak denetim ve yasama faaliyetleri hakkındaki son gelişmeleri zahmetsizce ve anlık olarak takip edebileceksiniz. Uygulamada Denetim Faaliyetleri, Meclis Gündemi, Basın Medya, Yasama Faaliyetleri, Kütüphane ve TBMM Hakkında gibi farklı ana başlıklar bulunmaktadır.

Uygulama aracılığıyla illere göre milletvekili listesine ulaşabilir, gensorular, genel görüşme önerileri, araştırma komisyonları, siyasi parti grupları ve sandalye dağılımına da erişim sağlayabilirsiniz. Siyasi konulara meraklı ve bu konuları takip etmek isteyen kullanıcılar tarafından sık sık kullanılacağını düşündüğüm TBMM uygulamasında aynı zamanda Meclis TV'de bulunmakta. Bu yayın organı ile mecliste olup bitenleri mobil cihazınızdan izleyebileceksiniz.

Uygulama hakkındaki fikirlerinizi TBMM Hakkında kısmından bildirebilirsiniz. Politik konular hakkında bilgi alabileceğiniz güvenilir bir uygulama arıyorsanız, TBMM'yi ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

Emircan Erdoğan

TBMM

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

TBMM, Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemini yakından takip etmenizi sağlayan pratik bir uygulama.

Türkiye Büyük Millet Meclisi sizin yakın gündeminizin bir parçasıyla Windows Phone için çıkmış olan TBMM isimli uygulama ile olan biten her şeyi takip etmeniz mümkün. Windows Phone kullanıcıları için hazırlanmış olan özel arayüz sayesinde kendinizi başlangıç ekranındaymış gibi rahat hissedeceksiniz. Yasama ve denetim faaliyetlerini takip edebileceğiniz bu uygulama ayrıca Meclis'i kapsayan haberlerle Millet Meclisi gündemini yakından takip etmenize olanak tanıyor. Milletvekilleri hakkında detaylı bilgilere de ulaşabildiğiniz TBMM ile aradığınız vekili il, ad, soyad ve parti gibi seçeneklere göre arayıp listeleyebiliyorsunuz.

Sosyal ağ bağlantılarının da sunulduğu uygulama sayesinde twitter, facebook ve youtube hesaplarına da bu uygulama ile abonelik gerektirmeksizin ulaşabiliyorsunuz. Siyasi haberleri haber bültenine kadar beklemeden kaynağından erişmek isteyenler için ideal bir çözüm yolu olan bu uygulama Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olan biten tüm faaliyetleri seri bir şekilde aktarmak konusunda başarılı.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Kobo

    Kobo, kategorize edilmiş milyonlarca kitaba ulaşabileceğiniz e-kitap okuyucu.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.