Teddy the Panda

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
2,387 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Teddy the Panda oyununda masmavi gözlere sahip sevimli bir pandanın odasına konuk oluyorsunuz.

Teddy the Panda, masmavi gözleri ve hareketleriyle etkileyen yavru bir pandanın bakımını üstlendiğimiz, daha çok çocuklara uygun bir oyun. Oyuncak bir pandanın bir süreliğine gerçek bir pandaya dönüşmesi üzerine kurulu oyun çocukları uzun süre ekrana kilitleyecek kaliteli yapılmış bir sanal hayvan bakma oyunu.

Oyuncakların gerçeğe dönüşebileceğini gösteren bir yapım olan Teddy the Panda oyununda dünyanın en sevimli hayvanlarından bir pandanın odasına misafir oluyoruz. Pandamızın odasında yok yok ve bizden istediği tek şey biraz sevgi, ilgi. Pandamızı sürekli güldürmek için onun dünyasına giriş yapmamız gerekiyor ki bunu da en iyi oyuncaklar aracılığıyla yapabiliriz. Bisiklet, dönen sandalye, kaydırak, trambolin, top kısacası odada oyuncak niteliğinde olan her objeyi kullanmalıyız. Tabii ki pandamızın eğlencesi gün sonuna kadar sürmüyor. Tıpkı bir bebek gibi enerjisi bir noktadan sonra tükenmeye başlıyor ve uyku vakti geliyor. Onu yatırabileceğimiz yumuşak, rahat, büyük bir yatak mevcut. Kısa süreliğine yatan pandamız kalktığında eğlenceye kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Pandamızla odasında oyunlar oynamanın haricinde gardrobuna göz atarak onu daha sevimli hale getirebiliyoruz. Korsan, sihirbaz kostümünden spor kıyafetlere, gözlükten takma bıyığa kadar pandayı bambaşka hale sokacak onlarca giysi gardroba yerleştirilmiş.

Teddy the Panda oyununda animasyonlar da çok güzel hazırlanmış. Pandanın top üzerinde giderken, trambolinde uçarken, kaydıraktan kayarken, kendisini sevdirirken farklı tepkiler verebiliyor. Bu tepkilerle pandaya daha da bağlanıyoruz.

Erkan Calp

Teddy the Panda

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Teddy the Panda, sevimli bir pandanın bakımını üstlendiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.

Teddy the Panda, çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için seçebileceğiniz en iyi Android oyunlarından biri. Sevimliliğiyle sizi sizden alacak oyuncak bir pandanın odasına giriş yaparak onunla eğlenceli vakitler geçireceğiniz harika bir mobil oyun.

Sanal hayvan besleme, son dönemin popüler oyunları arasında. Talking Tom, Angela serilerinin yanı sıra sevimli hayvanları beslemeye, onlarla oyunlar oynayıp eğlenmeye yönelik birçok oyun bulunmakta. Çocuklara özel hazırlanan bu oyunlardan birisi de Teddy the Panda. Adından da anlayacağınız üzere oyunun baş karakteri bir panda. Dünyanın en şeker hayvanlarından biri olan panda oyunda da tüm sevimliliğiyle karşımıza çıkıyor.

Işıl ışıl gözleri, sevimliliğiyle dikkatimizi çeken oyuncak panda hayatımıza bir şekilde girmiş ve biz de bulunduğu odaya girerek onunla arkadaş olmaya çalışıyoruz. Pandanın odasında onu eğlendirecek onlarca oyuncak bulunmakta. Onunla farklı oyunlar oynayarak enerjisini harcamasını sağlıyoruz. Sonrasında ise odanın en güzel köşesinde uyutuyoruz. Uyku halinde de son derece tatlı olan pandamızla oyunlar oynamanın yanında farklı elbiselerle daha da neşelendirebiliyoruz.

Teddy the Panda, akıllı cihazlarda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz harika bir sanal hayvan bakımı oyunu.

Erkan Calp

Teddy the Panda

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Teddy the Panda, sevimli bir yavru pandanın odasında vakit geçirdiğiniz iOS oyunu.

Teddy the Panda, oyuncaklarla vakit geçirmeye bayılan çocuklar için özel hazırlanmış mobil oyunlar arasında. Oyunda mimikleri ve renkli gözleriyle etkileyen şirin mi şirin bir pandanın odasına konuk oluyoruz. Bizi oyun oynamaya çağıran sevimli pandamızın odasında yok yok.

