Temple Run: Oz

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,369 TOPLAM İNDİRME
116.48 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Oz bize bilgisayarımızda Temple Run keyfini sunuyor

Temple Run: Oz eğer Windows 8 veya üst versiyonlarına sahip bir bilgisayar veya tablet kullanıyorsanız oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur.

Bilindiği üzere Temple Run serisinin geliştiricisi Imangi Studios mobil cihazlarda rekorlar kıran klasik Temple Run oyunlarını henüz bilgisayar için yayınlamamıştı. Temple Run oyunları içerisinde ayrı bir yere sahip olan Temple Run: Oz ise Imangi Studios'un Disney ile birlikte ortak olrak geliştirdiği bir oyundu. Muhteşem ve Kudretli Oz filminin hikayesini konu alan bir oyun olan Temple Run: Oz bize filmin ana kahramanı Oz'u kontrol etme ve filmdeki fantastik mekanları  ziyaret etme imkanı veriyor.

Temple Run: Oz'da temel amacımız bizi kovalayan gürültücü babunlardan kaçmak. Bu iş için keskin dönüşler yapıyoruz, yerden kayıyoruz, zıplıyoruz ve hatta sıcak hava balonuna binerek yolculuk yapıyoruz.

Temple Run: Oz'da Oz için farklı kostüm seçenekleri oyunculara sunulmakta. Oyunda biz yolculuk ettikçe dinamik olarak değişen mekanlar bulunmakta ve bu özellik oyuna heyecan katmakta. Temple Run 2'den alışık olduğumuz eğlenceyi daha farklı bir boyuta taşıyan kaçış oyunu bize masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarımızda Temple Run keyfi yaşatmakta.

 

Can Erdil Şentürk

Temple Run: Oz

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26,993 TOPLAM İNDİRME

Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.

Temple Run: Oz, Temple Run isimli oyunun Oz Büyücüsü film temasının işlendiği sürümü.

Android akıllı telefonla tablet kullanıcılarına yönelik olarak hazırlanan Temple Run: Oz, popüler filmlerden biri olan Oz Büyücüsü'ne dair temaların ve unsurların yer aldığı bir sürüm.

Temple Run: Oz oyunuyla balonla seyahat edebilir ya da Oz Büyücüsü filmindeki seyahat sahnelerine uygun yollarda koşabilirsiniz. 

Onur Şendere

Temple Run: Oz

x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,158 TOPLAM İNDİRME

Temple Run: Oz, Oz Büyücüsü olarak Türkçeye çevrilen filmin ögelerini barındıran oyun.

Temple Run: Oz, Oz Büyücüsü olarak Türkçeye çevrilen popüler filmin ögelerinin işlendiği bir Temple Run oyunu.

Sonsuz koşu oyunu olarak tanıdığımız Temple Run: Oz'da bu kez balon gibi araçlarla da ilerliyoruz ve maceramız daha çok Oz Büyücüsü filmindeki sahnelerdeki yollara benziyor.

iPhone ve iPad kullanıcılarının hem geçmişte çekilmiş unutulmaz filmi yaşayacakları hem de Temple Run heyecanına ortak olacakları bir yapım.

Onur Şendere

Temple Run: Oz

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
954 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Oz ile eğlenceli bir maeraya atılıyoruz

Temple Run: Oz klasik kaçış oyunu serisi Temple Run'ın geliştiricisi Imangi Studios ve Muhteşem ve Kudretli Oz filminin yapımcısı Disney tarafından ortaklaşa yapılan bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkmış bir Windows Phone oyunudur.

Temple Run 2'de kullanılan oyun yapısını Muhteşem ve Kudretli Oz filminin hikayesiyle birleştiren oyunda filmin ana kahramanı Oz'u kontrol ederek uçarak size yaklaşan ve çığlık atan babunlardan kaçmaya çalışıyoruz ve yeri geldiğinde zıplıyor, yön değiştiriyor ve kayıyoruz. Temple Run: Oz bize filmde gördüğümüz gizemli mekanları keşfetme imkanı veriyor ve yüksek kaliteli bir eğlence sunuyor.

