TechCrunch

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

TechCrunch'ın resmi Windows 8 uygulaması ile son teknoloji haberlerini çevrimiçi ve çevrimdışı okuyabilirsiniz.

Aylık 12 milyon tekil ziyaretçisi, 37 milyondan fazla da sayfa gösterimi ile dünyanın en çok takip edilen teknoloji web siteleri arasında yer alan TechCrunch’ın Windows 8 platformu için resmi uygulaması ile başlangıç aşamasındaki şirketler hakkında haberlere ulaşabilir, yepyeni internet ürünleri incelemelerine ve teknoloji haberlerine göz atabilirsiniz.

Başlangıç şirketleri, Silikon Vadisi, gadget’lar ve girişimciler hakkında içerik sunan popüler web sitesi TechCrunch uygulaması ile son çıkan teknoloji haberlerini masaüstü, dizüstü ve tabletinizden takip edebilirsiniz.

TechCrunch web sitesinin tüm içeriğine ücretsiz olarak erişebileceğiniz uygulamada haberlere yorum gönderme, haberleri sosyal ağlarda paylaşma, haberleri indirme (İnternet bağlantısı olmadan okumak için) özellikleri de bulunuyor. Ayrıca haberlerdeki yazıların boyutlarını büyütüp küçültebiliyorsunuz.

TechCrunch, teknoloji haberlerini birincil kaynaktan takip etmek isteyenlerin kesinlikle es geçmemesi gereken bir haber uygulaması.

Erkan Calp

TechCrunch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
4.8 MB DOSYA BOYUTU

TechCrunch, son çıkan teknoloji haberlerini telefon ve tabletinize taşıyan uygulamalardan biridir.

TechCrunch, odak noktası bilgi teknolojisi şirketleri olan popüler haber sitesidir. 2005 yılından bu yana teknoloji dünyasındaki gelişmelere sıcağı sıcağına dünyanın dört bir yanına aktaran popüler sitenin tüm içeriğine Android telefon ve tabletinizden de ulaşabilirsiniz.

TechCrunch’ın ödül almış web sitesindeki tüm haberleri mobil cihazınıza taşıyan uygulama zengin içeriği kadar harika tasarımı ile de dikkat çekiyor. TechCrunch editörleri tarafından paylaşılmış haberler ana akışınızı oluştururken, en çok okunan haberlere ve TechCrunch videolarına tek dokunuşla erişebiliyorsunuz. Kategoriler yardımıyla sadece ilginizi çeken içerikleri takip edebiliyorsunuz.

CrunchBase ile tamamen entegre edilmiş uygulama ile haberleri okuyabilir, paylaşabilir, yorumları görebilir ve yorum yapabilir, okuma listenize ekleyebilirsiniz. Yazıları istediğiniz boyutta ayarlayabilir, böylelikle içeriği zorlanmadan okuyabilirsiniz.

TechCrunch’ın Android uygulamasındaki içerikleri internet bağlantınız olmadan da görüntüleyebilirsiniz. İndirme butonuna dokunarak ister tek bir haberi isterseniz de o kategoride yer alan tüm haberleri cihazınıza indirebilecek ve çevrimdışı okumanın keyfini sürebilirsiniz.

Erkan Calp

TechCrunch

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
11.9 MB DOSYA BOYUTU

TechCrunch uygulaması ile teknoloji dünyasındaki gelişmeleri sıcağı sıcağına takip edebilirsiniz.

TechCrunch, dünyanın en çok takip edilen haber siteleri arasındadır. Başlangıç aşamasındaki şirketler, mobil, sosyal medya, oyun, kurumsal ve daha onlarca kategoride hazırlanmış yüzlerce haberi iPhone ve iPad’inizden ister çevrimiçi isterseniz de çevrimdışı okuyabilir ve paylaşabilirsiniz.

TechCrunch iPhone ve iPad uygulaması, teknolojiyi yabancı kaynaklardan da takip eden herkesin mobil cihazında kesinlikle bulundurması gereken bir haber uygulaması. TechCrunch’ın ödül kazanmış web sitesindeki tüm haberler elinizin altında.

TechCrunch uygulaması iPhone ve iPad için özel tasarlanmış arayüz ile geliyor. Ana sayfada içerikler karışık şekilde karşınıza geliyor. Ekranın sol üst tarafındaki simgeye dokunarak veya TC başlığını sağ sürükleyerek kategoriler sayfasını açabilir ve sadece ilginizi çeken içerikleri okuyabilirsiniz. İçerikleri okuyabilir, paylaşabilir, yorum gönderebilir, çevrimdışı okumak için cihazınıza indirebilir, Instapaper – Evernote – Pocket hesaplarınıza kaydedebilirsiniz.

Haberleri hem çevrimiçi hem de çevrimdışı okumanıza izin veren uygulamanın öne çıkan özellikleri ise;

  • TechCrunch web sitesinin tüm içeriğine ücretsiz erişim
  • Teknolojide o an olanları yansıtan gündem listesi
  • CrunchBase ile kapsamlı entegrasyon
  • iPhone ve iPad’ler için özel tasarlanmış arayüz
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik uygulamasında farklı kategoride onlarca ücretsiz dergi bulunuyor.
  • Euronews

    Euronews, Bing haber uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir Windows 8 uygulaması.
  • Reuters

    Reuters, Dünya gündemini takip edebileceğiniz en iyi haber uygulamalarından biri.
  • CNET

    CNET'in resmi Windows 8 uygulaması ile teknoloji dünyası parmaklarınızın ucunda.
  • Flipboard

    Flipboard, popüler kişiselleştirilebilir magazin dergisidir.
  • Freda

    Freda, Windows kullanıcılarına özel hazırlanmış e-kitap okuma uygulaması.
  • Readit

    Readit, Windows platformundaki en iyi Reddit istemcisi.
  • Pocket

    Pocket ile yer imlerinizi buluta taşıyın.