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen onlarca sanal hayvan bakma oyunlarından birisi olan Teddy the Panda’da ana karakter adından da anlayacağınız üzere oyuncak bir panda. Oyuncak olmasına rağmen bir süreliğine de olsa gerçek bir pandaya dönüşüyor ve sizi oyun salonuna çağırıyor. Kaydıraktan dönen sandalyeye, trambolinden bisiklete pandamızı çoşturacak her türlü oyuncak mevcut. Göreviniz pandanın yüzünden gülücüklerin hiç eksik olmamasını sağlamak.

Pandayı mutlu tutmak adına onunla çeşitli oyunlar oynamanın haricinde farklı elbiselerle görünümü de değiştirebiliyorsunuz. Pandamızın gardrobunda korsan kostümlerinden sihirbaz kıyafetlerine büyük çerçeveli gözlüklerden takma bıyıklara onu şekilden şekile sokabileceğiniz çok sayıda elbise ve aksesuar var. Hiçbiri için para harcamanız da gerekmiyor.

Sevimli bir oyuncak pandayla saatler geçireceğiniz oyunun menüleri de oldukça renkli ve de en önemlisi satın alım sunmuyor. Bu yönden gönül rahatlığıyla iOS cihazınıza indirip çocuğunuzun beğenisine sunabilirsiniz.

Erkan Calp

Teddy the Panda

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
0/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Teddy the Panda, yavru pandayla oyunlar oynadığınız süper eğlenceli bir Windows Phone oyunu.

Teddy the Panda, mobil cihazda oyun oynamaya meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz bir sanal hayvan bakma oyunu. Kısa süreliğine gerçeğe dönüşen oyuncak bir pandanın odasına konuk olduğumuz oyunda amacımız pandanın mutluluğunu sağlamak.

Windows Phone’da resmi olarak karşımıza çıkan oyunda sevimliliğinden ötürü ne yaparsın yapsın asla kızamayacağımız bir pandanın bakımını üstleniyoruz. Bizi oyuncaklarla dolu odasına çağıran pandamızın her daim mutlu olmasını sağlamak epey zor bir iş. Odasında trambolinden kaydırağa onlarca oyuncak var ve pandamızın bu oyuncaklarla enerjisini tüketmesi oldukça zaman alıyor. Neyse ki pandamız kısa süreliğini de olsa eğlencesine son veriyor ve tatlı bir uykuya dalıyor. Gerek uyku esnasında gerekse de oyun oynarken onu sevme şansına da sahibiz. Sevdiğimizde verdiği farklı tepkiler ise anlatılmaz yaşanır dedirtecek cinste.

Oyuncak pandamızla oyunlar oynamak, dürtmek, yatırmak haricinde görünümünü de değiştirebiliyoruz. Pandamızın gardrobunda onu tabiri yerinde ise şekilden şekile sokacak onlarca kostüm, aksesuar bulunmakta. Pandamız neyi seçersek seçelim huysuzluk yapmıyor, dilediğimizi giydirebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Panda Cloud Cleaner

    Panda Cloud Cleaner, gelişmiş bulut tarama teknolojisine sahip ücretsiz bir zararlı yazılım temizleme aracıdır.
  • Panda Free Antivirus

    Panda Free Antivirus bilgisayarınızı tamamen güvenli bir hale getirebilen ücretsiz bir antivirüs programı olarak yayınlandı.
  • Panda Global Protection

    Panda Global Protection bilgisayarınızı ve bilgilerinizi her türlü tehlikeye karşı korurken sistem kaynaklarını yormayacak.
  • Panda Antivirus Pro

    Bilgisayarınızı her türlü zararlı yazılıma karşı koruyan Panda Antivirus Pro geliştirilmiş 'Kolektif Akıl' teknolojisiyle tehditlere karşı gerçek zamanlı aktif koruma sağlar.
  • Panda Internet Security

    Yeni virüs ve zararlı yazılımlara karşı koruma güvencesi veren Panda Internet Security, bu işlemleri yaparken "Kolektif Akıl" özelliği sayesinde sistemi yormaz.
  • Talking Ben the Dog

    Talking Ben the Dog, köpeklerle oyun oynamayı seven çocuğunuz veya küçük kardeşiniz için indirebileceğiniz en iyi oyun.
  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuşma ve gitar çalma yeteneklerine sahip yeşil, sevimli bir papağın oyunu.
  • Panda USB Vaccine

    Antivirüs programlarıyla göz dolduran Panda'nın ücretsiz araçlarından olan USB Vaccine, USB belleklerden bilgisayarınıza yayılan tüm zararlı yazılımları engeller. Sistem için aşılama yöntemi uygulayan araç taşınabilir cihazlarda zara