T.C.M.B. Döviz Kuru Tarayıcı

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7,306 TOPLAM İNDİRME

TCMB Döviz Kuru Tarayıcı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası web sitesinde yayınlanmakta olan döviz kurlarının geçmişe dönük sorgulamalarını rahatça yapabilmeyi sağlar.

Üretici Açıklaması: 

TCMB Döviz Kuru Tarayıcı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası web sitesinde yayınlanmakta olan döviz kurlarının geçmişe dönük sorgulamalarını rahatça yapabilmeyi sağlar.

TCMB Döviz Kuru Tarayıcı, TCMB web sunucusundaki döviz kuru sayfalarını görüntülemek suretiyle, bilgiye daha kolay erişilebilmesine katkı sağlamak amacıyla tasarlanmış, ÜCRETSİZ bir programdır.

 

İhalematik tarafından kullanıcılara yardımcı bir araç olarak sunulan ve herhangi bir üyelik, abonelik vb. işlem gerektirmeyen TCMB Döviz Kuru Tarayıcı programını bu sayfanın alt kısmında yeralan download linki vasıtasıyla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nalçacıgil Online 1.0

    Döviz takip programı...
  • Gbg TC-Döviz v1.01

    TÜRKİYE CUMHURİYETİ MERKEZ BANKASI'nın Internet üzerinden yayınladığı kurları otomatik olarak size gösteren bir modüldür.
  • Golaks Kurlar

    İnternet bağlantısı ile o güne veya geçmiş günlere ait merkez bankası döviz kurlarını rahat bir şekilde alabileceğiniz bir uygulama.
  • CD & DVD Takip Programı 1.6.66

    CD & DVD Takip programı fiyatlara kolaylıkla ulaşmanız için. Merkez Bankası döviz turlarınıda alıyor.
  • Unity Web Player

    Unity Web Player, unity kullanılarak oluşturulmuş 3D dünyaları/oyunları tarayıcı içinde görüntülemenizi sağlayan bir tarayıcı eklentisidir.
  • Döviz Ticker

    Gün içerisinde Merkez Bankası Döviz kurlarını dilediğiniz anda görebilmeniz için geliştirilmiş bir programdır.
  • GClient

    Herhangi bir tarayıcı kullanmadan masaüstünüzde Google+'ın keyfini çıkarın.
  • Transmute Standart

    Yer imlerini farklı tarayıcı formatlarına dönüştüren Transmute ile hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın favorilerinizi ve yer imlerinizi kolaylıkla senkronize edebilecek ve organize edebileceksiniz.