Temple Run: Oz'da temel amacımız yolumuz üzerindeki altınları toplayarak engellerden sakınmak ve ne kadar uzağa kadar kaçabileceğimizi test etmek. Filmde görmüş olduğunuz etkileyici mekanlardan bazılarına oyun içerisinde rastlayabiliyorsunuz. Maceramızda sadece koşarak kaçmıyoruz, yeri geldiğinde sıcak hava balonuna atlayarak heyecanı gökyüzünde de yaşıyoruz.

Temple Run: Oz reflekslerimizi test eden bir oyun. Oyunda mekanlar biz koştukça değişiyor ve bu değişikliklere uyum sağlayarak zıplamalarımızı, kaymalarımızı ve yön değişikliklerini doğru zamanlamayla gerçekleştirmemiz gerekiyor. Oyun kaliteli ve göze hoş görünen grafiklerle donatılmış. Temple Run: Oz bu türdeki en başarılı oyunlardan biri.

Can Erdil Şentürk

Temple Run: Oz

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,664 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Temple Run: Oz bize heyecan verici bir macera sunuyor

Temple Run: Oz eğer Imangi Studios tarafından geliştirilen Temple Run serisinin klasik kaçış oyunu yapısını ve Disney'in sürükleyici filmi Muhteşem ve Kudretli Oz'un hikayesini sevdiyseniz hoşunuza gidebilecek bir BlackBerry oyunudur.

BlackBerry 10 cihazlarınızda oynayabileceğiniz Temple Run: Oz'da Muhteşem ve Kudretli Oz filminin baş kahramanı Oz'u yöneterek uçan ve çığlık atan babunlardan kaçmaya çalışıyoruz. Oyun Temple Run 2'nin eğlenceli oyun yapısını kullanırken bizi Muhteşem ve Kudretli Oz filminin etkileyici mekanlarına konuk ederek bu sıradışı ve renkli dünyayı keşfetmemize fırsat veriyor. Maceralarımız boyunca önümüzdeki engelleri aşmak için kimi zaman zıplıyoruz, kimi zaman kayıyoruz ve yön değiştiriyoruz.

Temple Run: Oz grafiklerinin kalitesi ile gızlı ve akıcı oynanışıyla öne çıkıyor. Oyunda temel amacımız yolumuz üzerindeki altınları toplayarak doğru zamanlamayla önümüzdeki engelleri aşmak için zıplamak, yön değiştirmek veya kaymak. Kaçış serüvenmimiz devam ederken etrafımız da dinamik bir şekilde değişiyor ve bu değişikliklere uyum sağlamamız gerekiyor.

Temple Run: Oz'da ilginç yenilikler de mevcut. Oyunda sıcak hava balonuna binerek maceramızı havada da devam ettirebiliyoruz. Eğer BlackBerry 10 cihazınızda eğlenceli bir oyun oynamak istiyorsanız Temple Run: Oz'u deneyebilirsiniz

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave, Temple Run eğlencesini bilgisayarlarınıza taşıyor
  • Rayman Fiesta Run

    Rayman Fiesta Run türünün en iyi temsilcilerinden biridir
  • Hunger Games: Panem Run

    Hunger Games: Panem Run, Açlık Oyunları Ateşi Yakalamak filminin resmi Windows 8.1 oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Rayman Jungle Run

    Rayman Jungle Run, sevimli karakter Rayman'ın ormanda geçen yeni macerasını konu alan platform oyunudur.
  • Ocean Run 3D

    Ocean Run 3D, su altı dünyasında macera arayan sörfücünün yerine geçtiğiniz aksiyon dozu yüksek bir oyun.
  • Cosmo Run

    Cosmo Run, illüzyon etkisi uyandıran platform üzerinde küpü yönlendirdiğiniz puan odaklı bir oyun.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.