Texas Holdem Poker

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
1,852 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Texas Holdem Poker, Android, iOS ve Windows Phone versiyonları bulunan ücretsiz bir Poker oyunu.

Texas Holdem Poker, Android mobil cihaz sahiplerinin istedikleri yerde istedikler zamanda poker oynamasını sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir poker oyunudur. Şık bir tasarıma sahip bir olan uygulama üzerinde poker oynarken bir yandan diğer işlerinizi yapabiliyorsunuz.

Oyun online olduğu için internet bağlantısına ihtiyacınız var. Eğer internet bağlantınız yoksa oyuna giremezsiniz. Diğer poker severler ile buluşarak mücadele edeceğiniz oyunda akıllı stratejiler uygulaıp çipleri kazanabilirsiniz. Tabiki strateji yanında biraz da şans gerekiyor.

Tüm dünya genelinden oyuncuya sahip olan uygulama üzerinde canlı mesajlaşma, kişisel avatarlar, turnuvalar, günlük ücretsiz verilen çip, çekilişler ve masalarda hediye gönderme gibi bir çok farklı özellik bulunuyor. Oyuna giriş yapmadan nce ister bir hesap oluşturabiliyor isterseniz de Facebook hesabınız ile bağlanabiliyorsunuz.

Eğer poker oynamaktan keyif alıyorsanız Texas Holdem Pro'yu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olaran indirip mutlaka denemenizi öneriyorum.

Barış YANIK

Texas Holdem Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
186 TOPLAM İNDİRME
34.2 MB DOSYA BOYUTU

Texas Holdem Poker, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde online poker oynama keyfi yaşayabileceğiniz ücretsiz bir iOS oyunu.

Texas Holdem Poker, poker severlerin bir araya gelerek taxas holdem poker oynama keyfine doyduğu online bir iOS oyunu. Apple Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan oyun milyonlarca oyuncuya sahip.

Online olduğu için internet bağlantısı gerektirmektedir. Evinizde Wi-Fi varsa yada mobil internet paketine sahipseniz dilediğiniz yerde poker oynayabiliyorsunuz. Otobüsle işe giderken, uzun seyahatlarda, iş molalarında, okul aralarında vb. istediğiniz zaman istediğiniz yerde iPhone ve iPad'leriniz üzerinde poker oynamak için uygulamayı indirmeniz yeterli.

Oyuna günlük olarak yaptığınız girişler için hediye çip veriliyor. Bu çipleri iyi değerlendirerek arttırmak ise tamamen sizin yeteneğinize ve şansınıza kalıyor. Ayrıca dilerseniz oyun içi çipleri belirlenen ücretleri ödeyerek alabiliyorsunuz. Diğer oyuncular ile mesajlaşma ve onları masada hediye gönderme gibi popüler poker oyunu özellikleri de oyunda mevcut.

Oyunu indirdikten sonra ister kendinize yeni bir hesap oluşturarak isterseniz de Facebook hesabınızı kullanarak giriş yapabiliyorsunuz. İşlemin daha hızlı olmasını istiyorsanız Facebook hesabınız ile girmenizi öneririm. Ayrıca Facebook hesabınızda izinsiz herhangi bir paylaşım yapılmıyor.

Düzenlenen turnuvalara katılarak yada çekilişler ile ödül kazanma şansına sahip olduğunu Texas Holdem Poker'i iOS mobil cihazlarınıza indirerek bir göz atmanızı tavsiye ederim. Oyunu indirebilmek için en az 17 yaşında olmanız gerekiyor.

Barış YANIK

Texas Holdem Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Texas Holdem Poker, Dünya genelinde milyonlarca oyuncuya sahip olan başarılı ve eğlenceli bir Windows Phone poker oyunu.

Texas Holdem Poker, Windows Phone platformu üzerinde oynayabileceğiniz en iyi poker oyunlarından bir tanesi olarak ücretsiz olaran sunuluyor. Eğer poker oynamayı seviyorsanız ve Windows Phone sahibiyseniz bu oyunu mutlaka indirmelisiniz.

Arayüzünden oyuniçi görüntülerine kadar titizlikle hazırlanmış şık tasarıma sahip olan oyunda günlük giriş yaparak aldığınız çipleri çoğaltmak için diğer oyuncuları yenmeniz gerekiyor. Tabi yenebilmek için de çok iyi strateji, yerinde bölöfler ve biraz da şans gerekiyor. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta ne kadar çip kazanırsanız kazanın hiç bir zaman gaza gelmeyin. Çünkü bir anlık gaflete düşerek alacağınız riskler günler boyunca kazandığınız tüm çipleri kaybetmenize sebep olabiliyor.

Sahip olduğunuz çip miktarına göre masalar bularak oynadığınız oyunda dünya genelinden rakipler ile karşılaşarak kozlarınızı paylaşıyorsunuz. Diğer kart oyunlarının aksine pokerde her el sonunda masadan kalkma lüksünüz bulunuyor. Kendinizi şanslı hissetmediğiniz zamanlarda yada çok kaybettiğniizi düşündüğünüz an masadan kalkarak ara verebilirsiniz.

Oyunda çipiniz kalmazsa oyun içi marketten çip satın alınabiliyor. Bu yüzden günlük olarak verilen çipleri tasarruflu kullanarak çoğaltmaya çalışmanız gerekiyor. Düzenlenen tunuvalarda ve çekilişlerde ekstra ödüller de kazanabiliyorsunuz. Oyunda kendinize özel bir profil resminiz var ve dilediğiniz de değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde masada oturan diğer oyuncular ile konuşarak iletişim kurabilir ve hatta yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Oyuna girebilmek için ihtiyacınız olan ilk şey internet bağlantısı. Diğeri ise bir hesap. İster sıfırdan bir hesap oluşturun, isterseniz de Facebook hesabınız ile bağlanın. Poker oynamayı seviyorsanız Windows Phone'larınız üzerinde dilediğiniz zaman poker oynayabilmek için Texas Holdem Poker'i için ücretsiz olarak indirmeniz yeterlidir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Texas HoldEm Poker Deluxe Pro

    Texas HoldEm Poker Deluxe Pro, Google Play Store üzerinde yer alan başarılı ve eğlenceli Texas Holdem poker oyunlarından bir tanesi.
  • Texas Holdem Poker Offline

    Texas Holdem Poker Offline, internet bağlantınız olmadan Android mobil cihazlarınız üzerinde poker oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.
  • Appeak Poker

    Appeak Poker, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde online olarak poker oynayıp eğlenmenizi sağlayan ücretsiz bir Texas Holdem Poker oyunu.
  • Texas Poker

    Texas Poker, diğer poker oyunlarına göre daha farklı ve eğlenceli olan ücretsiz ve online Android poker oyunu.
  • DH Texas Poker

    DH Texas Poker, DroidHen şirketinin geliştirmiş olduğu başarılı ve yeni bir Android poker oyunudur.
  • Live Hold'em Poker Pro

    Live Hold'em Poker Pro, Android platformundaki en iyi Texas Hold'em Poker uygulamalarından biri olarak milyonlarca oyuncu ile birlikte Poker oynama imkanı sunuyor.
  • Live Hold'em Pro

    Live Hold'em Pro, şık tasarımıyla öne çıkan başarılı ve eğlenceli Android Texas Hold'em Poker oyunlarından bir tanesi.
  • Okey JOJO APK

    Okey, Türkçe Texas Poker, 101 Okey bir arada