Text To Image

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,364 TOPLAM İNDİRME
4.35 MB DOSYA BOYUTU

Yazılarınızı kolayca PNG formatındaki resim dosyalarına dönüştürmek isterseniz bu programı kullanabilirsiniz.

Text To Image programıyla elinizdeki yazı dosyalarını kolayca resim dosyaları haline getirebilir ve böylece web siteleri, dökümanlar, basılı materyaller gibi pek çok alanda kullanabilirsiniz. Programda girdiğiniz her bir satır kolayca birer resim dosyası haline geliyor ve özellikle internet sitelerindeki yazı kopyalama, spam e-posta için adres toplama gibi pek çok zararlı etkinliğe karşı koruma sağlanmış oluyor.

Resim dosyalarına dönüştürülen yazılar PNG dosya formatıyla kaydediliyor ancak daha sonra farklı resim dönüştürme programlarını kullanarak bunları diğer formatlara dönüştürmek sizin elinizde. Maalesef Text to Image içerisinde böyle bir işlev yer almıyor.

Aynı zamanda yazdığınız yazının hangi font, boyut ve özelliklerde olacağını da belirleyebilir, böylece resim dosyasında da bu şekilde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Convert Document to Image

    Convert Document to Image, DOC ve PDF formatlı belgelerinizi popüler resim formatlarına dönüştürmenizi sağlayan güvenilir ve kullanıcı dostu bir programdır.
  • SWF To Image Library

    SWF To Image Library, SWF dosyalarını BMP, JPEG ve GIF formatında resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir dosya kütüphanesidir.
  • PDFdu Free Image to PDF

    Elinizdeki resim ve fotoğrafları PDF olarak kaydetmek, şifre koymak ve watermark eklemek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Html To Image 2.0

    Herhangi bir web sayfasını veya text dosyasını resim olarak kaydedebilirsiniz.
  • PC Image Editor

    PC Image Editor, bir çok özelliğe sahip olan profesyonel bir grafik editörüdür.
  • Mgosoft PDF To IMAGE Converter

    Mgosoft PDF To IMAGE Converter ile PDF dosyalarınızı resim olarak kaydedebilirsiniz
  • Free Image Converter

    Elinizdeki resim ve grafik formatlı dosyaları diğer formatlara ücretsiz dönüştürmek için Free Image Converter ideal görünüyor.